280209

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag, men jag blir så när jag inte gör något. Men jag har haft en underbar kväll och jag tänkte dela med mig genom lite bilder.

     

Det  här jär jag idag. Tog av mig mysdressen för att åka och hälsa på M's bror och hans familj. Man var ju tvungen att se normal ut.

     

Jag har lagat mumsig mat att ha i veckan.



Mumsig efterrätt



Ännu mer mums



Nördig pojkvän



Och jag nördar med Sex and the City-maraton

Lördagens köp

Här kommer bild på det jag köpte i lördags. Bilderna ville ju inte fungera i söndags så det kommer nu istället. Allt är från KappAhl.




Fick även hem katalogen för H&M's inredningskollektion. Hittade en del riktigt fina saker där i, bland annat mattor och sängkläder. Men tror att jag ska hålla mig och spara slantarna till London. Jag säger bravo till mig själv och klappar mig på axeln.

240209

Hej.
Lite dålig uppdatering idag eftersom att det är så mycket jobb. Hinner göra ett snabbt inlägg när jag väntar på att lunchen ska bli klar. Blir fiskgratäng till barnen och tomatsoppa till mig.

Hade en underbar kväll igår. Blev tyvärr ingen träning för det strulade till sig. Men då hann jag istället bara ta det lugnt och sitta ner i soffan. Gjorde en underbart god räkwok och till efterrätt chai-latte. Hann även fixa naglarna (hoppas att de håller bättre nu) och allt detta medan jag hade Sex and the city-maraton. Helt underbar kväll. Hade inte ens i gång min dator. Eller okej, jag hade igång laptopen men det var bara för att kunna vara kontaktbar om något hände. Den stod mest på golvet och såg söt ut.

Idag ska jag dock iväg och träna. Kan ju inte bli någon soffpotatis.

Har ingen bild på mig idag men jag kan ju visa hur jag har spenderat min förmiddag.



Underbara pulkabacken.

230209

God morgon.
Trötter idag. Kattfan skulle ju så klart börja röjja i mitt sovrum. Jag kom i säng tillräckligt sent ändå. Fick ju som vanligt för mig att börja städa och började som vanligt för sent. Men nu är det i alla fall gnistrande rent hemma. Tror att P fick en chock när hon kom hem till mig nu på morgonen. Hann dock inte epilera benen eller fixa naglarna som jag hade hoppats. Men jag få väl göra det idag om jag hinner. Den här veckan ska jag ju försöka börja äta mat igen och då får vi väl se om jag orkar göra något annat när jag har lagat lite mat.

Idag är det sportlov på jobbet så att det blir mycket  jobb. Vi får väl se hur död jag kommer vara i slutet på veckan. Senare idag blir det gym, Ska nog sätta mig på cykeln och svettas lite.

Här är jag idag.

  

Bilder?

Jag försöker lägga upp bilder men det blir bara fel. Återkommer när det går att ladda upp bilder.

220209

Härliga söndag. Finns det något bättre? Fast idag är en inte allt för bra dag. Vakande med huvudvärk, och det är inte baksmälla om nu någon fick för sig det. Tog bara ett glas vin igår. Jag tror helt enkelt att det är uttrokning. Så nu har jag gjort en stor balja med citronvatten som jag ska försöka få ner idag.

Var ju i Norrtälje igår. Köpte en del fina saker. Kanske visar sen, måste ladda kameran först. Var och handlade mat med mamma också inför veckan. Det är så skönt att handla tillsammans för då får man de saker man vill ha på jobbet. Men det tog sin lilla tid.

Det har snöat inatt. Va fan... Det var ju inte direkt beställt. Fast det kanske är trevligt för alla som har sportlov. Men inte för mig. Då kanske jag inte kan ta mig till gymet idag. Det är dagar som den här man ska ha bil. Cykel på landet när det har snöat, ingen höjdare. Då får jag nog göra några övningar hemma. Det är ju inte fy skam det heller. Får leta upp några bra övningar i alla tidningar man har hemma.

Annars idag har jag inte så mycket som jag ska göra. Träna är det viktigaste. Men sen skulle jag också behöva städa. Vi får se hur det blir med det... Jag borde också ta fram mitt tortyrredskap under dagen. Alltså epilatorn. Läget börjar nästan bli akut, om ni förstår vad jag menar...

Idag är det en riktig slappardag så jag kör på musse och betty.


MåBra

Ny tidning kom i brevlådan så att jag har något att göra när helgen är slut.


