Vill ha!

Var inne på den här hemidan och vet inte om det var så bra egentligen. För nu har jag fått en riktigt lång önskelista där och det är väldigt långt tills jag egentligen kan önska mig något. Kanske jag kan ge mig själv en lite present om jag når något av de mål som jag har satt upp för mig själv. Men det är svårt att lägga pengar på det när jag sparar till både en ny mobil och till två utlandsresor i sommar.




Seg som sjutton

God morgon!
I natt har jag sovit mycket bättre än jag gjorde igår och det gör ju faktiskt under för humöret. Dock är jag nästan ännu mer förkyld idag. Så det blir inte mycket fart på mig. Ligger just nu nerbäddad i soffan och tittar på Paradise Hotel. Är fortfarande bara på de första avsnitten och de är lite tråkiga. Men jag fortsätter att titta på det lite i bakgrunden eftersom att T sa att det kommer drama efter avsnitt sju ungefär.

Hade ju tänkt att åka till gymet idag och ställa mig på bandet en liten stund, men eftersom det är värre med förkylningen så blir det inte av. Blir så irriterad för att det enda jag vill nu är att träna och komma i form. Men det är ju så det är. Gäller bara nu att äta riktigt bra så att inte allt går förlorat. Hade riktigt sjukt godissug igår, men jag tog en macka med lite marmelad och den grönsaker med dipp så gick det nästan över.

Nu är det tedags!



Mina fina tekoppar

Perfekt

Nej men titta. Golden globe-galan går på kanal 9 just. Är inte det helt perfekt att ha i bakgrunden så säg?

Markus är och hämta mat till mig. Han är den finaste jag vet och älskar när han pysslar om mig när jag mår dåligt.

Ett litet tips

Om ni har lika lite att göra som mig idag så tänkte jag tipsa om den finaste bloggen jag vet, nio till fem. Många har säkert läst den någon gång men jag tycker att den är helt fantastisk.

Men det finns två inlägg där som jag tycker att alla borde läsa minst en gång.

Först har vi detta. Det handlar om vikt och om hur det finns viktigare saker i livet.

Sen har vi det här. Det kan ju var det mest fantastiska jag har läst. Igår satt jag och läste och grät så att axlarna blev våta. Inte för att jag var ledsen utan för att det var så fint. Så fantastiskt att det fortfarande finns så mycket kärlek i världen. Och för att människor kan skriva så fina saker om varandra utan att det ger dem något. Läs bland de underbara komentarerna, finns hur många som helst.


Skitseg

Är det bara jag eller känns det som om alla är förkylda just nu? För mig är det dessutom värre idag. Har sovit riktigt dåligt i natt. Har vaknat hela tiden och hostat och snorat. Ville inte alls gå upp imorse. Men nu har jag kravlat upp och placerat mig i soffan med laptopen. 

Här tänker jag nog ligga länge, länge. Har bunkrat upp med riskakor och massa gott pålägg så det kommer inte gå någon nöd på mig inte. På TVn står tv4 fakta på, vilket är en av de bästa kanalerna enligt mig. Nu börjar det ett program och katastrofer.

Ska nog ägna dagen åt att hitta nya trevliga bloggar att läsa. Egentligen var det meningen att vi skulle åka till svärföräldrarna på lunch idag, men vi ställde in det eftersom att vi inte vill smitta dem. Får bli en annan dag. Kanske på M's födelsedag som är i veckan?

Nej nu ska jag och yoda mysa ner oss lite till.


Shopping...igen

Var inne på H&M's hemsida och kunde inte låta bli att klicka hem lite. Var ju dessutom 10% rabatt för medlemmar idag! Inte så mycket men lite i alla fall. Detta var det som fick komma med den här gången. Vet inte riktigt om byxorna kommer passa men det hoppas jag verkligen för jag tycker att de var grymt snygga!



Så kan det gå!

Nej det blev ingen träning idag. Har nämligen åkt på en förkylning. Inte så farlig men vill ju verkligen inte att den ska bli värre. Så idag har jag kört på vitaminer, nässköljning och kan jang. Hela kvällen kommer jag ligga här och slappa. Kollar mest bara på katterna som springer runt.

Nu blir det dusch och nya sängkläder!

Blä

Jag har ingen inspiration alls just nu att blogga. Har inte haft någon heller det senaste dagarna. Mest för att det inte känns som om jag har något att skriva om. Mitt liv är så händelselöst just nu.

