Min bästa låt just nuSuper-pepplåt för mig just nu. Love it!

Onsdag

God morgon! Var tvungen att tänka en sekund vilen dag det är. Man blir lite förvirrad när man är sjuk och inte har någon struktur på dagarna. Nu är det i alla fall onsdag och jag är på väg in till skolan. Kommer förmodligen dock ha ett permanent frågetecken i ansiktet eftersom att jag inte fattar något av det som vi håller på med just nu. Bokslut, heja. Men behöver bara komma över den första tröskeln så kommer det nog gå bra sen.

Idag blir det sen andra dagen på mitt nya träningsschema och därför blir det gymmet även idag! Riktigt kul att gymma nuförtiden så det känns riktigt skönt.

Hörs senare!

Dagens träning

Tid: 51:43
Kalorier: 366
Högst nådda puls: 163
Snittpuls: 125
Under zon 1: 12%
Zon 1: 66%
Zon 2: 20%
Zon 3: 2%
Över zon 3: 0%


Idag blev det ett lugnt pass på gymmet. Så skönt att vara tillbaka. Inte tränat sen i onsdags och så länge har jag inte haft upphåll sen innan jul. Men tog det lite lugnt eftersom kroppen verkligen har känts ur fas de senaste dagarna.

Hade på mig ett av de nya linnena jag köpte igår och det var riktigt skönt att träna i, precis som jag trodde. Luftigt och härligt men ändå följsamt!Hemma med en shake efter träningen. Vet att linnet här ser ut som en kjol, men vad göra?

Invägning vecka 9

Startvikt: 89,6 kg
Start BMI: 29,6

Nuvarande vikt: 73,8 kg
Nuvarande BMI: 24,4
Veckans resultat: -0.9 kg


Totalt: -15,8 kg
Målvikt: 69 kg
Mål BMI: 22,9
Kvar till mål: 4,8 kg
Veckor kvar till mål: 6


Blev invägning idag istället eftersom att jag ätit så dåligt i helgen. Men det är ändå en stadig nedgång och det är ju alltid trevligt. Nu ska jag bara se till och hålla maten och träningen den här veckan så att det fortsätter neråt. Inte mycket kvar nu och jag skulle inte vilja lägga av nu för allt i världen. Den här gången kör vi till slutet och vidare!

Nya inköp

Jag har gjort ett par nya inköp de senaste dagarna. Bland annat två linnen i dessa två färger som jag tycker passar perfekt nu när våren börjar visa sig. Jag kommer förmodligen bo i de här när jag gymmar i den närmsta framtiden.Sen i förra veckan köpte jag även ett fint pulsband/klocka som ser ut så härJag är extremt nöjd med den och kommer hjälpa mig med min träning och springturerna. Så mina sammanfattningar av träningspassen kommer se lite annorlunda ut i fortsättningen och då kommer jag att basera informationen på denna.Här är modellen och märket om någon undrade. Använde denna på min promenad tidigare idag då jag inte ville ha för hög puls. Den fungerar ju åt det hållet också.

 

 


Måndag

Ja, det har varit väldigt tyst från mig här ett tag. Men det blir så ibland. Det har varit en blandning av väldans mycket plugg, mycket jobb och ett behov att ta det lite lugnt ett tag. Ovanpå det blev jag sjuk och har legat med feber hela helgen. Riktigt tråkigt med det fina vädret som har varit. Men nu är jag tillbaka.

Detta kommer även bli en lite lugnare vecka eftersom att jag inte jobbar något alls. Vilket också kommer betyda med tid för träning, om jag blir frisk någon gång. Håller jag mig feberfri idag kommer jag nogbörja träna så smått imorgon, så jag håller alla tummar jag har för att det ska bli så! För jag längtar tillbaka till gymet som en tok och den här veckan har jag planerat att gå in i en ny tränings period.

Hoppas ni får en bra start på veckan.

Får du i dig tillräckligt?

Får du i dig tillräckligt med kalcium varje dag? Studier har nämligen visat om man äter 2000 mg kalcium varje dag så kan man gå ner 5-6 kg per år utan att ändra något annat i kosten. Alltid något eller hur? Jag äter tillskott för att försäkra mig om att jag får i mig det jag ska.2 tabletter = 2000 mg kalcium. Jag brukar ta en eftersom att min mutlivitamintablett även innhåller en del och resten får jag i mig genom kosten.

