Hm, vad ska hända?

Nu kanske det blir ändrade planer för ikväll, vi får se vad som händer. Stay tuned for more information. Nu ska jag äta lunch. Röd curry med kyckling och pitabröd. Mums!

Nästa underbara helg

Nästa helg kommer älsklings-Pia hit! Längtar sjukt mycket. Vi har ju inte setts sen i augusti, helt sjukt. Vill att veckan ska flyga förbi.


140309

God morgon!
Så skönt att vakna tidigt på morgonen, man hinner så mycket mer. Idag är ännu en dag med äventyr. Tror inte att det blir någon träning idag tyvärr. Har ont i halsen och ont i huvudet och jag vill inte få samma förkylning som alla barnen har. Så jag tar det lugnt. Men ikväll ska jag till Norrtälje och träffa S. Vi ska äta middag, tror att det blir På G, men vi får se. M ska åka med lite kompisar till honom och ha en fest hos någon långt bort i skogen. Have fun säger vi!

Idag börjar jag dagen med chai-latte och nybakta scones.

I hate to say I told you so

Igår var det vårkänslor som gällde på jobbet. Finns det något härligare just nu än att se snödroppar?





Blå himmel och sol, helt underbart!



(Ja, det var meningen att jag skulle publicera det här igår, men jag däckade, lite för tidigt som vanligt, på soffan.)


130309

Hello sunshine!
Lite sol ute idag, inte mycket men lite och mycket mer än så krävs inte för att så mig på bra humör. Men ett plus på det är ju att det är FREDAG! Lovley. Inte mycket som händer dock, planerar en underbar kväll i soffan efter gymet så klart.

Hinner inte skriva så mycket mer eftersom att jag ska till bussen. Dock bjuder jag på lite bilder på mig idag efterssom att mina läsare har talat och vill ha lite bilder.

  

Ha en bra dag folket.

100309

Sorry. Det blev inget inlägg igår på kvällen. Kom hem alldeles för sent för att kunna eller orka skriva något i bloggen. Det blev ändå inte så mycket fotande, mer pratande under kvällen så jag hade inte så mycket att redovisa för. Fråga M hur mycket Kjerrmans pratar så får ni se. Men är man många i familjen så är det många åsikter som ska fram.

Sen måste vi reda ut en sak. Vem gjorde en order på mer snö? Antingen så har leveransen kommit fel eller så har något blivit helt från vettet. Det är ju ingen gullig snö som kommer ner heller. Ingen fin snö som sakta dalar ner och man vill ha kring jul. Utan det är snål blåst och snön kommer ner nästan vertikalt. OCh ploga det kan ju ingen i hela länet klara av.

Nu ska jag snart iväg med barnen och gå på teater. Vi får se hur det blir. Först ska vi äta frukt.

Geekvarning #3

Att inte ha något annat att göra än att titta på riktigt dålig TV, det måste jag vara tidernas geekvarning. Eller så är jag otroligt lättroad.




Fulla, fula, odrägliga och amerikaner. Kan det blir bättre dålig TV? Det jobbiga är att det är sådana programm samtidigt. Cops och Jerry Springer. Vad ska man välja liksom? Jag tror att jag tar cops där hör man i alla fall vad de säger eftersom att de inte har censurerat hela programmet.

090309

Då var det måndag. Känns rätt okej faktiskt trots att jag har sovit ganska risigt. Katten var ju som en demon inatt. Hånder inte så mycket idag som tur är. Blir mest jobb faktiskt. Efter jobbet ska jag hem och träna sen blir det mys med älsklingen. Känns som om det bara kan bli en bra dag. Tråkigt att det ska vara så sopigt väder bara. Idag är det sista dagen som pappa är hemma den här omgången också. Vet heller inte när nästa gång blir, vi får se, vi får se.

Nu ska jag borsta tänderna och springa till bussen.

Världens bästa syster

Norea ska till SM! Sjukt roligt. hon är ju för jäkla bra

(Om du inte kan någon om dressyr kan du sluta läsa nu)

Hon kvalade in på en enda tävling. Hon kom tvåa i båda klasserna och red på 66% i den första och 65% i den andra. Sen får vi se om det håller hela vägen, men hon har i alla fall kvalat. Det som är lite roligt är att den som slog henne var hennes klubbkompis så Björklinge ägde verkligen hela tävlingen.

Bilderna är från ett annat tillfälle.





Hittade ingen bild på Norea där hon var utan någon annan. Och då menar jag utan häst utan person, helt by herself. Så det fick bli en bild på alla mina fantastiska systrar. Från vänster: Patricia, Norea, Corinne. Bilden är från Gotland förra året.

