Äntligen lördag

Sitter är i soffan och myser med M och katten. Helgen har varit helt underbar hitills och det känns som om den kommer fortsätta så. Det som är lite tråkigt är att jag kommer nog inte att hinna vila så mycket som jag brukar vilja göra på helgerna. Men det kommer blir bra ändå=)

Nu ska jag lösa sifferkorsord tills ögonen tittar i kors =P

Trött

Nu längtar jag hem till sängen. VI sitter i bilen på väg hem från norrtälje och har precis varit och bowlat. Gick sådär. Vet inte riktigt vad det var som var fel, men det blev inte bra:P Man kan ju ha sina dagar. Fast det var riktigt roligt i alla fall. Det var till och med discobowling. Haha. Skönt med lite roligt musik och dansa till.

Träffade även Sissel innan vi skulle bowla. Det var jättemysigt. Hon hade även med sig Agnes och vi gick och åt först och sen shoppade vi. Våra pecialiteter. Jag handlade ett par mysbyxor, en present till mamma som fyller år imorgon,en ny rosa träningsbh och en aloe vera-gel. Den är verkligen riktigt bra. Hjälper mot allt.

Nu ska jag bara hem och sova rikitigt länge. Imorgon skulle mamma komma över vid lunchtid så då blir det nog tårta till frukost. Finns det något mer utmärkt sätt att starta dagen?

Nygga kor bella

När man får en komplimang från en två åring så vet man att det är äkta.

Har även fått tillbaka min kära laptop så jag hopps att jag kommer få in lite mer inlägg ni.

Seg förmiddag

Inte mycket att göra här inte. Sitter på jobbet men barnen sköter sig just nu bra själva. Mamma är iväg med de små och de stora barnen vill leka ifred. Det är också en tjugo minuter tills jag måste börja laga mat. Blä.

Ikväll blir det bowling igen=) SKa bli roligt. Kommer nog att åka till NT direkt efter jobbet. Blir nog också en sväng förbi Landkrabban. Längtar redan.

Pappa är hemma igen också. Märkte inte hur mycket man saknat honom fören han kom tillbaka. Tråkigt att han ska åka på måndag igen. Nästa gång han kommer så stannar han i alla fall en hel vecka.

Ojoj

Haha, nu har jag drömt att M har varit dum mot mig tre gånger på mindre än två veckor.

Försöker mitt undermedvetna säga något till mig?

Argh

Msn på min dator hemma är mupp. Det fungerar bara inte. Men på en annan dator fungerar det. Blir bara så förbannad.

Annars då? Händer inte så mycket. Mitt liv är ju så stört tråkigt. Får sluta lite tidigare idag. Så det blir väl en sväng förbi gymmet och sen hem och bänka sig framför serier. Måste hitta på något trevligt att köpa till M också. Han fyller ju år i nästa vecka=) Kalas någon?

Imorgon blir det heldag med S. Längtar. Då ska jag hämta min kamera också=)

Dah

Har ite hunnit skriva på ett tag, men har varit sjuk. Och eftersom att mitt jobb inte är som andras och inte kan vara ledig när jag är sjuk. Så jag har spenderat all min lediga tid med att vila. Ha de planderat att lägga in lite bilder förut men jag glömde kameran hos Smekis så dä är det inte så lätt=) Kommer nog med något mer matnyttigt senare för nu måste jag jobba =)

Nt igen

Nu bär det av in till norrtälje igen. Ska köpa lite saker och träffa grabbarna igen. Kvällen igår blev inte så lyckad eftersom att jag var trött som ett nedfallet träd. Kommer kanske en uppdatering därifrån senare. Kommer definitivt bilder sen också, eftersom att jag glömde kameran där.

Jobbat

Nu har jag inte skrivit på ett tag, men det är för att jag har jobbat som ett as. Sena möten det ena med det tredje. Men nu är det helg och ikväll blir det att dricka till hos robert. Sen får vi se var kvällen för oss. Kommer bli underbart!

Baah

Mötet drog över tiden lite gann. Eller egentligen var det inte mötet utan det att jag satt kvar med mina kollegor och pratade. men jag hinner inte lägga upp några bilder nu. Gör det vid ett senare tillfälle =P

Jobbigt jobb;)

Världens stördaste arbetsdag. Behövde inte komma in till jobbet förrän 12.30. Så jag tog en buss in vid 11. Vid två fick jag hämta mina småsystrar i skolan och så tog vi mammas bli tillbaka hem. Nu ska jag träna och dom rida. Sen ska vi tillbaka IGEN. För att jag ska ha något slags föräldramöte ikväll.

Kommer bilder ikväll om dagen =)

Mjuka noter för trötta öron

Har du inte hör Melissa Horn än gör det! Hon har gjort en låt med Lars Winnerbäck. Här är den:
http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE

Min favoritlåt är här:
http://www.youtube.com/watch?v=4C3SR7ogW48

Men alla låtar är helt underbara med tänkvärda texter och helt underbara melodier. Kanske inte til fest eller  så men att bara lyssna på kan man knappt få nog.