Dagen ur min mobil


Började på en ny bok, hur bra som helst. Kände att jag behövde något som inte har med skolan att göra för en gångs skull. Denna serie kan jag verkligen rekomendera och jag längtar tills filmen kommer nu i vår!
Go' kaffe får man när man är inne i staden och går på arbetsintervju.Hämtade paket på posten. Nu har vi protein så det räcker och blir över och ska både bli shakes och annat spännande!Påklädd och på väg till gymmet. Blev prom(halt)enad till träningen, som inte alls gick bra för fem öre. Men jag gick dit i alla fall och är nöjd över det.

Nervös...

Önska mig lycka till för nu sticker jag in till stan för en arbetsintervju! Både himla nervöst och kul.

Tisdag

Idag har jag en mycket bättre dag, tack och lov. Stundtals ingen smärta alls i ryggen och mycket piggare! Så idag ska jag absolut kunna skrapa ihop ett riktigt fint träningspass. Måste nästan göra det eftersom att det varit lite väl många vilodagar i rad nu, så att jag inte glömmer bort hur skönt det är att faktiskt träna.

Annars är det massa saker som ska fixas idag. Städas, ärenden, träna (förstås) samt försöka hinna plugga mellan varven. Började nu kurs igår, redovisning, och det här med bokföring är lite svårt för mig, än så länge. Så måste försöka att fixa så mycket som möjligt ibörjan, så det inte blir segt i slutet sen.


Ha en fantastisk tisdag!

Fan också

Spräckte mitt träningsschema redan första dagen. Fungerade verkligen inte att träna idag. Fick sådan PMS-attack på dagen att träningen var ute i bilden helt och hållet. Smärta och tröttma som inte var av denna värld, så jag gav mig av hem till mamma och pappa och pluggade innan jobb.

Det enda som är bra med att ändra i schemat i början på veckan, är att det går ganska lätt att rädda och bygga om så att det fortfarande blir bra.

Fick bland annat gosa med detta trollet under eftermiddagen

Träning vecka 8Måndag: Springa+mage

Tisdag: Yoga

Onsdag: Gym

Torsdag: PW/Vila

Fredag: PW

Lördag: Gym

Söndag: Step


Måndag

Här har det varit tyst ett tag och det är jag mycket medveten om, men en tenta + väldigt lite lust att skriva resulterar i väldigt lite inlägg. Tentan gick nog ganska bra, men tycker att det var lite elakt att ha den på en lördag. Nu är det bara att vänta på resultatet som gäller.
Lördagskvällen spenderades sedan med sambo och god mat + bio. Mycket trevligt men jag var trött, både i själ och hjärna som man är efter en stor tenta. söndagen var det vila och handla inför veckan som gällde. Spenderarde även flera timmar i köket igår och gjorde massor med mat och matlådor för att vara mer förberedd inför veckan.
Nu är det måndag och en ny kurs börjar vilket gör att jag hoppas att jag kommer ha massor med tid till att skriva och hitta inspiration för mig själv.
Hoppas ni får en bra start och en fantastisk fortsättning på veckan!

Vägning vecka 8
Startvikt: 89,6 kg
Start BMI: 29,6

Nuvarande vikt: 74,7 kg
Nuvarande BMI: 24,7
Veckans resultat: -0.6 kg


Totalt: -14,9 kg
Målvikt: 69 kg
Mål BMI: 22,9
Kvar till mål: 5.7 kg
Veckor kvar till mål: 8

En mycket bra nedgång för att varit lite av en skitvecka både till mat och träning samt en begynnande lingonvecka. Känner faktiskt att jag inte är värd nedgången, men jag tar tacksamt emot den och kastar mig in i veckan.

PromenadTog en fantastiskt skön promenad till affären i det fina vädret. Blir inte mycket bättre! Nu blir det lunch.

Torsdag

God förmiddag!
Sjukt att det redan är torsdag. Blir så konstigt när man har flera dagar med mindre uppbokat eftersom att dagarna blandas ihop. Idag har jag dessutom inget annat än träningen inbokat. Förutom att hetsplugga hela dagen då!


