Sjukling

Jag är sjuk för tillfället och därför ligger bloggen i lite lä just nu. Har varit hos doktorn idag och dom kan inte göra något utan det är bara något äckligt virus. Jag vill inte längre. Två dagar av att bara ligga i soffan och titta på dålig tv är nog. Jag vill bara ut och vara i solen. Det är så orättvist. De i branchen kallar det dagmamme-sjukan. Jag antar att det är sånt man får leva med.

Jag gillart



Jag känner att det blir en bra start på min första semestervecka. Kan det kännas bättre?

ZzZz

Alltså jag är så stört trött. Inte bara för att jag har festat i två dagar utan jag har heller inte fått sova. I natt sov jag tre timmar. Sen ringde mamma och var lite hysterisk. Kattungarna har nämligen kommit. Så stört jäkla söta. Kort kommer jag lovar. Men nu sitter jag här och är nästan apatisk för att jag är så trött. Väntar på M som kommer med mat till mig. Jag kan inte ens tänka sammanhängande.

Jag känner mig fel. Men det är inte jag.

Känns som om jag vill rätt men det blir fel. Försöker på ett sätt för att få en reaktion. Tydligen gör jag på fel sätt eftersom att jag alltid får den motsatta. Sanningar jag inte vill veta av, kommer mot mig, oundvikliga. Kan inte stå för andras aktioner, men kan ångra dem. Önskar att jag inte visste. Vet inte vad jag ska göra med den här informationen. Kunde inte vi varit ärliga från början. Speciellt när jag tycker att jag har varit det.

Fint väder

Idag är det fint väder. Tänk att det kunde få blir det äntligen. Var ju ganska fint i omgångar igår också tack och lov. Kul hade vi i alla fall. Lägger upp bilder sen om jag hittar några som ser lite halv okej ut.

Nu fortsätter festen.


Midsommar

Jag hinner egentligen inte skriva. Gör det mest för att visa att jag lever. Håller på att städa hemma innan mamma kommer hit. Jag ska egentligen vara borta och klar klockan 12 var planeringen men det känns som en dröm långt borta. Nu måste jag fortsätta. Kommer skriva senare jag lovar. Kanske med outfit då också.

Jag hittade kameran. Skafferiet

0-68c1d3da7c023c56c308786441153d19.png

Jag hittade kameran. Skafferiet är inte direkt första stället man tittar på.


Bilkö here I come. Ifall ni vill

0-55cf30c130d3bea129aa42c147d7dd9f.png

Bilkö here I come. Ifall ni vill veta vad jag ska göra de närmsta timmarna liksom...


Så här ser jag ut idag.

525564371add6612148812b0e09d3be6.png

Så här ser jag ut idag.


Fel, bara fel

Jag vet inte om det är min telefon det är fel på eller om det är blogg.se som har problem igen. Men mobilblogga går bara inte. Det kommer inte fram. Så det får bli en bildlös blogg idag eftersom att jag fortfarande inte har kolla på vart kameran är. Hoppas att den kommer fram innan imorgon så att jag kan få lite bilder.

Jag slänger in en gammal bild istället på det här annars meningslösa inlägget.


Virrpanna

Nu har jag lyckas förlägga min kamera någonstans. Jag blir så tokig på mig själv.Tycker att jag har så bra koll, men jag är verkligen som en vimsig höna. Fast kanske det beror på att jag har så rörig hemma också,..

Sista dagen

Nu är det sista dagen för det här låsåret. 8 timmar till jag är fri för ett par veckor. Jag behöver verkligen det. Vila upp mig och bara ha kul. Dessutom blir det en lätt dag på jobbet. Många barn som fallit ifrån så det blir inte så många. Dock gör ju det att jag får jobba själv och det är lite trist. Men jag har mycket att organisera innan imorgon. Så sjukt kul att många kommer, men det kräver lite mer av mig. Och jag som sa att jag inte täknte fixa något tills i år... Men så blir det om man inte passar mig. Som tur är så har både M och je hjälpt till. Jag hoppas verkligen att det blir en grym dag.

Underbar dag

Helt stört vad skönt det är att vara ledig. Har haft en fantastisk dag. På förmiddagen var jag hemma och fixade med lite saker. Eftermiddagen var jag och M i Norrtälje och röjde. Sen åkte vi också hem till Ekeby och fixade lite saker så att det ska var snyggt på fredag när vi ska dit och fira midsommar.

