Träning vecka 37

Den här veckan ska jag försöka hålla mig lite mer till planeringen.


Måndag: Morgonpromend

Tisdag: Vila

Onsdag: Simma

Torsdag: Promenad

Fredag: Promenad

Lördag: Gym

Söndag: Cirkelfys/step


Nu kör vi!

Summering av veckan

Den här veckan har jag inte alls hållt planeringen av träningen. Av olika anledningar. Men det blev bra ändå tycker jag. Så här blev det:

Måndag: Spinning - Blev av och gick riktigt bra, skön start på veckan.

Tisdag: (Gym - fokus på ben och mage) - blev istället dans fuego som jag gillar starkt. Kommer jag köra så ofta jag får en chans.

Onsdag: (Simma) - Halvtimmes morgonpromenad med nya skorna.

Torsdag: (Gym - överkropp, fokus på axlar) - Blev superkväll med fuego, basjympa och yoga.

Fredag: (Simma) - En timmes morgonpromenad med aktiverings-skorna

Lördag: (Aerobics) - Vila, för att få in det en gång i alla fall den här veckan

Söndag: Cirkelfys - Blev av och det var stört roligtDagens träningsoutfit


Satus.


Med det ber bloggen om att få återkomma.


Nya skor
Konsten att göra allt till träning

Den som säger att det inte är träning att handla kör antingen för mycket bil eller ljuger


Konsten att göra allt till träning

Den som säger att det inte är träning att handla kör antingen för mycket bil eller ljuger


Veckans utmatning!

Den här veckan kommer jag utmana mig själv med att lägga till mer grönsaker och frukt till mina måltider. Alla ska ha något grönt på/vid sig. Tycker att jag är ganska bra på att det till alla större måltider, men frukost och mellis har jag haft svårt för. Men den här veckan ska bli riktigt GRÖN!


Selleri - en riktig favorit


Pepp!

Älskar verkligen musik som gör en pepp och motiverad att ge gärnet. Just nu har jag den här låten som favorit.


Resutatet
Tisdag

Idag är jag riktigt seg, tror det är vädret. Det enda som är jobbigt är att det inte finns så mycket att göra åt det, mer än att le och försöka få det att gå över. Träna ska jag inte göra förän ikväll heller. Men det kommer nog bli riktigt roligt. Ska pröva ett nytt pass och allt.

Nu ska jag äntligen fixa håret. Varit dags länge nu tycker jag, har bara inte fått rumpan ur vagnen. Utväxten ska få sig en riktig omgång. Sen ska även lägenheten få sig en runda medan färgen verkar. Så skönt att kunna göra saker samtidigt.


Vägning vecka 36

Startvikt: 89.6 kg
Start BMI: 29,6

Nuvarande vikt: 79,6 kg
Nuvarande BMI: 26,3
Veckans resultat: -0,8 kg
Totalt: 10 kg

Målvikt: 69 kg
Mål BMI: 22,9
Kvar till mål: 11,4 kg


Så nu kommer det officiella reslutatet. Och därmed har jag kommit upp i tio förlorade kilon. Hur fantastiskt är inte det! Med en vecka med sjukdom och allt. Det är en lite för stor viktnedgång för att jag ska vara nöjd till 100%, men ska egentligen inte klaga åt det hållet.

Har även änvänt en ny BMI-räknare den här veckan så jag vet inte om det blir lite skillnad på dem. Den förra kunde nämligen bara räkna i hela kilon.

Träning vecka 36

Här är planeringen inför veckan

Måndag: Spinning - Den är på förmiddagen vilket jag inte har prövat förut, alltid gjort på kvällen så det blir spännande att pröva hur det går.