Började dagen på ett lite annorlunda sätt idag. Blev nämligen ett yoga-pass innan frukost. Ett himla trevligt sätt att börja dagen på faktiskt. Konstigt att jag inte gör det oftare. Blev heller inget långt pass, bara 7 minuter. Alltså inget som var speciellt jobbigt på något sätt, bara skönt att röra lite på kroppen och komma igång på morgonen. Får se när jag får till att göra det igen, men hoppas på att det blir många gånger.
Katten tycker också att det är kul(?) med yoga!

Kvällspromenad

Ikväll gjorde jag något som jag aldrig trodde jag skulle göra. Det där som alla säger att man ska göra när man vill börja vara mer aktiv. Det där tänket som man egentligen borde ha. Jag hoppade nämligen av en station tidigare när jag åkte buss.


Detta gjorde att det blev undefär dubbelt så långt för mig att gå hem som det hade blivit när om jag hoppat av vid min ordinarie busshållsplats. Vilket är magnifikt, men egentligen är det inga långa sträckor och ingen större tid som går åt. Men det var ändå härligt, och skönt med frisk luft inför kvällens pluggande. Ska nog göra det varje gång jag åker buss på mina vilodagar.
På väg genom ett snöigt Norrtälje

Onsdag

Idag är det superplugga som gäller och verkligen tagga inför lördagens tenta. Vilket gör att jag kommer vara lite mindre aktiv här än jag brukar. Men skolan går ju först.


Sen blir det heller ingen träning idag då jag fortfarande har träningsvärk i mage (!) och benen. Helt sjukt att jag fortfarande känner i magen sen i lördags. Men tyder på bra träning tycker jag. Kanske blir en promenad senare men får se hur det känns.


Ha en bra dag alla.Tisdag

Ja idag är det då tisdag. Sen att det är den 14:e februari och en speciell högtid för många, spelar inte så stor roll för mig. Vi kommer nämligen inte alls att uppmärksamma detta idag. Det är nämligen inget vi brukar göra och dessutom har jag så mycket tenta-plugg att göra att jag inte är så rolig att umgås med just nu. Dessutom tycker jag att det är lite konstigt att man ska känna sig som en dålig partner bara för att man inte följer köppressen och köper något skräp till sin partner. För mig är det viktigare att uppmärksamma de dagar som betyder något för OSS, något som ingen annan har. Istället tycker jag att man kan visa kärlek till familj, vänner och omvärld som, ialla fall jag är dålig på att uppmärksamma i vardagen.

Idag blir det vila på träningsfronten. Har sån hysterisk träninsvärk i benen efter gårdagens träningspass att det är lika bra. Jag gick nämligen från att göra mina utfall på bräda till att göra dem fritt. Oh herregud vilken chock rumpa och ben fick. Kommer nog att behöva leta upp en rullator framåt eftermiddagen.


Ha en bra tisdag alla!Träning vecka 7
Måndag: Gym - helkropp

Tisdag: Vila

Onsdag: Springa 5km+träna mage

Torsdag: Aerobic

Fredag: Gym - helkropp

Lördag: Vila/PW

Söndag: Step


Måndag

Ny vecka och för tillfället bjuds det på ett fantastiskt väder. Kan inte bli så mycket bättre än så!


Just nu sitter jag på väg in till skolan för en lång föreläsning. Känns som om det var evigheter sen jag var i skolan, men jag var där i fredags... Dock var det en vecka sen senaste föreläsningen, kanske är därför.


Idag blir det en annorlunda dag mot planerat då jag inte ska jobba idag. därför blir det att åka hem direkt efter skolan. Sen väl hemma blir det gym, plugg och försöka hinna med att göra ungefär en miljon saker som jag behöver fixa.


Ha en bra måndag!

Invägning vecka 7

Startvikt: 89,6 kg
Start BMI: 29,6

Nuvarande vikt: 75,3 kg
Nuvarande BMI: 24,9
Veckans resultat: -0,9 kg
Totalt: -14,3kg

Målvikt: 69 kg
Mål BMI: 22,9
Kvar till mål: 6,3 kg
Veckor kvar till mål: 8
JAAAAAA. Äntligen! Nu ligger jag äntligen på en "normal" BMI vikt. Så underbart skönt. Inte heller fy skam att ligga på 75 kg. Har varit som ett delmål för mig och nu ligger jag äntligen där.