Försökte skriva inlägg i morse men eftersom att blogg.se hade problem gick det inte så bra. Efter att två inlägg bara försvann så gav jag upp.

Så här snygg var jag i alla fall när jag sprang runt i Norrtälje.





Försmak av semester

- Sol
- Sollotion
- Lunch i magen
- En bra bok
- Vatten
- Grym musik
- Något gott att tugga på

Det är så här livet ska vara. Nu försvinner jag för ett par timmar.


Här får ni en bild på hur jag se

0-5b154cbe90cc568b1d0b36fd23e07b70.png

Här får ni en bild på hur jag ser ut idag bara för att jag har så tråkigt.


Att förtränga

Den här låten får mig alltid att glömma alla bekymmer. Eller åtminstånde att förtränga dem för ett tag. Texten på den här remixen är helt underbar. Kan inte låta bli åt att le åt den. Tänk om man kunde ha så mycket attityd som existerar i låten.



"I want your body
not your love"

Vad mer finns det att säga.

Suck!

Kommer till jobbet och får då höra att man inte behöver jobba förren halv tre... Får väl sätta mig i solen och läsa då. Känns lite halvjobbigt dock att jag har en halv miljon saker att göra hemma. Tur att jag är ledig imorgon då.

Lite rörigt

Jag vet att jag är dålig nu på att skriva. Helgen gick bra eftersom att det fanns mycket ytligheter att skriva om. Men det som rör sig i mitt huvud kan jag inte publicera. Skriver långa dokument på datorn, men vill inte lägga ut dem eftersom att jag vill inte skada någon. Måste bara få orden ur mig. Fästa tankarna vid något så att jag kan reda ut dem, sortera dem. Jag känner mig låst av att inte kunna spekulera fritt, men förstår det. Ingen nämnd, igen glömd. Inget sagt, inget förstört.

Jag lever i en bubbla just nu. Försöker inte tänka, inte agera. Ska bara klara mig fram tills det blir semester så att man kan andas ut och börja leva.

Måndag, igen

Då kör vi på måndag igen. Kanske den sista för det här läsåret. Hoppas verkligen på det. Annars är det en till dödag. Mycket väntan, både bra och dåliga saker. Mest väntar jag på T. Kan inte hålla mig tills du kommer hem baby.

Annars så ska jag ut och träna idag. Måste blir en vändning. Kan inte vänta på att vädret ska blir bättre. Måste ge mig ut igen.

Nu kommer vi hem igen

Så nu har vi frukost i magen och håller på att packa. Vi åker så fort vi är klara. Två dagar är lagom att vara borta. Nu längtar jag hem.

Fantastisk middag

Är nu tillbaka från den underbara middagen. Helt sjukt mätt blev man i alla fall.

 

Två snygga systrar.



Här är då maten.



Och efterrätten.

     

Hungriga familjen.

  

Stället var helt underbart med både speglar och fantastiska målningar i taket.


Med de bilderna säger jag god natt och tack för idag,

Kvällen

Sitter här i sängen. Pressar spel på king.com och tittar på Hell's kitchen. Jag har det faktiskt ganska bra. Ska liksom inte klaga. Ska sitta här en timme till ungefär. Sen bär det av mot stan igen för att äta middag med familjen. Det blir mongolisk buffé. Så stört gott. Blir hungrig bara jag tänker på det.

Här är outfiten för ikväll.



     

Lyckas liksom inte få till några bra kort. Jag gör mig bättre i verkligheten. Blir aldrig bra på kort. Kanske kan få någon annan att ta ett kort senare. Lite segt när man är själv.

Säger god natt när jag kommer tillbaka.

Väntar på händelser

Sitter och väntar på att vi ska röra oss. Kommer ta ett tag till. Så jag mumsar på lite vit toblerone, vilket är min nya kärlek just nu. Helt stört jäkla gott. På tv:n går det bara skit och allmänt händer inte mycket. Så skönt att bara slappna av. Speciellt eftersom att jag vill köra på full fart hela sommaren. En andningspaus innan stormen.


Nu gäller det!

Nu är det frukost som gäller sen ska vi titta på Norea. Ca 09.20 rider hon. Håll tummarna. Kanske mobilbloggar från plats. Hörs sen.