På väg

Här kommer några bilder innan jag ger mig av.

  



Sen får vi se var kvällen slutar.

Fundering

Jag undrar en sak. Varför är alla tjejer på gymet så jäkla smala? Det är klart att man blir smal om man tränar och äter rätt. Men liksom, var är alla de som försöker gå ner i vikt som jag. De som ser normala ut. Jag känner mig som Fatso där inne. Det är ju inte så heller att Rimbo är the town of skinny people direkt.

Sen också, finns de smala där för att peppa en eller göra en deprimerad. Mig gör de iaf bara deprimerad, eftersom att jag aldrig kommer se ut så.

Nu ska jag in i duschen.

210209

Satan vad kallt det kan vara då. Tråkigt att det är så dåligt isolerat i mitt hus. Det blir verkligen aldrig varmt. Men det är åtminstånde fint väder ute. ska bli underbart att åka till Norrtälje idag. Hoppas att det inte är så mycket folk ute. Fast det är ju helg innan lön så det ska nog gå bra. Det är tur att jag får lön lite tidigare än alla andra. Fördelen med att jobba i ett litet företag och känna chefen...

Har lite bråttom, ska iväg och träna. Vill ju hinna med allt idag så jag ska försöka vara där när de öppnar vid 10. Det är tur att man inte äter någon mat så att man slipper bry sig om att få sig ordentligt med frukost.

Nu måste jag rusa. Bilder kommer sen närjag klätt mig för nt. Bilder från gymet tänker jag inte bjuda på =P

Vad är det som är så svårt?

Gjorde precis min första chai-latte på hemmaplan. Det blev ju skitgott juhe. Förstår inte vad alla klagar på. Klart att den inte blev lika god som expresso-house's men va fan. Helt klart drickbar.

Nu ska jag titta på house och njuta av att det är någon mer än jag som är arg.

Allt går fel

Sorry. Blev inget inlägg imorse, men jag orkade inte. Får bli ett litet nu istället. Vaknade på jättebra humör tidigare idag, men nu så är jag jätteledsen och arg på samma gång. Dessutom känns huvudet tungt som en sten, tänderna gör ont från att jag pressar ihop tänderna som jag alltid gör när jag är arg och så mår jag illa. Kom nu ingen och säg att det är pms eller något liknande för det hade jag förra veckan. Vet bara inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Har hela dagen uträknad för imorgon i alla fall. Och jag kommer inte bry mig om det inte är någon annan som vill vara med på den. Jag klarar mig bra själv. Med cykel och buss kan man komma hur långt som helst. Även fast det längsta som jag tänkte åka imorgon är norrtälje. Skriver mer om vad dagen kommer innehålla imorgon.

Nu ska jag ägna mig åt mitt spelande. Min enda tröst i kvällen.

Garderoben

Jag blir lite full iskratt när folk klagar på sina garderober. Att ha en walk-in-closet är väl nästan alla flickors dröm. I alla fall de som är intresserade av kläder. Men jag har åtminstånde det näst bästa, tycker jag själv. En hel vägg av garderober. Se här.



Jag vet att lampan är lite ivägen men var tvungen att ta bilden på lite avstånd och då är lampan där. Inte så mycket att göra åt.

Som man kan se så är det också väldigt stökigt. Det blir alltid så här. Just nu har jag skitbra ordning på allt som hänger, just för att jag har plats för allt. Men just det som ligger brukar alltid sluta så här. Jag har helt enkelt för många tees.
Någon som vill komma och städa?

     

190209

God morgon.
Lika trött idag, fast inte lika sur. Katten var lika pigg inatt och brydde sig inte alls om att jag ville sova och bara stirrade på mig när jag kastade mina tofflor på den. Förstår inte vad det är med det där odjuret. Tror att jag måste säga till ännu mer på skarpen imorgon. Fast man orkar ju inte skrika så mycket klockan halv fem på morgonen. Ljumsken känns bättre också, fast jag har ju inte riktigt prövat den än. Dock tror jag att jag ska försöka pallra mig iväg till gymet och träna. Fast tar det lugnt med alla maskiner som har med benen att göra.

Jobbet blir nog också lugnt idag. Vi ska vara hemma, äta tidig lunch och sen gå till parken. Dock blir det nog inte så många inlägg eftersom att jag är själv och då vill jag inte sitta vi datorn. Utifall det nu skulle hända något.

Det här är jag idag.


Någon som vill hugga av mig benet?

