Gott nytt år!

Tänkte passa på och önska gott nytt år till alla som läser detta. Innan jag däckar XD Har ju druckit sen klockan 14 så att man har fått i sig lite alkohol. Tom det faktum att jag har skrivit detta nästan utan stavfel är ett under. Men en underbar fest har jag hemma hos mig och det ska bli skönt att somna i sin egen säng. Bilder kommer på facebook så småningom.

Ny morgon

Har äntligen fått ordentlig sovmorgon, så nu sitter jag här och dricker mitt te som jag fick i julklapp. Underbart gott! Ska åka och träna sen. Är nästan riktigt sugen på det=) Ska bli skönt att få röra lite på sig igen. Sen blir det nog bara hem och börja städa. Orkar inte städa allt imorgon så.
Men nu ska vi se om jag hinner med  en HC innan det bär av:P

Fest!

Då var man hemma igen och ikväll blir det fest igen. En klassiker hos Robert ;) Kommer bli grymt. T kommer också. Blir helt underbart=) Can't wait. Lite NeRadio på det och man är i toppform! Kanske blir det en Mobergs ikväll också. Får se vilket humör man är på, men just nu känns det mycket lovande... ;)

Nu är julen över!

Idag bär det hem. Äntligen får jag träffa min älskling och katten igen. Har saknat dom så mycket. Ska bli jobbigt att köra hela vägen dock, men det gick ju bra att köra hit så det ska nog gå bra.


Färdig!

Nu får det banne mig vara nog. Nu orkar jag inte mer! Jag vill hem bädda ner mig i min egna soffa och bara gosa med Markus och katten. Jag ätit mat, tittat på Karl-Bertil Johnsson och varit trevlig. Det måste ju räcka. Ska lägga mig nu och titta på morden i midsumer. Få lite normalitet. Det blir för mycket jul för min smak.
Hoppas att ni andra har haft en bra dag iaf.

Lite bilder

Så här såg det ut i backen idag
         


Julafton

God Jul på er alla mina vänner=) Hoppas att ni får en grym dag!
Nu ska jag gå ut i backen och dricka glögg och äta pepparkakor=)

Nödvändigheter

Jag behöver min T, Cascada och ett ordenligt spår!
;)

Julmatshandel

 Nu har vi varit och tömt ica i sälen på mat.hihi. FAst det var redan ganska utplockat när vi kom dit. Men hela familjen flax for runt där med två kundvagnar och kom hem med lite för mycket mat som vanligt=P


Det är ju inte speciellt varmt heller... SÅ nu ska jag köra en bastu på det här =)


Frukost

Det är alltid trevligt med färska frallor till frukost när elsa ligger och sover i ett hörn;)

Jullov

Äntligen så kommer man att få vara lite ledig. Två och en halv vecka kommer det att bli. Ska bli riktigt trevligt. Har varit så stört trött dom senaste veckorna. Har typ inte ens orkat spela ordentligt. Hoppas att det roliga och suget kommer tillbaka. Annars blir det inte så roligt. Är ju redan lite deprimerande eftersom att bröderna har slutat. Var lite roligare när man kunde få ihop en full grupp=)
  Just nu är jag i Kläppen (Sälen) med familjen för att fira jul. Jag hoppas att det kommer upp lite bilder senare. Körde uppe hela vägen själv idag. Lite halvdrygt, men det gick bra är dock ganska trött i huvudet nu. Det som är roligt är att det finns faktist snö här=) Så det kommer nog att bli en vit jul.
  Träffade min T idag! Har saknat dig älskling så stört mycket. Vi måstee ses riktigt mycket nu när vi har tid och du är hemma. Du blev riktigt snygg i din nya frisyr också!
  Nej men nu är det dags för mig att sova. Imorgon ska vi handla all julmat=) Godnatt!

RSS 2.0