Framme

Nu är vi framme i Eskilstuna. Eller vi har varit framme ett tag men det är först nu som jag har fått iordning på internet. Är riktigt trött just nu och ska snart sova. Men här kommer lite bilder från min och Corinnes roadtrip. By the way, så kör C inte bättre än mig. Hon kör värre än en biltjuv.

     

Taggade som få. Corinne hade med sin kotten-mössa i alla fall. Jag har lyckats lägga min på ett ställe där den inte ska vara. Synd eftersom att det var den här helgen jag skulle ha den... Men jag fick ta pappas för han fick inte ha sin.



Underbara vägbeskrivningen. Det var lika mycket på baksidan...

  

Så sjukt roligt att åka genom stan. Tog en timme att ta sig till Essingeleden. När bilderna togs så stod vi helt stilla, vilket vi gjorde i ca 20 minuter.



Sen höll bensinen på att ta slut vilket inte var så bra när man är mitt ute i skogen...

Nu ska jag in i duschen sen sängen.

Fredag!

Äntligen är det den bästa dagen på veckan. Fredag. Hela dagen blir räddad bara för att det är så. Idag är det också första dagen för Norea i SM. Tyvärr hinner jag ju inte se idag eftersom att jag måste jobba. Men så fort Corinne slutar så blir det att åka av till Eskiltuna.

Nu blir det frukost.

Time to cry?

Behöver du gråta. Eller bara få massa känslor. Läs här. Den killen kan kärleksförklaringar. Vilket också är det bloggen handlar om. Det är en kärleksförklaring till sin tjej som har gjort slut med honom. Han är däremot säker på att hon är hans livs kärlek. Så mycket fina ord som tumlar om varandra.

Den kan bli lite långdragen också eftersom att den bara handlar om känslor. Men detta inlägget måste läsas. Det är ju något av det mest underbara jag har läst.


Salem

Den här låter stämmer så bra överens med mig just nu. Eller i alla fall vissa delar. Om inte annat så vill jag lyssa på den här låten för att han är sjukt grym. Hans röst är så len att den förvandlar mina sinnen. Sen är han också grymt rolig. Äslkar när han är med i Morgonpasset. Kommer aldrig glömma när han slängde sig på golvet. Haha.


Poison

Du är som gift för mig. Du nästlar dig in i mitt huvud, tar över mina tankar. Finns i mina drömmar. Du gör så att jag inte kan tänka klart. Vet inte om jag ska ta emot det med öppna armar eller stå emot och tänka egna tankar.

Stå ut med mig ett tag till. Snälla.

En värre dag

Jag har verkligen bloggtorka just nu. Kanske är det för att jag inte tycker att något är roligt just nu. Kanske är det för att mitt liv är tråkigt just nu.

Ikväll blir det Sverigematch. Om jag inte somnar först.

Hemska dag

Idag är verkligen den värsta dagen på hela veckan. Vädret gör det inte bättre. Tur att jag har en trevlig kväll att se fram emot. Annars hade det varit kört. Nu ska jag bara fokusera på att dricka mitt te så kanske jag kan öppna ögonen sen i alla fall.

Ny banner

Så nu är det en ny banner. Åsikter? Kändes liksom lite konstigt att ha så mycket om spelande när jag inte spelar alls längre. Men som Nisse sa:

"Du kommer för alltid vara en spelare i själen"

Därför lät jag det stå samma sak som förut. För hur lite jag än spelar kommer jag alltid vara en nörd. Det går liksom inte att undkomma. Men vi får se hur länge den stannar. Är inte super nöjd med den. Så vi får se. Den är ju verkligen ego. Och det känns inte direkt som mig. Eller ego är jag ju, men egobilder är inte riktigt min grej.

Nu blir det stallet.


Blir det bättre än så här? Tror inte det.

Den här låten är helt grym. Fick tips om den från min älskade Thilde. Kan nu inte sluta lyssna på den. Han sjunger med en sån perfekt hes röst som ger mig gåshud över hela kroppen. Give me more!


Gott



Fick den här av mamma igår. Så grymt god. Trodde faktiskt inte det eftersom att de senaste smakerna som de tagit fram har varit värdelösa. Men den här är helt fantastiskt. Redan när man öppnar förpackningen sprider sig doften av jordgubbar runt en. Den får mig att tänka på den svenska sommaren, hur den borde vara. Inte som en sommar med 10 grader i juni. Men hoppet lever med den här smaken i munnen.