Blev inte simma av tyvärr idag. Jag har fått ont i min ljumske och det håller nästan på att göra mig tokig. Det går bra när jag går rakt fram, men så fort jag ska gå upp för trappan eller i en backe så gör det sjukt ont. Mamma tror att det är för att jag har tränat för mycket. Jag tror att det är för att jag har varit på så dåligt humör idag.

Jag måste erkänna en sak. Jag drack min första chailatte idag. Och jag blev positivt överraskad. Jag är i allmänhet ingen kaffeperson utan för mig är det alltid te som gäller. Jag tycker till och med att en vanlig latte är stark och äcklig. Men den här var ju riktigt god. Fast riktigt söt också, så jag kommer nog bara ta den ibland, typ som godis.

Nu ska jag gå och sova, tidigt jag vet men ska försöka heala benet och bli på lite bättre humör.

Fint eller stalker?

"I will never be lonley again because I will always have the memory of you with me"

Är det fint eller är det lite varningssingaler på det?

Hörru

Nu börjar jag bli trött på allvar. Har suttit och lekt med ett barn i en timme nu och det börjar bli dags att väcka de andra. Känns som om jag skulle kunna somna sittandes. Får se om man kan sova lite i solariet senare. Blir nog en simtur innan jag solar också. Det är ju så skönt att simma. Riktigt avkopplande. Tycker att det är riktigt mysig. Dock är det inte många gånger jag får chansen att göra det. Simhallen i Rimbo har de ju stängt ner nästan helt nu. Är inte ens öppet på lördagar längre. Men i dag blir det sim i Mörby, hoppas att det inte är för mycket folk bara.

Dåligt, dåligt

Okej.
Det kommer bli en dålig dag. Inte ens tanken på att få gå och sola piggar upp mig. Jag vill bara sätta mig i ett hörn och gråta och skrika på alla.

180209

Åh herrgud vad trött man kan vara då. Förmodligen är det för att jag kom på att jag skulle fixa naglarna fem minuter över läggdags och att katten väckte mig halv sex imorse. Jag måste bli lite strängare mot den tror jag.Den är så sjukt gosig på morgonkvisten. Det är väl okej om den skulle legat på magen och sovit, men nu ska den gosa i ansiktet och gå runt hela tiden. Tur att den inte är allför tjock så att man inte får andningssvårigheter när den går på bröstkorgen.

Gick jättebra att gibba med älsklingen igår. Sjukt kul att börja igår. Men vi får se vad som händer när jag når max lvl igen. Om lågan försvinner ännu en gång.

Fint väder är det i alla fall ute. Men kallt ute. Satan kallt. Skridskoavslutning idag på jobbet. Tack och lov! Skridskor är nog en av de värsta dagarna i veckan. Annars så brukar ju jag ha en bra dag på onsdagar, men idag är jag så trött så jag känner mig bara grinig. VI får väl se var det slutar. Just nu låter det som om jag kan åka och sola i eftermiddag och det låter ju trevligt. Då kanske jag blir glad igen.

Det här är jag idag.


T, my sweet T



T, nu måste du också skaffa en blogg så att jag kan hålla koll på dig också =)

Bilden blev inte så bra, men ni får väl gissa vad som står =P

Utmattad

Så där ja, nu har jag varit och tränat. Vilket alla som tänker på sommaren 2009 borde göra. Träna är det enda som gäller. När till och med egoina (http://egoina.se) börja träna så kan man ju inte vara sämre. Men jag känner att jag har dragit mitt lass idag.

Nu blir det gibba av med älsklingen

Blommor

Jag tänkte på det här med blommor. I lördags så sa älsklingen att han hade sett mitt inlägg om att jag inte ville ha blommor på alla hjärtans dag. (Bör tilläggas att han aldrig annars läser min blogg, jag tror att det är för att jag berättar i princip allt för honom redan som jag skriver här) Han sa även att det var tur att han hade gjort det eftersom att han hade tänkt att köpa det, men eftersom att det är ganska dyrt så ville han inte lägga ut pengar på något som jag inte vill ha.

Men nu är det så här att jag vill klargöra detta lite. Det är inte så att jag inte tycker om blommor. Jag älskar dem. MEN. På vissa dagar tycker jag helt enkelt att det är helt fantasilöst och därmed förbjudet. Fantasilöst kan jag leva utan. Blommor kan vara helt underbart som till exempel en överraskning. Från en kompis på alla hjärtans dag eller annan dag kan det också vara uppskattat. De dagar som jag tycker att man ska ha lite mer att komma med är födelsedagar, årsdagar och alla hjärtans dag. Jag säger inte att det måste vara världens grej. Speciellt inte på alla hjärtans dag, men man kan väl banne mig komma på lite mer personliga saker.