Men jag kan berätta att jag har tränat idag. Stod på bandet och det blev sammanlagt 4,5 kilometer. Imorgon blir det att köra benpass innan jobbet. Första gången jag tränar innan jobbet. Får se hur det går. Alltid spännande att pröva nya saker.


Fan

Det känns som om det här kommer bli en skitdag. Jag hatar att känna så, att ge upp innan jag ens givit det en chans. Men idag orkar jag inte. Jag är fruktansvärt trött och jag har ont i ryggen. Förmodligen pms. Känns som en riktigt elak omgång också.

Idag är det skridskor som gäller med barnen, och sen föräldramöte ikväll. Så en lång dag blir det...

Har nu varit och tränat 1.5 timme

02167ea08ae05bb4de980b7c7ea8b5db.png

Har nu varit och tränat 1.5 timme och är sjukt nöjd. Nu blir det att göra popcorn i maskinen jag fick i julklapp och sen hoppa ner i soffan och titta på harry potter.


Det som det pratas om

Det finns några saker som nästan alla pratar om just nu i blogg världen. Dels det att Heidi Montag har opererat sönder hela sig. Vilket jag inte tänker prata om, jag känner mig för gammal för sånt. Orkar inte bry mig.

Sen dels om filmen Snabba Cash. Alla ska se den. NU! Bara för att boken var så sjukt upphajpad. Själv tycker jag att boken var något av de sämsta jag läst. Den hoppar något otroligt mellan karatktärer. Så pass mycket att man inte hinner lära känna någon av personerna i boken. Den bjuder inte in en till privata samtal utan det känns verkligen som om man bara står utanför och kikar lite bakom ett hörn. Den är inte personlig på något sett och känns bara kall. Karaktärerna drivs i flera fall av kärlek till sina nära och kära, men det känns bara som ord. Inte som en känsla som man nästan ska kunna ta på när man läser en välskriven bok.

Den suger helt enkelt. Skulle inte råda någon att läsa den. Självklart kommer jag dock att se filmen och jag hoppas att den är en miljon gånger bättre än boken.


Åh!

Varför måste det vara så tråkigt att städa? Tänkte att jag skulle röjja upp här och göra fint tills älsklingen kommer hem. Men det går liksom inte. Kom en bit i alla fall. Har fixat hela köket och med tvätten. Det får duga för en stund. Tagit ner alla juldekorationer har också blivit gjort.

Men nu fokuserar jag på att göra något som gör mig glad. M får helt enkelt komma hem och hjälpa mig sen och fixa resten.

Hot mama!

Jag har en ny förebild, Alexandra Burke. Helt fantastisk kropp, underbar energi och vilken röst sen.

källa

Jag menar det är så här jag tycker att en kvinna ska se ut. Vältränad men ändå kurvig. En riktig förebild för oss som aldrig kan bli riktigt smala för det är lite för mycket höfter ivägen.

Det är ska bli jag beach 2010. Jag ska sätta upp den bilden på kylskåpet så att man tänker en extra gång innan man tar något där.

Det jag gillar extra mycket med tjejen är att hon verkar vara så ödmjuk. Vilket jag kan tänka mig att inte riktigt alla skulle vara om de hade chansen att sjunga med Beyonce och Flo Rida.


Nu är kameran hittad så nu blir de

207b6430171cf40ac44aa4b4b95ecb2f.png

Nu är kameran hittad så nu blir det bilder igen!


Underbara fredag

Hej bloggen!

Idag är det en lite bättre dag. Jag är i tid och sitter och mumsar på god och nyttig frukost. A-fil med fiberflingor och gojibär. Helt klart en ny favorit till frukost.

Idag blir det bara att ta det lugnt och ha fredag. Hoppas att jag och älskling kommer iväg till gymet efter jobbet. Igår bara dog jag när vi kom hem. Men ny dag ny tag.

Kvällsmys

Godkväll.

Sitter här och myser i soffan. Kollar på Big medicine, vilket handlar om att de operar människor som är stora. Tycker att det är väldigt spännande.

Försov mig i morse. Riktigt pinsamt var det. Som tur är så är vi ju många så det gjorde inte så mycket. Men jag har inte försovit mig på de två åren som jag har jobbat med mamma nu så det kändes så onödigt...

Nu blir det mys med riskakor och te.

Gott

Min lunch luktade gammal toffel idag. Om det var någon som ville veta...

Sorry!

Förlåt för alla fula webcambilder den senaste tiden. Men de är de enda jag orkar just nu...

Varför?