Även den här veckan visar på att jag pendlar i min nedgång på varannan vecka. Alltså mer första veckan, mindre nästa osv.

Summering träning vecka 6

Känns som en bra vecka, men måste bli bättre på att lägga in alla promenader och sånt som inte kom med den här veckan.

Den där känslan.

Den där känslan när man precis har tränat.
När man känner sig gladtrött.
När man duschat och känner sig fräsch.
När man kryper i de mysigaste kläder man här.
När man lagar finfin söndagsmiddag.
När man kryper upp i soffan med ett täcke och goskatten.


Där är jag just nu.
Trevlig söndagskväll alla.

Frukost

Idag prövade jag något nytt till frukost. Nämligen bovete-gröt. Eller nytt och nytt, åt det hur mycket som helst när jag var liten men har aldrigt gjort valet själv att laga det. Bovete-gröt har en väldigt speciell smak och jag kan tänka mig att det tar en stund att vänja sig vid smaken om man inte är van.
Dock tyckte jag att det blev väldigt lite gröt efter förpackningens instruktioner, men blev mätt på det lilla jag gjorde. Men nästa gång blir det lite mer.

(Går)dagens (helt fantastiska) träning

Glömde ju lägga upp min träning igår. Först sprang jag i alla fall 5 km på bandet. Den första kvarten sprang jag i ett behagligt tempo, så att jag kände att jag kunde springa mer. Den andra kvarten sprang jag i ett obehagligt tempo, så att det var jobbigt. De sista fem minuterna blev riktigt riktigt jobbigt tempo, kändes typ som om benen skulle ramla av och jag skulle ramla av bandet. Men riktigt skönt var det efteråt och resultatet blev nytt rekord på 5km!
Efter joggen blev det super-träning av magen. Massa bra övnigar (som jag inte vet vad de heter) och höll på i drygt 20 minuter, vilket jag inte brukar orka hålla på. Blir alltid bara en eller två övningar på slutet av passet i längtan av att komma därifrån. Men igår blev det helsatsning. Resultatet? Mord på magmusklerna Trodde inte att jag skulle komma upp ur sängen pga träningsvärken.


Passade även på att testa hur många armhävningar (på tå) jag kunde göra. Jag kunde göra massor! Men som mest fem stycken i rad! Helt fantastiskt för att vara mig. Men nu är det bara att forstsätta. Mitt närmsta mål är att klara 10 stycken i rad.

Här skedde gårdagens mord.


Slutresultat. Svettig och rufsig, men GLAD tjej.

Finfin lunch
Denna underbara färgkombination åkte ner i min mage till lunch idag!

Lördag

Ännu en dag i receptionen. Blev två veckor i rad då jag blev tvungen att byta pass. Har nämligen tenta nästa lördag. Här på Friskis börjar i alla fall det droppa av lite folk nu. Man märker att det inte är lika många som ska köpa kort och "börja träna" bara för att det är nytt år. Nu börjar det bara va de kvar som har detta som en livsstil. Vilket både är tråkig och skönt. Tråkigt för att jag vill dela med mig av känslan av att må så bra som man gör när man tränar aktivt. Skönt för att det blir mindre folk på anläggningen. Man slipper köa till maskiner, pass blir inte lika fullbokade osv.

Efter receptions-passet blir det som vanligt träning och sen hem för att käka lunch och tvätta. Kul_tjej_88!

Ha en bra lördag!

Dags för träning

Äntligen är det dags för lite träning. Min plugghjärna behöver verkligen det känner jag. Blir aerobic 2 som förra torsdagen. Inte den roligaste koreografin men det är det som passar in med mitt jobbschema så då får det bli det. Nu börjar jag lära mig koreografin också så då kan man ta i mer, även om jag hade velat ha ett annat.
Suddig bild i farten. Blev bara svart idag, tyvärr. Brukar försöka ha lite färg, men idag var detta rent.