Minnen

Snälla kan någon ta mig tillbaka hit.



Och hit. Det är jag och T om någon undrar.



Eller varför inte hit.



Jag längtar så till sommaren då man kan skapa nya minnen. Det här årstiden vill man mest förtränga. I sommar sen så kommer ju min T hem också. Me like.


Nu ska jag snart åka och hämta P och sen bär det av hemmåt.


Dagen idag

Lovade ju bild på hur jag ser ut idag. Tyvärr. Men det är väl mest er det är synd om som måste titta på eländet ;)

  

Moahaha. Okej. Ingen skrattar.

Sweet afternoon

Jag älskar eftermiddagar. Super lugnt på jobbet, det värsta är över och det känns nästan som om dagen snart är över. Det är lite roligt för när jag gick i skolan var eftermiddagarna den värsta biten på dagen. Den stunden precis innan man får gå hem och man är lite trött och dåsig efter maten. Helst av allt så hade jag tagit siesta och sedan börjat om, vilket jag gjorde ibland sista året när jag hade bil. Eller så åkte jag hem till T och hoppade på henne. Även fast jag inte är en morgon människa så hade jag hellre några lektioner på förmiddagen och slutade tidigt än att ha en lång sovmorgon.

Jag brukar i huvdsak syssla med två saker på eftermiddagen när jag jobbar. Oftast sitter jag vid datorn. Då blir det ofta inlägg här i bloggen när jag sitter och filosoferar eller pratar med mamma om något. Jag kan också sätta mig och spela om jag är på det humöret. Behöver inte alltid bli wow det kan också bli spel som man spelar på internet. På sidor som www.king.com.

Annars så sitter jag på bussen om jag har fått sluta tidigt och är på väg till gymet.

Självklart så dricker jag alltid minst en kopp te på eftermiddagen också. Det är min te-tid.

170209

God Morgon
Skriver bara lite kort. Glömde datorn på jobbet igår så jag kunde inte skriva något inlägg i bilen nu på morgonen. Ska iväg med barnen till Öppna förskolan så det blir inte några inlägg på förmiddagen heller. Skriver bara detta snabbt medan jag äter. Var meningen att vi skulle på teater idag. Jag och barnen. Men det blev inställt. Ganska skönt, då blir det bara som vanligt.

Får nog sluta tidigare idag med. Yey. Då ska jag så hem och spela. Har fått en liten nykick nu när alla andra börjar spela igen. Självklart ska jag träna också. Idag står ben på schemat. Målet är ju att man inte ska kunna gå imorgon...

Nu måste jag gå och fixa mig iordning. Ha en bra dag folks. En bild på hur jag ser ut idag kommer senare på eftermiddagen, när jag har kommit tillbaka till lägenheten.

Varför ska man vara fattig?

Den här underbara västen från Ellos står högst upp på min önskelista just nu.


Bilder från helgen



Så här fin var jag i fredags innan jag bröt ihop i ett stort hormon-moln.



Alla hjärtans-dag. Fin frukost på sängen till älsklingen.

  
Sängen blev fin med nya lakan men katten skulle så klart springa runt i den och håra ner. På första bilden är det katten som ligger under täcket och skapar bullen.

     
På lördagen gick jag och M och såg bio. Var meningen att det var fler som skulle följa med men det blev inte så. Vi såg Australia, åt på hot wok och jag fick använda min nya tröja. En perfekt kväll helt enkelt.

Hoppas att ni hade en lika bra helg.

Päron

Skulle äta ett päron, men så hade den en rumpa så var jag inte så sugen längre. Jag åt det ändå.


160209

Nu har jag inte skrivit igen på hela helgen. Men jag skyller på att jag fick en pms attack i fredags och har varit lite nere sedan dess. Man är ju bara mänsklig. Sen läste jag några bloggar idag och så blev jag inspirerad att skriva. Även om jag inte har gåvan att skriva så som de skriver, men jag får ändå en lust att skriva och den tänker jag utnyttja så länge den finns där. Även om det knappt är någon som läser här...

Idag har vi haft en lugn dag på jobbet. Just nu sitter vi och äter mellis med de mindra barnen. Jag får sluta snart. Yey. Ska hem och gå och gymma med M och sen ska jag hem och städa. Tänkte även sen försöka få in ett inlägg om helgen. Får se om jag hinner eller om M bara vill kramas hela kvällen.