Måndag, kära måndag

God morgon!
Det känns verklige i kroppen att jag jobbade hela kvällen igår. Plus att jag sova på en madrass i natt. Är i ett stort behov av en rygg- och nackmassage. Så sjukt stel... Någon som vill? Nehe, inte det...

Idag är det skogen som gäller. Har stått och lagat falukorv här nu på morgonen så nu kommer jag att lukta korv-os hela dagen. Inte helt okej. Men har jag tur så vädras det bort när vi har varit ute ett par timmar. På eftermiddagen blev det att jobba hemmifrån också. Stört skönt. Hoppas det blir lite varmare så man kan grilla lite ute i solen. Ska försöka hitta lite tid för att fixa en ny banner i alla fall. Den här som jag har nu känns lite out of date. Men det brukar oftast komma något imellan.

Idag kör vi på snobben-outfit med lite pepping. Sittin' on top of the world.

  


Sovdags

Nu är det verkligen hög tid att sova. Ska försöka läsa i min bok lite först så att jag somnar gott. Läser Twilight just nu och jag tycker att den är riktigt grym. Trodde att den skulle vara barnsligare än den är, men den slog mina förväntningar. Har inte sett filmen för att jag ville läsa boken först. Är inne på det som är mest spännande just nu och jag skulle nog läst ut den mycket tidigare om jag haft tid. Men jag är riktigt sugen på att se filmen så jag ska bara se till att läsa ut boken så blir det till att se den på en gång sen.

God natt!

Bråttom

Sitter här och försöker slänga i mig en Billy's. Ska in till Danderyd och jobba ikväll. Känns sådär. Men det är smällar man får ta. Får se om jag orkar blogga mer sen när vi är klara.


Bilder i massor

Nu kommer då bilderna från igår. Ett riktigt bildregn blir det.



Så här såg jag ut.

  

Som vanligt hade vi så mycket saker med oss att det såg ut som om vi skulle vara borta en vecka. Minst.

           

Sen blev det sol så då satte vi oss på balkongen och passade på att grilla oss lite.

                      

Mina vilda grabbar!

     

Ludde och jag var de enda som synligt hejade på Sverige. Men det tog inte lång tid fören man ångrade sig...

Summa: Grym kväll!

EU-val

Gott folk. Idag är det EU-val. Det är inte accepterat att inte rösta. Det finns inget att vinna på det. Rösta på vad sjutton som helst. Bara gå och rösta. Själv har jag redan förtidsröstat så att det skulle vara avklarat.



Här finns ett test om du vill kolla vem du ska rösta på. Jag fick det självklara för mig på testet såklart.


Dagen efter

Woho vad kul vi hade igår. Kvällen innehöll verkligen allt. Det enda som saknades var lite fler tjejer. Blir lite mycket press på mig när jag är ensam tjej. Fast det blev jag och grabbarna och det är också grymt. Vi dansade tills benen höll på att gå av. Vilket jag inte gjort, oh kommit ihåg det mesta, på väldigt länge. Det grymmaste var dock att jag fick åka hem och sova i min egen säng. Så klart att man missar att hänga med folket och disskutera kvällen som var. Men jag saknar inte att bara få sova max tre timmar på natten för att folk inte kan sova. Nu har jag sovit ordentligt och är därför nästan inte alls bakis. Så himla nice!

Nu ska jag och M svulla lite mat och titta på T3. Återkommer med bilder från kvällen senare när jag fått i mig lite mat.

grabbarna dricker vatten. Jag ve

0-62f5bfb3cf3e68f688b2b8f727500820.png

grabbarna dricker vatten. Jag vet inte om det är okej...


Jag och Ludde hejar på sverige.

0-426041c510ad3fb9a370f2d21787f5c6.png

Jag och Ludde hejar på sverige. Ni tittar väl?


Lägesrapport

Här sitter vi, spelar GH och har allmänt trevligt.


Härliga lördag

God morgon folk!

Sitter här i köket och försöker få i mig lite frukost. Det är lite roligt. På vardagarna får jag lätt i mig frukost och kan nästan äta hur mycket som helst. Men på helgen är det som om kroppen säger stopp! Jag har nu lyckats svälja en macka och nu vill jag inte vara med längre. Fast jag vet att jag borde äta minst en till om det ska bli fest ikväll.