Planering

Planer träning
Satsa hårdare på styrketräning en period
Satsa på jogging en period
Springa några lopp

Planer kost
Bli bättre på att planera mat, helst för hela veckan
Därmed också kunna storhandla och göra storkok
Bli bättre på att hitta och äta protein i mat
Kunna välja nyttigare alternativ vid restaurangbesök och inte behöva äta gott för andra gör det
Lära mig göra nyttigt "godis"

Inköp under året
Ny träningsväska som går bra att ha med till skola och jobb
Pulsklocka
Nya aerobic-skor (till hösten)
Capritights att springa i
Ev. nya springskor


Prova på
Tabata (hjälp!)
Pass med enbart kettlebells
Crossfit

Konkreta mål
  • Klara av att springa en mil
  • Springa vårruset + tjejmilen. Skulle väldigt gärna vilja springa 5km på runt 30 min.
  • Kunna göra _ armhävningar på tå (vet inte hur många jag klarar av än, ska testa i helgen)
  • Nå min målvikt innan maj, behöver jag maj på mig också går det bra
  • Kunna känna mig stark
Månadsplanering
  • januari-februari: Lite av allt. 2 styrketräningspass i veckan, helkropp, för att bygga upp lite basstyrka. 3 konditionspass/ vecka - step, aerobic och 45 min på springband.
  • mars-april: Styrketräning. Den här perioden ska det byggas muskler. Planeringen är att göra en 3-split och verkligen köra tungt. Sedan köra step, för att jag tycker att det är så förbannat roligt, samt ett pass på bandet, för att förbereda lite inför löpsatsningen, utöver styrketräningen. Detta är minmum. Kanske kommer jag lägga in ett extra styrkepass, alternativt ett cirkelpass eller tabata i veckan. Beror på schema och hur kroppen känns.
  • maj-juni: Löpsatsning! Springa minst 3 gånger i veckan. Träna intervaller, långdistans och bli bättre på att springa fort. Börja träna inför milen. Styrketräna minst en gång i veckan för att hålla kroppen och muskler i form.

Mallen för denna planering kommer härifrån

Torsdag

Ja då var det torsdag. Idag måste jag plugga så att orden rinner ur öronen på mig. Har så mycket att läsa inför tentan nästa vecka och känner fortfarande att jag inte fattar någonting.

Har dessutom en del saker att fixa med här hemma så det blir att varva pluggandet med hushållssysslor. Då kommer jag förhoppningsvis inte tröttna på något av dem.

Just nu sitter jag och äter frukost. Blev mannagrynsgröt med massa gott på och kaffe till.
Träningskort

Spana in dessa nya träningskort som vi har fått i på Friskis. Är de inte fantastiska? Blir peppad av att bara titta på det!


(Går)Dagens träning

Igår var jag och tränade på F&S Kungsholmen i Stockholm. Herre.Gud.Vad.STORT. säger jag bara. Jag gick nästan vilse bland alla skåp och träningsmaskiner och kände mig verkligen som en lantis som gått vilse i stan. Men det var en mycket fin anläggning och ett starkt plus var att det var samma märke på maskinerna som vi har i Norrtälje vilket gjorde att jag visste vilken vikt och inställning jag skulle ha.

Dock tyckte jag att det var mycket folk där för att vara en, enligt mig, off-tid (13.30-14.30).
De hade trappmaskin <3


Mellan set-paus


Kunde även ta ut mig riktigt ordentligt, vilket idag resluterar i en fin träningsvärk i nästan hela kroppen. Känner ännu inget i armar, men hoppas att det kommer mer under dagen.

Onsdag

God morgon. Höll på att skriva att det var tisdag idag i rubriken. Så mycket koll har jag idag tydligen.

Även idag blir det mycket att göra, men idag kommer jag föhoppningsvis hinna sitta vid datorn i alla fall en liten stund. Nu ska jag snart till skolan för att presentera grupparbetet vi gjorde igår. Sen blir det några timmars paus för lunch och plugg och därefter jobb.


Imorgon är jag ledig hela dagen och det ska bli så himla skönt att bara hinna landa lite. Hoppas ni får en fin dag!

Fitspo inspiration
Nu kör vi


Tisdag

Då var det redan tisdag då. Även den här dagen kommer att gå i 180 för mig och massor att göra. Först blir det grupparbete hela förmiddagen. Mycket viktigt att det blir klart då vi får kreditpoäng till tentan för arbetet! Sen förhoppningsvis träning och avslutar med jobb.