Så här ser jag ut idag.



Snöar fint gör det idag också. Nu ska jag springa till bussen.

Blä

Jag hatar det faktum att hormoner kan styra en så mycket som de gör. Sen eftermiddagen har de bara förstört för mig. Kan ju också vara det faktum att jag inte har ätit ordentligt sen i måndags. Eller en blandning. Just nu fasar jag för att ens gå på toaletten eftersom att det bbetyder att jag måste resa mig ur soffan. Vill bara gråta.

Sen har jag också årets största sukt efter något sött och chokladigt. Känner mig så löjlig. Men tror att jag ska unna mig något riktigt till middag. Ingen skit. Men typ ta en bit lax eller något. Längtar efter något varmt och lagat. Bara jag inte faller in i godisfällan. Det är tur att jag inte har bil och kan åka till ica.

Nu ska jag gå ner och kika vad jag har i frysen.

Ditt paket har kommit!

Woho! Nu har mitt paket från Ellos kommit. Så ikväll blir det nya sängkläder. Mysigt när det är Alla hjärtans dag imorgon.

130209

Gäsp! Glöm allt jag sa här om dagen att jag var så pigg. Idag är jag så trött att jag skulle kunna lägga mig mitt i barngruppen och sova... Inte ens tanken på att det är fredag gör mig gladare. Fast det faktum att jag får sluta tidigare göra att dagen känns överkomlig.

Hann ju inte skriva så mycket på bloggen igår heller. På eftermiddagen var jag och solade och sen var jag själv med barnen och hann inte skriva för det var så mycket att fixa. Sen åkte jag buss hem och mamma hade kidnappat min laptop och kunde därför inte skriva. På gymet sedan var det så mycket som jag ville hinna med och göra så klockan var sju när jag kom hem. Sen försvann kvällen i ett virrvarr av färgning av hår, busande med Elsa och skjutsning av syster. Men nu när det snart är helg så lovar jag att uppdatera bättre. Laptopen är tillbaka och den kanske till och med får följa med på lördagens äventyr. För den här helgen lovar jag kommer bli mer intressant än förra helgen.

Idag så är det annars en ganska lugn dag på jobbet. Det är bara sju barn här och det är de som är ganska stora så de leker riktigt bra på egen hand. Mamma går ner med dem till förskolan sen så ska jag städa under tiden. Sen slutar vi vid två. Underbart! Sen är det bara att åka hem och träna. Tänkte nog ställa mig på springbandet. Måste ju börja träna om jag ska vara med på vårruset. Vill ju i alla fall försöka i år. Känns som om varje gång jag ställer upp så lyckas jag få en dunderförkylning just då. Efter gymet ska jag hem och skynda mig in i duschen för att sedan ta bussen till norrtälje och träffa S. Ska bli mycket trevligt. VI har ju inte setts på ett tag.

Idag kommer det ingen bild på hur jag ser ut för jag har städkläderna på mig ;)

Nu ska jag laga mat till barnen. För tydligen så blir de så griniga annars.

Panik

Bråttom, bråttom.

Skriver mer sen när jag kommer till jobbet.

120209

God morgon.
Förlåt för att det inte blev så mycket skrivet igår, inte för att det är så många som bryr sig, men ändå. Men jag hade helt enkelt ingen dator-dag igår. Nog för att jag satt vid datorn (vad skulle jag vara för datanörd annars) men att då lyckades jag syssla med andra saker.

I natt så vet jag inte vad jas sysslade med. Jag tror att jag börjar bli pigg... Vad det som har hänt liksom. Jag kunde somna igår kväll, men det tog ett tag. Och imorse vaknade jag före klockan ringde och ville inte bara dö utan det kändes nästan som om jag ville gå upp. Hur normalt är det för mig att vilja gå upp klockan 6 på morgonen.... Jag lovar att det är all frukt som jag har börjat äta, det är något skumt med den.

Idag är det Öppna förskolan som gäller med barnen. Jag tycker att det är riktigt mysigt där på torsdagar. Får se hur det blir idag då det kommer att bli fler barn. Och alla ska göra Alla hjärtans dag-kort... Ingen vila ingen ro. Men det blir det efter lunch. För då ska jag få smita iväg och sola medan mamma passar de som sover. Ska bi stört skönt. Har inte varit och solat på riktigt länge.

