Veckans upplägg

Nu hoppas jag verkligen att jag kommer igång med träningen i veckan nu när jag känner mig lite friskare. Men det har faktiskt gått riktigt bra med att räkna kalorier de senaste två veckorna. Så pass bra att kilona bara sprutar av mig fast jag inte har kunnat träna. Vilket känns riktigt bra faktiskt. Det gör mig ännu mer peppad. 4 kilo har jag gått ner. På två veckor. Det gör mig glad att bara tänka det.

Men så här har jag då planerat.

Måndag - Bara ta det lugnt. Träning var planerad men blev inte så med den huvudvärken som jag hade förrut. Inte att leka med.

Tisdag - Träffa T och snacka skit och planera helgen på nya Subway som dom har byggt i Rimbo. Hur de kom på den iden har jag ingen aning men det uppskattas i alla fall. Sedan tänkte jag pröva och träna cirkelfys.

Onsdag - Träna på gymet och sen jobba i receptionen där.

Torsdag - Pröva på och träna ki box. Hoppas att det är roligt. Saknar verkligen karaten som jag häll på med förrut. Känns som om det här skulle vara ett bra substitut.

Fredag - Får se lite hur det känns men tror att det blir lite gym.

Lördag - Gym. Sen blir det att gå ut och slå klckarna i taket i takt med T.

Söndag - Bakisdag och adventsfika hos mamma och pappa.


Känns som en aktiv men rolig vecka. Håller tummarna bara så att jag inte blir sjuk igen.

Mums

Middagen idag har svärmor lagat. Inte ofta man får hemlagad soppa, men sjukt gott är det i alla fall. Till det blev det självklart julmust som säsongen sig bör.




Måndag, härliga måndag

Visst är det så att både mörkret och måndagströttheten blir lite lättare när man ser alla adventsstjärnor och adventssljusstakar? Jag tycker att det är så fantastiskt fint när det lyser upp. Det är så synd att det inte finns snö också som lyser upp.

Även vi fixade lite fint i helgen. Hade tänkt att visa igår men hann inte så det blir nu istället. Dock blir inte bilderna så bra när man inte har den bästa kameran.




Ska vi säga lite senare?

Har fått så ont i huvudet att jag inte riktigt orkar med.

Återkommer när det inte känns som om någon äter på min hjärna.

Sugpropp

Det vackra vädret försvann, och det var inte allt. Fram istället kom någon slags äcklig dimma som gör att man inte ens kan se 100 meter frammåt. Så jag tror inte att det blir någon promenad för mig. Är ju livsfarligt. Jag måste ju nämligen gå lite längs vägen först för att sedan komma till någon bra skogsstig att gå på. Men man vill ju inte gå på vägen om man inte syns.

På det har jag fått en äcklig huvudvärk också. Känns som om någon har slagit in pannbenet på mig. Har sänkt enett stort glas med vatten nu så får jag se om det blir bättre. Ska även bädda ner mig här i sffan och titta på CSI:Miami. Så kanske det blir bättre. Eller jag måste helt enkelt bli bättre. Ska ha samtal ikväll och då måste jag vara på min bästa sida.


2012

Jag och M var och såg 2012 här om dagen och jag tänkte säga ett par ord om den.

Allt som allt tyckte jag att filmen var sjukt bra. I vissa lägen satt jag och höll fast mig i stolen för att det var så spännande, speciellt när dom flyger. Det blev nästan som när man går på Cosmonova, det känns som om man själv flyger.

Dock så var det även en väldigt lång film, två timmar och 40 min. Vilket gjorde att det var väldigt lätt att tappa koncentrationen. Inte bara för mig utan för de flesta. Man märkte nästan i biosalongen när det inte var så spännande för då började alla att prata. Jag vet inte om det bara var den föreställningen jag var på men eftersom att jag reagerade likadant har jag svårt att tro det.

Jag tyckte även att det var konstigt att det bara var 11 års gräns på filmen. Eller om det bara var så att den var från 11 år så hade jag inte reagerat. Utan det är ju det att man kan se filmen från och med att man är 7 med vuxens sällskap. För det är väldigt många som dör i filmen. Det är ju lite svårt att undkomma när jorden går under. Sen det också att det var tänkt att New moon skulle vara från 15 bara för att den var så dyster. Då tycker jag att man tänker väldigt underligt. Men det finns säkert en tanke med det också.

Sen hade huvudskådespelarna lite för mycket tur med sig som det sig bör i en Hollywood produktion. Men det som faktiskt var lite skönt var att filmen även bjöd på lite skratt, annars hade filmen blivit lite för svart.

Jag ger den 4/5 i betyg.

Trailer: länk


När söndagar är som bäst.

