Fitspo Inspiration


Packåsnan

Nu är jag på väg in till skolan för föreläsning 13-15. Ska träffa seminariegruppen innan så det är därför som jag är på väg så tidigt. Som vanligt så har jag hur mycket saker som helst med mig. Är det bara jag som känner så? Idag har jag:
Dator+skolböcker
Matsäck, 2xmellis, lunch och middag
Vattenflaska
+alla andra saker som man driver runt med
Jag är verkligen glad att jag slipper släpa på träningskläder. Försöker att inte göra det så länge det går, men idag har jag dessutom vilodag eftersom jag jobbar till 20.30 ikväll.
Hej, hej

Mums!

Dags för frukost.
Kokt ägg
Apelsin
Örtte
Proteinbröd (recept) med ost

Här ska svettas

Off to the gym we go!

Aktuell status

Med lite lunch i magen måste jag nu koncentrera mig lite på att plugga. Men om en sådär två timmar, då blir det gymet och svettas!


Bloggtips

Här hittade jag massor med inspiration, främst i kategorin Reasons to be fit


Titta och bli inspirerade.

Vägning vecka 5

Startvikt: 89,6 kg
Start BMI: 29,6

Nuvarande vikt: 76,5 kg
Nuvarande BMI: 25,3
Veckans resultat: -0,7 kg
Totalt: -13,1 kg

Målvikt: 69 kg
Mål BMI: 22,9
Kvar till mål: 7,5 kg
Helt perfekt nedgång och precis den takt jag vill ligga på! Ska bli skönt att snart komma ner på ett hälsosamt BMI en gång för alla. Har bestämt mig för att sluta se mig själv som överviktigt så fort jag kommer under den gränsen, för då kan heller ingen annan göra det!

I'm back

Ännu en gång så är jag tillbaka. Jag har svårt att hålla mig borta faktiskt, men ska bli skönt att få skriva av sig igen.
Jag har numera en helt annan inställning till mig själv och min vikt och vad jag vill med min träning. Det är inte lika viktigt för mig längre att gå ner i vikt för att bli smal, utan nu vill jag bli frisk men framför allt, stark. Detta var något jag tänkte på förut men nu lever jag mer och mer efter de orden.
Jag är även motiverad som aldrig förr och har gjort en livsstil snarare än en tillfällig lösning. NU kör vi!

RSS 2.0