Så här ser jag ut idag.

     

Nu är jag snart på jobbet och jag är riktigt hungrig.

Fin dag

Ja, jag är lycklig. Ställer frågan till mig ibland för att inte bara bli plassé och känner att livet glider förbi. Idag känner jag mig faktiskt på topphumör. Kanske är det onsdagar. Vet att jag hade en bra onsdag förra veckan också. Sitter just nu med mamma på jobbet och tittar på möjliga resor till London. Längar som en tok dit just nu. Saknar min Pia också. Har heller inte varit där sen i Augusti 08. Vill dit och handla sommarkläder.

Ska åka till Mörby centrum sen när jag har slutat på jobbet och köpa det som jag glömde bort igår. Ska även hämta ut mitt paket som innehåller lite överraskningar till helgen. Det blir spännande. Just det, ska skicka ett mess till S innan jag glömmer det. Så nu är det gjort.

Nu ska jag och barnen äta mellis.

110209

God Morgon.
Hann inte skriva imorse så jag får skriva från jobbet istället. Sitter här med en kopp te och bara njuter. Ska om en liten kort stund åka med de största barnen till skridskobanan. En av de jobbigare dagarna, men det brukar gå bra ändå. 
Hade ett "magic moment" i bilen imorse. Det kom på en hyfsat lugn låt på radion från 80-talet. En låt som man mår bra av och jag kunde ganska bra utantill. Jag kommer tyvärr inte ihåg vad den heter. Och precis samtidigt så började det snöa stora flingor så tätt att det såg dimmigt ut. Låter inte så fantastiskt, men för mig var det det. Det kommer helt enkelt bli en bra dag.


Bajsen

Kom på vad det var som jag skulle ha handlat. Det var en sak till alla hjärtans dag. Så tyvärr så måste jag handla den. Men som tur är så var den billig;) Men vad det är ska jag inte säga ifall den personen nu får för sig att läsa här.

Och älskling, om du läser det här så skulle ju ett presentkort på h&m sitta riktigt fint till mig på lördag. Eftersom att jag inte har råd att lägga mina egna pengar på sånt. Inga blommor tack, dom kan jag ju inte använda till så mycket =)

Annars så sitter jag bara här och äter ett sjukt gott päron och har stört ont i mitt knä igen. Var längesedan jag fick ont i det nu, men idag när jag var på gymet så pressade jag ben riktigt bra. Var skönt att pressa så där hårt, men då får jag ta smällen nu istället. Det är konstigt mitt knä egentligen. Det gör aldrig ont när jag tränar utan först några timmar efter. Sen blir det bättre med värme och går alltid över när jag sover. Ibland när jag inte har tränat på länge så kan jag också få ont av att bara vara ute när det är kallt.

Nu ska jag lägga på ett varmt omslag på mitt knä, måla på mer nagellack och titta på serier=)

Geekvarning #2

Jag vet att det tog ett tag innan jag kom på nummer två. Men det är för att kom inte riktigt på något bra att skriva och var tvungen att granska mitt liv lite. Så nu har jag några på lager.

Alla måltider som jag äter hemma intar jag famför datorn. Frukost, middag eller kvällste spelar ingen roll. Till och med när M äter med mig sitter vi tillsammans framför burken. Romantiskt. Väldigt.

Nu ska jag nog äta mellis. Och helst drälla i tangentbordet.

Bravo!

Det bästa tipset för att inte åka att handla:

Glömma vad det var man skulle ha.


Jag gjorde det idag och det kändes ganska bra faktsikt. Kom inte hem med något jag inte behöver åtminstånde.

100209

Här var det segt. Gick ganska bra att gå upp, men så fort jag gjorrt det så blev jag trött. Så kan det vara. Dimman gör en ju inte direkt piggare heller.


Så här fint är det utanför bilen...

Så här ser jag ut idag.

     

Hoppas att ni får en bra dag. Det ska i alla fall jag försöka med.

Från idag

Här kommer lite bilder från min dag:

    
 Jag går till bussen. Sjukt fint väder


Här jobbar jag.

  
Barn behöver tydligen mat så det fixade jag till.

  
Jag åkte buss hem med söt Elsa för att komma hem och gosa med tjockiskatten.


Apelsin är gott, men fastnar något sjukt i tänderna.


Nutrilett kanske blir lite roligare om man dricker det ur ett rosa glas?


Betälla på internet. Bra idé? Nej. Nöjd? Ja. Kanske. Nästan.