Idag känns det som en bra dag. Har sovit 10 timmar i natt (eller sov tre timmar på soffan innan jag la mig i sängen). Så länge har jag inte sovit på länge. Känner mig därför tusen gånger friskare än jag gjorde igår. Är fortfarande lite snuvig och hostig men det är ju saker man kan leva med. Är bara så glad att jag inte har ont i öronen längre.

Dock är det jobbigt att jag inte kan träna fullt ut. Vill ju inte riskera att bli sjuk igen. Men om det inte blir värre så går jag nog till gymmet imorgon och kör lite lätt. Längtar så fruktansvärt mycket till att börja träna igen. Har nu tränat två gånger på ca tre-fyra veckor. Det är ju tur att jag tänker på vad jag äter så att jag inte far iväg med vikten igen.

Idag får det räcka med en promenad i det vackra vädret.

Kvällsmys

Nu sitter jag äntligen i soffan. Känner mig lite bättre idag för nu tar i alla fall iprenen. Har haft riktigt sjukt ont i halsen/örat nu de senaste dagarna. Igår var jag riktigt dålig. Låg helt däckad hela eftermiddagen. Åt ipren men det blev inte bättre. Vilket gjorde att ajg inte kunde äta. Och när jag inte äter kommer btb fram.

Så nu blir det huskurer för hela slanten. Man kan ju äta penicillin om man vill, men det går inte riktigt med mitt jobb. Så jag kör på allt som jag kan hitta. Just nu är det:

- Ipren, för att kunna äta. Då blir man bättre snabbare.
- Lök, överallt. I allt. Jag proppar maten med det, kryddade middagen med två stycken vitlökar. Jag har det på örat, för att öppna upp. Tänkte även ikväll pröva med att ha lök som "aroma terapi". Ska ställa hackad lök på nattduksbordet. Kommer stinka lök, mne blir jag frisk av det så gör det inget.
- Kan Jang, har inte prövat det förut men nu är jag desperat.

Nu ska jag titta på CSI: Miami.

Dags att sova

Grymt skönt det var att träna! Så underbart att komma igång igen. Blev även en grym middag efter träningen. Sallad med bland annat keso, kyckling och avocado. Mums! Till det blev det att titta på CSI: Miami. Så underbart bra.


Veckans upplägg

Har försökt att lägga upp ett nytt tänk igen. Hade nämligen lyckats gå upp tre kilo till och nu går det inte längre. Så nu blir det att skriva ner allt som åker in i munnen för att få lite koll på hur mycket jag äter. Sen ska jag verkligen komma igång med träningen igen. Har blivit 1,5 veckas uppehåll på grund av den förbannade förkylningen. Men jag tänkte ligga ett steg före i år. För sen när julen kommer så har man redan börjat gå ner lite vikt och hållt sig bra innan så att man inte behöver svulla på samma sätt som jag gjot tidigare år. Det är i alla fall planen. Som jag hoppas att jag kan hålla mig till.

Detta är planeringen för denna veckan gällande träning:

Måndag: Vila
Tisdag: Gym - fokus på kondition
Onsdag: Gym - Styrka
Torsdag: Gym - fokus på kondition
Fredag: Gym - Styrka
Lördag: ?
Söndag: Core+Spinning(medel)

Blir inte så mycket pass den här veckan eftersom att jag ska känna efter lite hur mycket jag orkar när jag har vilat ett tag och inte är helt okej än. Var helt täppt imorse fortfarande. Nu är det bättre, men ja, helt bra är jag inte. Men är man någonsin frisk i November? Sedan har jag också lite konstigt schema den här veckan. Lite saker som ska fixas som jag normalt inte gör och fasta saker som inte rullar. Lite konstigt kanske, men så är det.




Detta är första målet hur jag vill se ut. Bilden är från juni i år så det är inte allt för länge sedan.


Nöjd

Är lite nöjd med mig själv just nu. Har precis städat hela huset. Eller inte bara städat, jag har verkligen röjt undan. Så himla skönt. Det bästa är att jag har städat undan alla kläder. De har en tendens att hamna utanför sovrummet eftersom att värmen är avstängd där inne nu när vi renoverar. Jag har faktiskt kvar alla mina kläder där inne. Garderoberna är ju så bra byggda så det kommer inte in något skräp i dem.

Fick ledigt idag från jobbet. Så himla skönt. Lite jobbigt bara att jag inte fick reda på det fören vi hade börjat. Men det är inte så mycket man kan göra åt det med det här jobbet. Man ska bara vara glad att man kan vara ledig. Dock så har det blivit lite väl lågt temop idag för det hade varit bra om jag hade hunnit att fixa lite i sovrummet. Hade planerat att göra det men det blev lite andra saker gjorda istället. Får se om jag hinner fixa lite efter att jag har varit och tränat.




Bilden har inget med texten att göra. Hon är bara grymt söt!

God morgon

Ännu ett snorigt inlägg. Förkylningen vill verkligen inte ge sig. Men det är bara att ta det, det hör väl november till?