Jag gillar verkligen cola. Speciellt på kvällen. Men då går det ju inte att dricka, för då kan jag inte sova.

Livets ironi. Eller universums sätt att säga att jag inte ska dricka det?


Nu ska jag i alla fall bege mig till sängen och försöka sova.


Vakna någon gång!

Gah, hur länge kan man sova egentligen? Eller inte jag då utan älsklingen. Han sover fortfarande... Jag vill börja städa och fixa iordning här, men ändå inte väcka honom. Jag får väl sitta kvar här i soffan och titta på Medium och äta riskakor. Sämre kunde man ha det!



Riskakor måste ju vara något av det mest fantastiska som finns!

Vad ska man göra?

Alltså mitt hår. JAg vet inte riktigt vad jag ska göra med det. Så här ser det ut just nu. Som ett troll. Som ett riktigt skogstroll ser jag ut. Vet inte om jag vågar gå ut utan mössa idag. Jag kanske skrämmer små barn...


God morgon

Idag är det fredag. JAg brukar ju vanligtvis älska denna dag men idag är det mer en stressig dag. Har ungefär tusen saker som måste fixas. Vore skönt att ha dem klara tills helgen så att jag slipper oroa mig om dem då. Här är vad jag borde hinna med idag föör att det ska kännas bra:

- Packa upp. Har massor med saker som behöver tas reda på efter att vi har bott hemma hos föräldrarna i fyra veckor.

- Städa. Är inte så farlig skititgt eftersom vi inte har bott här. Men skulle vara skönt att dra av det lite så att det inte ser ut som sjutton här nästa vecka.

- Åka till mamma och pappa och hämta de sista sakerna. Bland annat min stationära dator är kvar där. Än så länge har jag inte saknat den så mycket, men det är ju bra om den står här när man väl vill ha den. Borde även lämna tillbaka Corinnes bil.

- Träna. Var på gymet igår och när jag väl kom i gång så blev jag riktigt peppad, vilket resulterade i årets träningsvärk i bröst. Riktigt skönt. Så nu är det bara att fortsätta när jag väl är på gång.

- Tvätta. Det blir ju ganska mycket tvätt när man är iväg och jag borde verkligen ta hand om den nu. Skulle helst vilja att det blev lite varmare först så att det torkar lite fortare, men nu kan jag inte vänta längre...


Så om jag sköter mig bra och får i alla fal lite gjort så blir det till att åka till T ikväll och mysa.

Ljuset kommer

Lite bättre nu. Brukar bli så när man tycker synd om sig själv. Eller så kan det vara det faktum att jag var ute med Elsa en sväng. Så fantastiskt fin ute. Bara tystnad och snö. Det enda man hör är sina egna steg och andetag. Nästan som att meditera.

Nu blir det serier med julmust och salami-mackor.


Precis som en måndag ska kännas.

Usch och blä! Mår fortfarnde som en korv. Har ont i huvudet, är trött och känner mig som världens största gnällspik. Kommer säkert vara det de närmsta dagarna också när jag kommer dra ner min godiskonsumtion på en lagom nivå igen. Ber om ursäkt för det redan i förväg.

Nu blir det att kolla på serier i mammas säng. Kanske blir det ett spel eller två på king.

Fin avslutning på veckan



1. Gott med glögg 2. Supergod saffranskaka 3. Marsipangris som jag fick i julklapp. 4. Juleljus.

Blev riktigt trevligt fika. Men efteråt bara dog jag. Vet inte varför men det var som om luften bara gick ur mig. Är fortfarande helt däckad. Så det fick bli CSI på soffan. Moster och kusin kom här under kvällen och ska stanna ett par dagar. Tror inte de blev allt för besvikna när jag inte orkade vara trevlig. Det finns ju massor med folk att umgås med här och de är ju kvar flera dagar så jag kan vara rolig imorgon istället.

Hade ju tänkt att visa bilder från "julafton", men orkade inte med det när blogg.se blev supersegt. Kommer nog imorgon.

Ligger även själv i sängen och det kommer jag få göra de närmsta dagarna. M är nämligen på lan med grabbarna. Med det får gå bra. Är ju hemma hos föräldrarna så jag kommer i alla fall inte känna mig ensam.

Fantastiskt trevlig kväll igår.

Ja det var det faktiskt. Vi hade så otroligt mysigt. Vi var alla här som jag kallar min närmsta familj just nu och det var lugnt och fint. Massor av fina presenter fick jag också, men visar bilder lite senare.