Nu väntar bara duschen och sängen. Längtar dit.

Jag är störd

Nehe, jag beställde lakanen i alla fall. Vad är det för fel på mig. Snart måste jag blockera dessa sidor som jag hela tiden handlar ifrån. JAG HAR INTE RÅD.

Jag behöver seriöst hjälp.

Vad ska man välja?

Köpa nya sängkläder eller åka till London?

Äh man kan väl sova i sängkläderna tills de går sönder...

090209

Hej folks!
Ledsen att jag inte har bloggat något under helgen men det har faktiskt inte hänt ett dugg. Jag har bara legat på soffan. Kul att höra om. Däför har jag inte skrivit.

Har lite bråttom så jag skriver lite snabbt. Så här ser jag ut idag.

  

Hörs senare.

Varför?

Varför har det fina snöandet övergått till pissregn. Känns verkligen helt onödigt. Sitter på bussen nu på väg till Rimbo och gymet. Ska bli skönt att pressa lite.

Nu ska jag lyssna på min favoritradiokanal radio 107,5.

Njuter av fredagen

Jag tror att jag har världens bästa jobb. Just nu sitter jag och busar och äter mellis med det sista barnet som är kvar. Här är en bild på mig när vi var ute i snön tidigare. Jag lägger inte upp några bilder på barnen eftersom att jag inte har tillstånd från föräldrarna.


Skumt

Ibland får jag en skit konstig känsla i benen när jag reser mig upp. Det känns som om benen är gjorda av gummi och knäna ska vika sig bakåt. Det är faktiskt skitläskigt. Första gången jag kände det var i julas och då kunde jag inte ens stå på ena benet för att det bara ville vika sig. Nu kommer det allt oftare. Mamma säger att det är för att jag inte har tillräckligt bra blodcrikulation men jag börjar bli riktigt rädd.

Geekvarning #1

Tänkte lägga till en ny kategori. Som ni kanske har förstått så heter den geekvarning. Den är till för att få mig och er att förstå vilken töntar vi är egentligen. För jag kommer inte bara skriva om mig utan om alla som jag tycker är en tönt. Jag hoppas att ni säger till om ni hittar någon mer som är töntigt när jag skriver men som jag inte märker. Och så hoppas jag att ni inte tar det för allvarligt utan det är skrivet med glimten i ögat.

Första är om mig. Jag har WOW bilder som bakgrund på datorn. På båda faktiskt.

Haha.

060209

God morgon.
Det är fredag folks. Har sjuk träningsvärk i armarna. Sovit fantastiskt gott. Läget är underbart här. Så här ser jag ut idag.





Mitt hår ser ut som vanligt. Haha. Och så här fint är det utanför mitt fönster. Och så fick jag god frukost av mig själv.

  

Nu ska jag snart till bussen.

Färdig för sängen

Så. Nu har jag städat hela huset. Tog lite tid för M var här och hälsade på och åt lite mat. Men det är skönt att det är gjort i alla fall. Så slipper jag städa i helgen som jag alltid brukar. Hittade en fantastiskt rolig mössa när jag städade. Tror till och med att jag har gjort den skälv. Denna kommer från och med nu alltid pryda mitt huvud.



Jag har även fixat mina naglar som jag sa att jag skulle göra för flera dagar sen. Så här fint blev det.



Sleep in peace folks. You know i will. Har nämligen sovmorgon imorgon. Yey! Cya!

Kärlek

Älskar mitt nya bildprogram. Det som hjälpte mig att fixa den nya bannern. Så här blev några bilder.






Man måste ju helt enkelt älska det. Nu ska jag försöka städa hela huset.

050209

God morgon.
För mig är det en bra morgon. Gick och la mig tidigt igår och har sovit riktigt bra. Är inte så pigg i ögonen och huvudet men kroppen känns utvilad. Så idag blir det nog träning igen. Hoppas!

Annars så är det sånt pissväder att jag ville bara gå och lägga mig och dö. Det är ju så underbart att vänta på bussen i spåsnö. Hård snö som bara piskar en i ansiktet. Helt fucking underbart...

Sitter och lyssnar på Morgonpasset i P3. Kodjo hånar den indiska maffian. Får till och med mig att vilja garva högt på bussen. "Tänk om de kommer och slänger curry på in dörr. Hela lägenheten kommer lukta"


Sä här ser jag ut idag.

        

Osminkad som vanligt och så mina underbara pälsstövlar.