Måndag imorgon

God kväll!
Bossen/mamma ringde nyss och jag får sov morgon imorgon! Hurra! Får i alla fall sova en halvtimme längre ungefär.

Har varit en grym söndag. Ha hunnit städa, haft S på besök och sen sepnderat kvällen genom att strötitta på House. Det är min nya favoritsysselsättning. Strötitta, inte House. Jag gillar att man inte är tvungen att titta på det som är igång utan man har fritt fram att sysselsätta sig med annan valfri aktivitet.

Nu ska jag i säng och gosa med katten.

Noone loves Fatso

En blandning av hat, äckel och förakt. Många känslor. Många negativa. Och detta bara genom att titta i spegeln.


Vad vill ni?

Ni ca tre personer som läser min lilla blogg. Vill ni att jag ska visa vad jag har på mig. Jag vet inte. För mig känns det lite halv onödigt. Framförallt eftersom att jag definitivt inte är en modeguru. Men om ni vill det så gör jag det. Säg vad ni tycker.

060309

God morgon!
Nu har jag fått skäll från S för att jag inte skriver längre. Men ja, när det inte händer något så har man inte så mycket att skriva. Men jag ska försöka bli bättre jag lovar.

Sitter nu igen på jobbet med min älskade laptop. Blri lugn dag idag. Är ju faktiskt en underbar fredag. Ikväll lär det ju dock inte hända något. Blir nog en däck i soffan som vanligt. Men imorse var jag faktiskt pigg. Vakande vid sextiden och väntade på att klockan skulle ringa. Och då gick jag ändå och la mig lite senare igår eftersom att jag gjorde ny design.

Idag är det först jobb som gäller sen efter det är det träna som gäller och sen hem. Kanske skulle städa också. Vore ju bra om det blev gjort...

Har i alla fall laddat med en ordentlig frukost med gröt och frukt.


Vad tycks?

Så vad tycks om nya bannern? Ska flia lite mer på färger och sånt senare i helgen nu ska jag fort som tusan in i duschen och sen i säng.

Läggdags

Så grymt skönt att lägga sig tidigt någon gång här och där. Har inte mått bra idag på hela dagen så det är bara skönt. Ligger i sängen nu och tittar på Sex and the city. Helt underbart. Nu ska jag bara kolla på ett avsnitt till sen ska jag sova. Natti

020309

Bah så var det måndag igen. Och jag är trött som ett djur. Ändå så har jag sovit ganska bra. Det var till och med lite ljust ute när jag vaknade så det kändes inte som om det var mitt i natten. Hann inte med så mycket igår som jag hade hoppats, jag bara dog när jag kom hem från gymmet. Att träna och städa garderoben tog musten ur mig. Så jag tänkte ha en ta-hand-om-mig-själv-dag sen när jag kommer hem. Får se om det blir träning medräknat i det. Är sugen på att gå och träna men jag har mått illa hela dagen så vi får se hur det blir. Åker bara dit om jag mår bättre. Annars så åker jag bara hem och börjar fxa naglarna.

Vet inte hur mycket det kommer bli bloggat dagarna framöver. Mamma har nämligen lyckats ha bort mitt 3g-modem så jag kan inte använda mig av min lap så mycket som jag skulle vilja. Men jag har ju min andra dator hemma så något skulle jag ju kunna klämma fram varje dag. Men det blir heller inga bilder just nu. För jag sitter på mammas dator och ja. Kan ju dock berätta att jag har på mig min Hello Kitty tröja som jag visade igår.

Mycket intressantare än så är inte livet just nu.

Varför?

Jag var och tränade förut. Nästan alltid när jag kommer därifrån har jag med mig en fundering. Den här gången undrar jag varför alla ska sminka sig för att åka och gymma. Kanske okej om man har varit iväg och det är på kvällen, kanske jobbat eller dylikt. Men det är ju på morgonen också. Det är ju inte direkt så att man går dit för att se snygg ut, man går dit för att BLI snygg. Eller snyggare. Men det stör mig...


Garderoben

Nu är garderoben klar och det blev helt fantastiskt bra. Tog ca 3 timmar dock. Här är en av högarna som skulle sorteras.