Nu ska jag först dammsuga lite och sen ska svärföräldrarna komma hit på lite saffranskaka och glögg.

Årslista 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja ett par saker. Jag var på Hultsfred, fick kattungaroch bestämde mig (eller blev tillsagd) att börja en egen barngrupp på jobbet.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Kommer inte ens ihåg vad jag lovade förra året.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej faktiskt inte.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, bara en avlägsen släkting som jag nästan enbart kände vid namn.
5. Vilka länder besökte du? England.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Mer träning.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Min födelsedag som var det galnaste dygnet jag haft på länge. 
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag försökte ta tag i saker jag inte var nöjd med. Kanske inte på det bästa sättet (eller vi kan nog säga att jag gjorde det på det värsta), men jag gjorde någon i alla fall. 
9. Största misstaget? Vill inte ångra något, men jag gjorde en del tabbar kan jag se i efterhand. Men eftersom att det kom bra saker ur mina misstag så kan jag inte ångra dem och därför inte se det som ett misstag.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inga större skador, men var riktigt sjuk i sommras och var ensam hemma vilket gjorde att jag var tvungen att åka in till Norrtälje med riktigt hög fesber i värsta sommar trafiken.
11. Bästa köpet? Hultsfredbiljetten! Och mina sportbh:ar. Kommer nog aldrig gå tillbaka till vanliga igen. Min rygg och axlar har aldrig mått så bra som dom gör nu.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Hyra och mat. Tråkigt, men sanningen.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Att jag och M fick en ny chans. Att vi gav varandra en ny chans.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Många många. Men årets låt måste väl ändå bli Hurtful -Erik Hassle. Höstens låt är Now I'm that bitch part II.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och. Under den tidiga sommaren var jag olyckligare än jag någonsin varit, medan jag under hösten varit så lycklig som man kan bli.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Tränat mer, mår så sjukt mycket bättre och blir mycket trevligare när jag gör det.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Låtit ångesten påverka mig så mycket som den gör. Men det är väldigt svårt att ducka undan den. Ligger iblnad fortfarnde sömlös på nätterna.
18. Hur tillbringar du julen? I år blev det med M's familj
19. Blev du kär i år? Ja, kärade ner mig i M igen.
20. Favoritprogram på TV? Just nu är det Biggest Loser. Under året Grey's.
21. Bästa boken du läste i år? Läste väldig mycket mindre böcker i är än jag brukar, men bästa är New Moon.
22. Största musikaliska upptäckten? Anna Ternheim, Kid Cudi, David Guetta, Salem Al Fakir, Lily Allen.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En hejdundrande fest, Tomas Sabo berlock och en fin grill.
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej allt ver perfekt.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Började med mat och dricka på Piren sedan hem till Robert och så avslutade vi på Mobergs.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Det är svårt att ändra på en sak och allting annat blir samma. Allt hänger ihop. Så jag vill vara där jag är nu och då är det svårt att ändra på något. Men lite fler soldagar i somras kanske inte hade varit helt fel.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Mysig som vanlig. Men jag har lärt mig att använda klänningar och kjolar mer.
29. Vad fick dig att må bra? Att veta att M står vid min sida. Att T inte skulle tillbaka till skolan. Lite egoistisk måste man få vara.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Taylor Lautner (Jacob Black i New Moon)
31. Vem saknade du? T när hon var borta under våren. Pia saknar jag jämt.
32. De bästa nya människorna du träffade? Nisse måste väl vara den bästa. Sen också alla nya fantastiska barn på jobbet.




God morgon

Hejsan.
Hoppas att alla nu har hunnit repa sig efter nyår. Jag klarade mig bra i år. Känns som om det inte är lika viktigt längre att supa ner sig bara för att det är en speciell dag. Utan bara göra det när man är riktigt taggad. Vi spenderade kvällen istället med god mat och några fina vänner. Jag är väldigt glad att vi hamnde hos Sissel istället för på den andra festen. Då blev det lugnt och fint.

Idag ska vi ha julklappsutdelning med familjen. Vi firade ju på två ställen i år och min familj var uppe i Sälen och där är det svårt att få med sig alla klapparna. Så vi har nog inte delat ut julklapparna på julafton på kanske fem år. Jag tycker att det är riktigt mysigt för att man slipper ge sig ut i julstressen och så kan man fynda något på mellandagsrean istället. I år kommer vi dessutom vara fler än vi brukar eftersom Andreas och Nisse är med i år. Mys pys!

RSS 2.0