Ha nu en riktigt bra dag!

En bild

Från imorse innan jag gick hemifrån

Träning vecka 6Måndag: Vila


Tisdag: Gym - kungsholmen


Onsdag: Vila


Torsdag: Aerobics


Fredag: Springbandet


Lördag: Gym - norrtälje


Söndag: Step


Blir väldigt mycket vila ibörjan på veckan, och det gillar jag inte riktigt. Men det får blir så för det är för mycket med jobb och skola dessa dagar att jag hinner bara inte. De andra dagarna är dock ganska öppna så då borde jag hinna gott och väl med träningen. Jag ska bara se till att vara frisk så blir det nog bra. Därför är det skönt med vilodag idag också!


På tisdagen ska jag ändå vara inne på Odenplan och göra seminariearbete och tänkte därför försöka träna inne i stan. Dessvärre har jag ingen aning om hur lång tid det kommer att ta med arbetet och håller tummarna för att jag kommer att hinna. Det är det enda som känns osäkert den här veckan, och såklart om jag kommer vara frisk.


Paus

Föreläsningen blev kortare än förväntat, 50 min istället för 120. Förmodligen för att föreläsaren hade glömt power ponit bilderna. Eh, ja. Så kan det gå.

Så nu är jag hemma hos mamma på en kopp kaffe och lite plugg innan jobbet.Måndag

Ny vecka, nya tag. Den här veckan kommer jag verkligen att behöva satsa på skolan. Hoppas, hoppas, hoppas att träningen inte blir lidande och kommer verkligen att försöka fokusera när jag väl sitter där med böckerna.

Nu ska jag snart in till skolan för föreläsning 12-14 och sen väntar jobb 15-19.
I eftermiddag kommer även mitt träningsschema för veckan upp!

Hoppas ni får en bra dag!

Vägning vecka 6


Startvikt: 89,6 kg
Start BMI: 29,6

Nuvarande vikt: 76,2 kg
Nuvarande BMI: 25,2
Veckans resultat: -0,3 kg
Totalt: -13,4 kg

Målvikt: 69 kg
Mål BMI: 22,9
Kvar till mål: 7,2 kg
Veckor kvar till mål: 10

Kan ju säga att detta var inte alls så mycket som jag hoppades att det skulle bli. Men det verkar som om jag har kommit in i ett varannan veckas mönster. Att först går det bra ena veckan och nästa går det inte alls. Dock har jag de andra veckorna knappt gått ner något alls vilket gör att jag faktiskt är ganska glad för mitt -0,3.

Motto


Status

Hej alla! Hoppas att ni har en bra dag. Här hemma har vi haft sjukstuga. Sambo fick igår feber och förmodligen lätt magsjuka. Vilket gjorde att jag både ville hjälpa till och hålla mig borta. Än så länge har jag klarat mig bra, men tror att jag börjar känna av en förkylning. Så det är mycket tveksamt att det blir någon träning idag.

Men igår tränade jag fullt ut och det blev ett maxat pass på gymet. Riktigt skönt att få det avklarat.


Nu ska jag återgå till att ligga i soffan och ta det lugnt.

Det här med lådor

God morgon!

Idag befinner jag mig i receptionen på Friskis&Svettis Norrtälje och hälsar alla välkomna som ska träna, så är du i trakten, kom förbi och säg hej.


Det enda som jag tycker är svårt med att stå i receptionen är att jag hinner aldrig äta frukost innan jag ska vara här. Vilket gör att jag måste fixa i ordning frukost, plus ett starkt mellanmål då jag passar på att träna när mitt pass är över.


Men hur mycket jobb det en blir så känner jag att det alltid är värt det. Eftersom att man får i sig det man behöver och VILL ha. Istället för att bara ta det som är närmst och snabbast. Det gör mitt liv och, framförallt min viktnedgång mycket enklare.