Har i alla fall sovit ordentligt inatt, för en gångs skull. Tio timmar blev det. Så länge har jag nog inte sovit på säkert minst två veckor av olika anledningar. Grymt skönt var det i alla fall och nu är jag redo att ta lördagen med storm. Ska bara ta mig in i duschen och fixa mig så är jag redo sen. De andra ville ta en lika galen lördag som det var förra helgen. Dock tror jag att jag ska hålla mig borta från shots-spelet. Det är synd att det inte är lika fint väder som det var förra helgen. Fick upp mina förhoppningar igår kväll då det var helt molnfritt på himlen. Men nu när man vaknar så är det lika grått som om någon tagit alla färger från himlen.

Ikväll blir det självklart att titta på matchen. Jag hoppas att ni också gör det. Tillsammans kan vi ta fram Sverige! Ska se den i Norrtälje och självklart tar jag med mig datorn så försöker blogga därifrån. Annars har jag alltid telefonen också. Får försöka att göra minst en avstämning innan jag går in i dimman.



Morgonpigg javisst!

Studenter

Jag lider verkligen med alla som tar studenten idag. Tänk att åka flak i det här vädret. Det måste ju vara som att stå i en pool...

Jag är glad att jag fick bra väder på studenten. I alla fall på dagen.


Komplimanger

Alltså, detta med komplimanger. Jag har verkligen svårt för dem. Speciellt de spontana som kommer från ingenstans. Kan inte ta åt mig dem. De jag kan ta åt mig är det de som gäller något som jag är stolt över eller har jobbat med. Sådant som jag förstår att andra kan gilla/bli imponerade över. Att någon tycker att jag ser bra ut utan jag har fixat mig, förstår jag inte alls. De som tycker att jag är en bra människa, blir jag nästan galen på. För det vet jag att jag inte är. Visst kan jag ha mina bra stunder, men översikten är inte bra. Detta har absolut inte någon att göra med att jag inte gillar mig själv. Jag gillar mig själv och kan säga vad jag är bra på. En eller två saker i alla fall.

Jag är ingen bra människa. Jag sabbar för mig själv och andra utan att tänka. Utan bara genom att vara mig själv. Jag är elak och svart ändå ner i själen. Det är ingen fråga, det är fakta

Det har heller inte med att göra att jag är för kritisk till mig själv. För om någon säger dumma saker till mig, skrattar jag för det mesta. Om det inte är något som jag borde ta åt mig, för det kan jag också. Om det är någon som inte gillar mig, blir jag inte förstörd utan mer instresserad. Jag vill veta varför.

Jag tror helt enkelt bara att jag inte kan tro på vad människor säger om mig. Eller att jag inte kan sätta mig in i någon annas tankar.


Förvirrande

Just nu känns det bara som om jag gör alla som betyder mest för mig illa. Och detta bara genom att finnas. Om det skulle hjälpa skulle jag ta på mig alla era smärtor, men jag tror bara att det skulle bli värre då.


Jag har på mig den här tröjan idag och försöker intala mig att den talar sanning...


Soffan är paxad ikväll

Nu sitter jag i min tron. Här i soffan är det jag som regerar och här kommer jag förbli tills jag avlider. Allt bra och allt dåligt här hänt här. I alla fall de senaste året. Innan dess var det ju inte min, haha. Nu blir det snart film och mys med lite gott. Myströjan är också på som ni kan se.

   

Fick en liten chock när jag kom hem. Markus hade varit här och städat. Woot. Hände där då? Helt enkelt underbart. Nu behöver jag inte ens ha dåligt samvete för att jag inte tänker resa på mig. Han är för söt den pojken. Nu ska vi bara bråka om vilken film vi ska se.

Jag och mitt te

Jag älskar verkligen te. Det är något av det bästa jag vet. Här i Danderyd är det ingen som dricker te. Eller kanske om det är någon som är lite förkyld och får för sig att det är bättre med te då. Jag tycker bara att det är bra. För då får jag allt för mig själv. Till och med barnen när de leker dricker kaffe latte. När de är tre år. Jag vet inte om det är helt okej...

Tycker det är lite roligt när man tänker efter vad men egentligen är beroende av. Eller vad man inte vill leva utan, kanske är bättre ord. För mig är det ju då självklart mitt te. Sen är det också soffan. En dag där jag inte legat i min soffa ens en liten stund, är ingen riktig dag. Det är svårt att komma på fler saker. Självklart tror jag att det är mer, men vad det skulle vara vet jag inte. Kanske skulle det vara att sms:a. Jag förmedlar för många tankar, som man kanske borde ha hållt för sig själv...