Trött

Trött, trött, trött! Nu ska jag hem och sova. Den som bara hade lite glass att stoppa i sig först...

Fantastiskt

Kom på att det är ju faktiskt onsdag idag. Det är bara två dagar tills det är helg. Woho!

040209

God morgon.
Kan inte säga att jag är direkt piggare från igår. Men jag ser inte suddigt iaf. Sitter just nu och lyssnar på Kenza. Helt okej men säger inte så mycket.


Här kommer några bilder från morgonen. Kör på mjukis hela vägen ut idag.

     

Gillar rufset på sista... Måste nog börja borsta mig och kanske färga igen. Har ju för fasen färg i badrummet. Nu måste jag rusa till bilen och åka till jobbet.

God natt

Det blir nog inga bilder från helgen. Alla bilderna var för fula... Inte bara på mig utan på hela gänget. Och jag vill ju inte bli ovän med någon. Hittade däremot en bild som jag hade lite roligt med.


Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Ska göra till jobbet imorgon och har kännt mig lite "svammlig" i synen idag och hoppas att det försvinner med en bra natt. Ska lägga mig med katten och gosa ett tag. Cya

Hände där då?

Jag fick äntligen aslet ur och gjorde en mer personlig design. Känns riktigt nice faktiskt. Var faktiskt inte svårt alls.

Tog hjälp här:
designadinblogg.se
Där finns det riktigt bra beskrivningar om hur man gör det mesta.

Om det är någon som känns konsigt att läsa så säg till. Vill ju inte att det ska bli jobbigare att läsa. Kommer nog att fixa några detaljer till senare.



Måste in i duschen nu. M kommer om tio minuter och då ska jag ha duschat. Vi ska kolla på heroes. Funderar också på att klippa av mina naglar och ha de svartmålade ett tag. Känns som om det passar mitt humör. Ska försöka komma ihåg och lägga upp några bilder från helgen sen.

På väg hem

Yey. Det är ju så SJUKT roligt att åka buss. Skoja! Man kan ju bli deprimerad för mindre. När det dessutom är lantisbussen som åker runt helt stället först så vill man ju bara lägga sig ner och dö. Fast det är ju stört skönt att få sluta tidigare. Hade dessutom bara tre barn så det var överkommligt. Kändes ju knappt som om man jobbar.

Skönt med det fina vädret också. Lite för kallt för min smak, men solen gör underverk för vinterdepressionen. Blir träning sen igen. De har ju sagt att det ska vara bra mot det också. Vi får väl se hur sant det är. Ska pressa benen och rumpan lite så får vi väl se om man kan gå sen imorgon, haha.

Aja, nu ska jag lida genom resten av bussfärden och försöka tänka bort godissuget.

Spö någon?

Vaknade riktigt grinig imorse. Vet inte varför. Sur från igår kanske. Vill aningen bara skrika och slå på någon eller bara krypa ihop och ge upp.

Men det känns också som om världen i allmänhet är emot mig. 3connect programet vägrade att fungera nu på morgonen. Fungerade igår för guds skull. Men det visade sig bara att jag behövde uppdatera. Muppgrej.

Medan jag ändå håller på och gnäller så kan ja ju passa på och göra det lite mer. Alltså, dessa fjortisbloggar. Jag kräks. Jag läste en här omdagen som var så överjävlig. Ska inte säga vem det var för jag vill inte hänga ut någon. Men den här peronen skrev en LÅNG text utan att göra ny rad eller något en endaste gång. Gjorde ont i mina ögon att se. Sen var det också så så mycket talspråk att jag nästan började gråta. Om jag någonsin skriver så, då måste någon ta ner mig på jorden igen.

Nu är det dags att jobba.

Tråkigt

Någon som behöver något att göra? Titta in här:
www.sifferkorsord.se

Det har i alla fall slukat många timmar av mitt liv...

What Happend Here?

Hur fan kan man lyckas bråka utan att ens nämna det man är sur på? Hur kan man flyta iväg från varandra utan att fysiskt flytta på sig. Hur kan man göra så stor missförstånd. Hur kan man bråka utan att bråka? Men framför allt varför?

Ny morgon, nya tag eller?

Det är ju helt stört hur trött man kan vara. Tur att det blir en ganska lugn dag på jobbet. Kan ju behövas eftersom att jag tänkte dra till gymet. Men vi får se hur det blir. Just nu känner jag mig så himla seg och lite småförkyld. Men jag vill ju inte att M ska bli ledsen...

RSS 2.0