Gårdagskvällens lådfixande

Dagens kost

Frukost: Kesella Vaniljyoghurt Apelsin Russin Mandlar Kiwi KokosflingorMellis (i skolan): 1 äppleLunch: MåltidsbarMellis: Proteinbröd Ost Osockrad marmelad Te

Middag: Salladsblandning Rödlök Avocado Broccoli Stekt kyckling Pasta Creme fraiche Sweet chili såsFitspo inspirationGod morgon

God fredag vänner! Idag är det verkligen en vinterdag! Väldans kallt och massor med ny snö som kommer ned.
Idag var det riktigt mycket lättare att hitta en vettig frukost och jag hade redan tänkt ut vad jag skulle äta innan jag kom till köket.
Nu är det dags för mig att sticka till skolan och göra lite vettiga saker. Ha en bra dag alla.

Dagens träning

Idag var det dags för gruppträning, nämligen Aerobic. Åh, vad kul det är. Känner verkligen att det ger mig så himla mycket. Även fast jag kände mig som en kossa idag då jag hamnade brevid världens mest snärta brud. Inte tjock eller så men bara stabbig och osmidig. Tur att det var så mycket folk att man inte såg sig själv i spegeln, haha.

Riktigt skönt i alla fall att få lite hopp och stuts ur kroppen!Detta var då innan träningen, efter så gott som kröp jag hem.

Effektiv dag

Idag har jag fått så himla mycket gjort, och än är det bara lunch! Har varit iväg och handlat på förmiddagen så att jag inte behöver lika svårt att välja frukost imorgon som det var idag. Sedan har jag pluggat som en tok och fått riktigt mycket läst! Vilket var mycket bra för jag känner att jag ligger så mycket efter.

Just nu är det lunch, ärtsoppa med kassler. Mycket gott, men eftersom det ser så tråkigt ut blev det ingen bild. Och medan jag äter går tvättstugan varm, vilket verkligen var på tiden...


Så fort jag är klar i tvättstugan ska jag ner på stan och fixa massa ärenden som jag behöver få gjort. Sen hoppas jag att jag hinner städa också. Skulle vara så himla skönt att få det gjort så att man bara kan ta det lungt hela helgen sen!


Fyllda kassar och proppat fruktfat - underbart!

God morgon

Jag har så himla svårt för frukost. Inte att äta den, det har jag lärt mig att göra sen en tid tillbaka. Utan det är att välja och fixa iordning som är mitt problem. Är det någon mer som har samma problem?


Lunch och middag brukar inte vara några större problem utan det är just frukosten. Jag vill att det ska vara smidigt, gott och mättande. Idag har vi dessutom slut på kvarg, keso, frukt och diverse annat som jag brukar använda i frukosten, så fantasin var riktigt slut.

Jag vet vad de flesta skulle säga: ät gröt! Ja, men sanningen är att jag har ätit så mycket gröt i mina dagar att jag är så trött på det. Vilket gör att jag nästan bara äter det när jag ska träna på frukost och behöver en riktigt stadig början på dagen.


Jag fastnade tillslut för det här:


Proteinbröd med ost och rökt kalkon
Kokt ägg
Stor kopp te

Dagens träning

Idag var det alltså dags att pröva på att träna på Friskis & Svettis i Täby. Hur var det då? Jag måste säga att jag helt klart är imponerad. Omklädningsrummen var extrem fräscha och gymet var fint. Lite mindre än det jag är van vid i Norrtälje, men det är de flesta. Är så väldigt bortskämd. Därmed är det också massor med utrustning som saknas som jag också är van vid, vilket är lite tråkigt.
Passet annars gick väldigt bra. Tog dock lite för lån tid för mig att komma dit, hitta parkering, hitta omklädningsrum, vilka övningar jag kunde köra som var så lika mitt ordinarie program som möjligt osv. Vilket gjorde att det blev lite pressat med tid och jag hann inte på länga vägar köra det som jag ville. Men nästa gång jag kommer dit kommer det gå mycket smidigare än det gick den här gången!
I love that smell of iron

Tidig morgon

God morgon världen!
Idag var jag upp innan tuppen och redan varit vaken i en dryg timme. Ska nämligen hoppa in och jobba extra. Så idag blir det jobb 8-19, men med träningspaus 13-15. Ska bli så skönt och bara pumpa järnet på gymet.
Ska åka och testa ett gym som jag tidigare inte varit på, F&S Täby, och det ska bli riktigt spännande. Återkommer med kommentarer därifrån.
Nu blir det jobb jobb jobb.

RSS 2.0