Det är faktiskt härligt ute, även om det är lite kallt.

Ah, så skönt det var att få komma ut en stund och få i sig nytt syre och bara vara. Lite kallt blev det efter en stund men det får man ta. Dock så satt jag och räknade ner den sista stunden innan vi skulle gå hem, men det var bara för att jag var så himla hunrig. Men nu har jag lunch på gång så det ska nog ordna sig det också. 

 


Dagens jobboutfit


Jobbardag

Ja, idag blir det jobba av. Fast de flesta barnen har lov så det blir nog ganska lugnt och trevligt. Man kan ju inte vara hur mycket ledig som helst.

Tänkte att vi skulle gå ut och göra skogen idag. Verkar ju blir ganska fint väder så det blir nog helt perfekt. Nu ska jag äta upp min frukost innan det börjar komma barn här.Fibergröt. Mums!

Ett nytt försök

Jag gör ett nytt försök. Ett försök att göra liv i den här bloggen. Lite första hjälpen.

Nu är jag i Danderyd och har mysat ner mig i sängen. Ska jobba imorgon, men jobbar bara en dag denna vecka så det känns inte så farligt. Det är därför som jag åkte in hit ikväll också, för att komma istämning och få lite sovmorgon imorgon. Nu gäller detta:

- Titta på Alias. För att det är den bästa serien just nu. Slår nästan Grey's Anatomy eftersom jag älskar när man kan sträcktitta på serier. Nu blir det ju bara ett avsnitt i veckan på Grey's.

- Fläta håret. Mitt hår blir så mycket finare när jag flätar det på nätterna. Orkar inte alltid även fast jag borde och egentligen vill. För vem vill inte ha fint hår.

- Äta mandarin och dricka blåbärs te. Gud så gott! Är helt inne i en period där jag dricker mycket grönt och rött te. Gillar det mycket bättre än svart eftersom att de inte är vätskedrivande.
God natt!

RSS 2.0