Tisdag: Gym - fokus på ben och mage

Onsdag: Simma

Torsdag: Gym - överkropp, fokus på axlar

Fredag: Simma

Lördag: Aerobics

Söndag: Cirkelfys


Som ni ser har jag inte planerat någon vila och det har jag gjort med flit. Det är för att jag ska kunna, om jag vill, ta bort ett pass när jag känner för det. Sen har jag bara vilat den här veckan och inte tränat något alls nästan. Sen kommer det även bli mycket förmiddagsträning den här veckan, med jobb och skola sent på eftermiddagarna. Tror att det då kommer bli lättare för mig att komma iväg. Hade nämligen lite problem förrförra veckan med att komma iväg på kvällen, men det problemet existerar inte den här veckan.

Nu kör vi!


Dagens träning

Idag var det dags att gå och träna igen. En vecka har jag vilat och det var verkligen skönt att vara tillbaka. Först var planen att köra spinning, men jag kände att jag hostade lite mycket för att det skulle fungera. Så det blev en sväng på gymet istället.

Körde igenom nästan hela överkroppen utan att fokusera på något speciellt. Lite rygg, en del axlar, lite armar och bröst. Körde väldigt lugnt dock men tanke på förkylningen som varit.

Nu är jag laddad inför veckan som kommer!Hysteriskt dålig webcam-bild, men här sitter jag och katten i soffan och kollar på Jersey Shore. Det är vår bästa söndagsunderhållning.


Träningsmål

Något som jag länge har velat klara av är, och som jag nu aktivt kommer jobba för att kunna, är armhävningar. Du vet de riktiga när man står på tå och klarar av att gå hela vägen ner och sen komma upp igen. Och sen helst göra ett par stycken.

Jag har kunnat göra det en gång i tiden. Men det var när jag gick på karate och det är nästan 10 år sen nu, och jag hade ett helt annat muskelkapital på den tiden. Men nu ska det komma tillbaka, till viss del i alla fall. Jag måste gå på någon likanade träning som den för att bli lika stark igen. Det är inte på många andra ställen där man gör 10x10 situps, 10x10 armhävningar (på knytnävarna), 10x10 sparkar och 10x10 slag som uppvärmning...

För att klara av det här måste jag först och främst bli starkare i axlarna. Där är jag löjligt svag och kommer behövas mycket av mig för att kunna satsa på att köra där. Blir ju så mycket tråkigare att köra där man är svag. Sen kommer jag även boosta armar, bröst och ovansida rygg.

Skönt att veta vad man ska göra på gymet idag!

Bildkälla


Jobb

Jag måste ju ha ett av de bästa jobben som går att få. Just nu ligger jag i en soffa och läser bloggar. De ni! Ville bara säga det.

Fredag

Goddag blogosfären!

Har en helt fantastisk nyhet! Småvägde mig imorse och det såg helt fantastiskt ut. Äntligen var jag under 80kg. Det är något som jag kämpat för i snart över två år och det är helt fantasktiskt skönt. Det är ett viktigt mål under min resa och har varit ett extremt jobbigt hinder att komma över. Kanske egentligen inte lika mycket viktmässigt som mentalt. Har varit nära att komma under flera, flera gånger men aldrig kommit i mål. Nu är jag äntligen det.

Kommer inte skriva en såndär fin tabell som jag brukar, utan jag väntar tills på måndag med den. Vill att den ska vara skriven på en veckobasis. Men jag kommer ta med mig den här vikten och leva efter den.

Annars är det inte så mycket nytt, idag är det ca 12 timmars jobb som står på tapeten och är fortfarande förkyld, bättre men fortfarande sjuk.Osminkad och smutsig som stryk i håret, men lycklig.


Torsdag

Idag händer det inte så speciellt här på bloggen. Ligger väldigt mycket efter i mitt plugg och gör inte så mycket annat än att läser i min 1200(!) sidor långa bok. Blir inte så mycket annat heller nu när jag är förkyld. Men jag har i alla fall städat lägenhetet idag. Älskar att ha det städat tills helgen börjar, jag får en mycket bättre helg-känsla då. Jobbar i morgon kväll till midnatt så då hinner jag inte göra så mycket.Jag idag. Hej hej!

Är på väg in till skolan nu, återkommer när jag är hemma igen.


RSS 2.0