Hittade några saker som jag undrar vad jag ska med eller om jag verkligen vill ha dem.
1. London tröja - underbar färg men krymt i tvätten på längden... Funderar på att klippa av den eller något och ha den på semestern i sommar.
2. Ninjatröja - ett av de få plagg jag äger som kommer från H&M trend. Tror att den blir snyggare med en vanlig bh och ett skärp i midjan.
3. Strumpbyxor - De töjer sig när man tar på sig dem, men jag tycker att det ser så sjukt roligt ut när de är så korta. Det ser ut som om en femåring skulle passa bättre i dem.
4. Klänning - Har aldrig använt den eller ens haft den på mig. Prövade den idag och den är hemsk. Bilden gör den inte rättvis. Jag håller nämligen upp den i den längden jag vill ha den i. Skulle vilja korta den ca 10 cm och sätta ett resår längst ner så den sitter åt lite bättre. Ska se vad det kostar och se om det är värt det.

               

Hittade också förståss massor med kläder som jag antingen glömt bort eller inte har använt som är helt fantastiska. Längtar tills jag får använda dem.
1. T-shirt - en som jag fick med en gång som bonus när jag beställde via internet. Har aldrig använt den. Passar perfekt som myströja eller på jobbet. Den kom i ett två-pack så har en i vitt också.
2. T-shirt - jag älskar att det ser ut som om man har en korsett över men att det bara är ett tryck. Storleken har dock alltid varit lite sådär och jag tycker att den är för genomskinlig. Men nu ska jag försöka använda den mer.
3. T-shirtklänning - Tycker om trycket men är lite tveksam till vad man ska ha under. Man ser allt under den. Jag har funderat på vita strumpbyxor, svarta strumpbyxor/leggings eller barbent, men jag tror att allt kommer se lika hemst ut. Ska prova först och se hur det ser ut. Jeans finns ju alltid annars. Eller så får den bli ett sjukt snygg nattlinne. Är heller aldrig använd, till och med prislappen sitter kvar.
4. Tröja - underbart skön, dock så är den lite kort på längden. Är väl meningen att det ska vara en midjetröja, men eftesom att det inte passar min kropssform så drar jag lite i den så ser den bara kort ut. Ska definitivt användas mer.
5. Polkagriströja - jag känner mig verkligen som en godis i den här tröjan and I like it! Helt underbar mys- eller jobbtröja. Kanske lite kort i ärmarna men det överlever jag med den härliga färgen.


               

Fick även en del slängt. Bra, jag vill alltid slänga något eller ge bort något när jag städar garderoben. Annars så får det ju tillslut inte plats något mer, eller det gör det nog redan inte... På de två bilderna till höger är mina absoluta favoritbyxor genom tiderna. Hade de på mig i princip hela gymnasiet, men nu är deras tid förbi. De passar fortfarande perfekt men de har fått sådan slitning att det blivit hål och nu nyper de mig på insidan av låren när jag går. Mindre skönt. Soptunnan för dem alltså.

       

Hittade även många udda strumpor.



Katten skulle självklart också vara med överallt och förstöra.

       

Och så här blev resultatet. Jag är riktigt nöjd.


London- here I come!

Nu har jag bokat biljetter till London. Kom undan ganska billigt. Kanske för att jag är ute i så god tid. Skönt att ha det undanstökat i alla fall. Nu känns det verkligen som om att jag kommer att åka.


Listan

Glömde en sak på listan.

Jag vill ju också ligga på topp 15 för den här veckan på www.sifferkorsord.se. Just nu ligger jag på en 11:e plats =)

010309

God morgon.
Försöker sitta här och säga till mig själv att morgonstund har guld i mun. Eller vad det nu heter. Men det är kallt som sjutton här (som det blir när man sänker värmen...), magen värker på ett konstig sätt (jag är inte hungrig, jag sitter och äter) och min orginal mus har muppat sig så att vänster musknapp fungerar inte. Härlig morgon eller vad säger vi?

Idag är det fixarsöndag, har massor med saker att göra. Jag har till och med gjort en lista.
-  Städa garderoben (ni kommer väl ihåg hur den ser ut) - bilder kommer under dagen
-  Städa huset - varje söndag = städning
 Laga lax
-  Tvätta - har redan en maskin på, men det kommer behövas köra maskinen hela dagen
-  Fixa naglarna - de ser ut som skit så jag ska smörja med nagelolja och måla en fin färg, korall kanske. Bilder kommer senare
-  Noppa ögonbrynen
-  Eppilera benen - har inte gjort det sen jag sist sa att det var dags och nu är det verkligen på tiden
-  Hår+ansiktsinpackning - mysigt men tar ju sådan tid att jag bara hinner det på helgen med planering.

Nu ska jag nörda mig lite innan jag sätter igång med allt.


RSS 2.0