Idag blir det ganska lugnt på dagen. Ska nog bara nörda mig och kanske skrapa bort lite färg på fönstret om jag orkar. För ikväll blir det att åka över till T och ta sig lite gott att dricka. Så vill vara på topphumör då.



Note to self
: Ta med T's laddare.

Friday, I'm in love.

Ah. ljuvliga fredag. Sitter här och mumsar på en fredagsbulle och tycker att det är fantastiskt. Det enda är den förskräckliga förkylningen som jag har dragit på mig. Men jag har en bra dag framför mig så jag låter inte det sänka mig. Nu först blir det jobba, sen iväg till Mörbybadet och sola en sväng. Ska bli super härligt. Sen ska jag hem och bara ta det lungt. Ska nog hyra en film och köpa lite thaimat. En helt perfekt kväll helt enkelt.



På väg till jobbet från bussen. Det är lite snö!

Blä blä

Min dator  är på lagning så jag har väldig svårt att uppdatera just nu. Har haft lite problem med den men har varit sådana som man kunnat levat med. Men nu gick sladden sönder. Det gick inte ens att ladda den så är den inte och får lite livräddning.


Men en bild kan jag bjuda på.



Älskar mina stövlar!

Sjukling

Jag har lyckats dra på mig en förskräcklig förkylning så jag ligger i soffan helt däckad. Har bara legat och tittat på skittv hela dagen då min dator har varit på äventyr hos mamma. Men nu har den hittat hem igen så jag tänkte titta på ett par avsnitt av Medium tänkte jag. Har varit sugen att titta på det hela dagen.

Jag idag

Blev ganska vita kläder idag eller vad säger ni?




Frukosttips

Detta har jag helt och hållet snöat in mig på för tillfället. Tycker att det är helt fantstisk och jag får en bra start på dagen.



Havregrynsgröt med kiwi och äppelmos.

Det är fredag mina vänner

God morgon! Som vi alla vet så är det ju fredag idag. Helt klart den bästa dagen på hela veckan. Idag har jag dessutom ganska mycket att göra (för att vara mig) så det känns bra. Detta är dagens schema:

- 07.45 - 12.30, jobba. Ganska lugn dag idag. Kan komma att bli lite körigare framåt lunch men just nu är det en drömdag.

- 14.00 - 16.00, gå runt i Norrtälje. Har en hel del som jag vill göra där. Bland annat så tänkte jag sola och gå till Ö&B och bunkra upp med ljus. Går ju åt en hel del ljus nu när jag har hela vardagsrummet full med dem och använder dem varje kväll.

- 16.45 - 17.45, jympa. Idag blir det ett medelpass på friskis i Rimbo. Jag har alltid varit lite anti till jympa på friskis, men just det här passet tycker jag är fantastiskt. Sist så hade jag träningsvärk i muskler jag inte känt på länge.

- Därefter blir det hem och fixa mig iordning för sen ska jag över till T och kolla in hennes lägenhet. Tror att det blir grymt.


Nu måste jag jobba lite.

Lite kläder

Ja, som vanligt så ska man lyckas ta på sig något. Jag ser ut så här idag:



     

Ny kofta som är hur härlig som helst, mysiga knästrumpor och den bästa kjolen som finns.


Seg

Det känns nästan som om jag har vuxit fast här i soffan. Riktigt skönt är det att ligga här och slappa. Men nu måste jag gå upp och ta tag i den här eftermiddagen. Kan ju inte slarva bort hur mycket tid som helst.

Torsdag

God morgon mina vänner. Idag är det tur att jag fick lite sovmorgon idag. Annars hade det inte blivit en rolig dag alls av flera anledningar:

- Torsdag är inte direkt min favoritdag i veckan.

- November är enligt mig en av de tråkigaste månaderna på året.

- Vädret gör så att man bara vill krypa ner i sängen igen med en kopp te och ha tusen ljus tända.

- Jag har en lång dag på jobbet framför mig.

Men just nu känns det faktiskt som om den här dagen skulle till och med skulle kunna bli lyckad.

Dagen i bilder. Massor med bilder.



Höstpyssel med barnen



Chailatte räddar många dagar så även denna



Lunch



Sen kom solen fram. Det tycker vi om!



Pill på datorn medan barn sover brevid



Mellis



Sen hade det blivit så mörkt ute att vi behövde reflexvästar på oss så att vi skulle synas

  

Kläder har man ju tydligen på sig också. Detta lyckades jag hitta idag. Nya myskoftan är på.

     

Mys med katterna hemma. Stor katten är en riktigt poser.



Supergod middag



Nu blir det mys framför tv:n med massor med ljus i hela vardagsrummet.

Blä

Usch vad tsdagar känns långa ibland. Vill bara lägga mig ner och sova så att dagen försvinner.

RSS 2.0