Herregud vad det regnar ute. Tur att man har haft innedag idag. Det är bara de sista 45 minuterna som jag måste vara ute. Och jag fasar för dem.

Nu måste jag jobba. Nu ska alla barn väckas och så ska jag se till att grabben här bredvid mig inte somnar på bordet.

Sommarfika på jobbet:) synd att

0-37794c1146101a735d1fcbb5cdf72eb9.png

Sommarfika på jobbet:) synd att det inte är sommar ute bara...


Bara disken kvar

Yes, nu är det bara disken kvar tills jag slutar. Parken var inte så mysig, men skönt med frisk luft. Förstår inte att det är så sjukt kallt. Nog för att det är Sverige, men att det går så fort. I måndags var det 26 grader varmt. Imorgon ska det blir 6. 6! Helt sjukt...

Jag trodde dessutom att jag hade klätt mig bra. Långkalsonger, mössa, vantar, dunväst och regnjacka. Men jag frös banne mig ändå. Invigde nya kotten-mössan. Måste få in en bild på den. Det är så fin färg på den. Först måste jag dock göra första hjälpen på min kamera. Den gav upp lördags och jag har inte vågat ta tag i det än med rädlsa för vad som finns på den. Men det måste ju göras. Kanske jag bjuder på några bilder också från helgen. Om det finns några som man inte blir rädd för, haha!

Just det, disken var det ju.

kan någon seriöst säga att detta

0-3614f700891d008e60bc020b40c50d70.png

kan någon seriöst säga att detta ser gott ut?


Ironi

Jag tycker att det är så iroiniskt att samma dag som jag säger att jag ska lägga ner bloggen behöver jag den som mest igen.

Men idag är det en bättre dag. Sömn gör underverk. Fast jag känner mig fortfarande lite nere. Jag behöver verkligen en stor famn att krypa in i. Någon som klappar på mig och säger att allt kommer bli bra. Will you still be that one for me?

Annars idag så kommer det bli parken. Kommer bli skitkallt, men vi orkar inte vara inne... Har stått och fixat mat här nu på morgonen så vi kan gå ganska snart. Har gjort blodpudding. Måste ju vara det äckligaste som finns. Det gjorde ju inte direkt aptiten så mycket bättre om jag säger så. Ska ändå försöka få i mig en macka och lite te. Inget blir bättre av att inte äta.


Får sluta tidigt idag och "jobba hemifrån" det vill säga hjälpa Norea med hästarna, men det blir trevligt. Om det inte regnar för mycket vill säga. Sen kommer M och kollar på film med mig. Ska blir riktigt mysigt.


Helvete

Jag har en dålig dag. Vet inte om det är den dåliga sömnen som spökar. Hade inte tänkt att skriva här men tankarna snurrar för mycket. Måste få ut något. Vill inte dumpa på någon så jag skickar ut skiten på internet istället. Ibland har man konstiga funderingar.

Men ångesten ligger för tungt. Jag kan inte andas. Den ligger som en sten i bröstet och djupa andetag är bara att drömma om. Det värsta är nog dock att jag inte är hungrig. Har inte varit hungrig sen igår kväll. När jag äter mår jag bara illa. Jag gör det bara för att jag måste. Alla rutiner är helt fel.

Hela jag är helt fel. Har jag gjort fel? Jag sitter i fel situation. Jag kan inte gå framåt, vill inte gå bakåt. Eller kanske hade det varit enklare. Jag behöver gråta, banka, slå, skrika. Vem ska ta hand om det när du inte är här. Vad ska jag säga. Vad vill du fråga. Jag vet inte om jag saknar dig. Borde jag inte göra det? Kanske bara styr jag tankarna. Var är du när jag behöver dig som mest, men inte på det sättet. Bara att hålla om mig utan att ställa frågor?

En tanke kom över mig idag. Att det spelar fan ingen roll om det står ett träd i vägen. Det skrämmer mig så sjukt jävla mycket. Att det ens finns i mig. Att köra bil i för hög hastighet löser inga problem.

Varför gör jag så här? Varför försöker jag vara speciell? Varför blir det svarta så svart? Jag är inte så. Jag är vanlig, tråkigt, medelmåttig. Vad är det som får mig att försöka? Jag vet inte längre. Jag måste hitta mig själv igen.

RSS 2.0