Frukost

Äter: samoa  med cheerios
Dricker: apelsinjuice och chaite
Kvällsplaner: föräldramöte
Vill: bara sova bort dagen


Ah, är så fruktansvärt trött. Kunde inte sova igår. Låg och försökte tänka igenom mina kläder och se om jag kunde komma på något att ha på sig i helgen om man nu ska hitta på något. Brukar kunna somna av att tänka på det. Men det var inte så lätt att hitta på något. Har ju gått upp så mycket i vikt att det inte är så mycket som passar längre=P

Nu ringde mamma och sa att jag inte behövde vara på jobbet förän 10. Grymt. Synd bara att det tar en timme att pendla till jobbet..

Natten med katten

Jag känner att jag har fastnat i en nedåt spiral. När jag slutar umgås intensivt med M så blir jag ensam. När jag känner mig ensam blir jag ledsen. Då muckar jag gräl (vilket betyder att jag bara blir sur, tyst som muren och omedgörlig och M bara försöker få mig att säga vad som är fel). Efter grälen - spelar ingen roll om vi blivit sams eller inte - så vill jag bara vara för mig själv. Vilket leder till att jag känner mig mer ensam...

Jag är deprimerande, jag har själv kommit fram till det, och det kan därför inte vara många som tycker att detta kan vara intressant. Men jag använder det som terapi så jag tänker inte be om ursäkt. Kanske skriver jag roligare när jag blir gladare.

Nu ska jag sova med katten på min mage som vanligt. Hon är ett av de stående stöden hos mig. Jag vet var jag har henne. Inte för att hon kan gå någonstans, hehe, men i alla fall. Alla andra lyckas dra sig undan.

Smet

Nu börjar jag också få spänningshuvudvärk eftersom jag trycker ihop käkarna när jag blir upprörd. Så nu ska jag bara låta kvällen gå och låta ett maraton på Grey's Anatomy bli min räddning. Ingen träning idag också. Om det inte finns någon som vill plocka upp mig? M tycker ju tydligen att det är roligare att raida än att träna.

Snart kommer the breaking point och då vet jag inte vad som kommer att hända...

Orka?

Ständigt dessa missförstånd. Alla tycker dom har rätt, jag med. Vad blir bättre inget? Allt blir grått. Det viktigaste är att lägga vikten vid det man vill prestera. Jag vet inte om jag gillar alla prioriteringar. Man jag tänker inte bli en sån gnällspik som alla pratar om. I så fall kommer jag gå åt andra hållet.

Måndag igen

Vill säga så mycket men det kommer ut för lite. Tankarna snurrar och ingenting blir bra. Jag känner mig usel, falsk och fel. Kan man kalla sig lycklig när man gråter på kvällarna?


Usch, helgen har varit dryg. Det var trevligt att M var där men annars vet jag inte. Gjorde i princip inget och då börjar tankarna snurra. Känns som om det blir för mycket snart. Att jag snart kommer att spy negativa tankar. Blir så när man inte gör så mycket. Jag måste börja aktiviera mig mer. Träningen räker inte. Jag måste göra något och sluta känna mig så ensam. Sluta tänka självdestruktiva tankar också kanske.

Lyckades faktiskt städa hela huset igår, okej då, bortsett från de två rum jag inte använder. Vet inte hur det gick till, men jag tog lite i taget och till slut var det klart. Jag som egentligen brukar vara sämst på att städa.

Idag är det då såklart jobbet som gäller fram till 16. Sen hem äta och till träningen. Sen tror jag inte att jag kommer hinna göra så mycket mer idag...

Obsession

Ah, jag blir helt fäst. Nu är det Grey's Anatomy som gäller. Jag pressar serier som ingen annan. Speciellt nu när det har varit juluppehåll på allt. Jag har alltid förrut tyckt att den verkar lite töntig speciellt eftersom att alla håller på och tycker att Patrick Dempsey. Blä det får mig att kräkas. Han är liksom för perfekt, man måste ju ha lite naggiga kanter också.

Socker suger håller på att kicka in nu också.

Tillbaka på jobbet

Ja vad ska man säga, det är ju som det alltid är. Det fungerar allid bättre när man väl börjar. Hade panik igår kväll som jag alltid får när jag har varit ledig för länge. Låg och vred mig i flera timmar. Det blev inte bätte heller av att M har flyttat hem nu igen och jag kände mig helt ensam i mitt stora hus...
 
Men det är tur att jag har ett så bra jobb som jag har. Annars skulle jag inte palla. Var på skridskobanan på förmiddagen med dom stora barnen. Sjukt skönt att få sitta där utomhus i solen och nästan inte göra något alls. Nu är det dags för eftermiddagste=)

Sängen

Detta är ju drömmen. Ligga i sängen efter en trevligt kväll med bowling och god middag =) Lite lagom slut, men bara så att det känns lite trevligt. Kanske det är också för att jag satt på cykeln tidigare. Ska försöka sova tidigt idag. Måste ju kunna gå upp tidigt på onsdag när man börjar jobba igen. Suck!

Men nu ska det bara bli serier och gos med kattten.
Godnatt gott folk


Here we go again

Idag är det dags igen. Jullovet är över. Träningen ska börja igen. Det kommer blir lite lättare eftersom M också är med på hela planen. Hoppas att det håller tillräckligt länge för att det ska hända något ;) Men det ska bli roligt.

Ikväll sen bilr det bowling och middag med grabbsen =) kommer bli grymt

RSS 2.0