27 maj


B + M = 3år!image5

Måndag

Blä. Har inte skrivit på hela helgen. Men har varit iväg både här och där hela tiden, eller så har jag bara inte orkat. Tänkte bara titta in här och säga att fredagen var väldigt lyckad även om jag inte var där så länge. Sparar mig till Skåne i helgen=) Sitter på jobbet nu så jag hinner inte skriva så mycket mer. Tänkte nämligen titta in en snabbis på wow också. Göra dagens pvp kanske:P

Bilder

Så nu kommer lite bilder på frisyren. JAg tänkter bara säga att jag är fruktanvsvärt nyvaken på bilderna:P


inte så bra, men jag lovar att jag kommer med nya bilder när jag får något bättre.


Sovdags

Jag vet att jag sa att jag skulle försöka få upp en bild på mig i den nya frisyren, men jag är så stört trött att jag orkar inte ta några kort. Det blev ganska kort faktiskt så jag är riktigt stolt över mig själv. Det ser helt okej ut, är inte helt nöjd men om några dagar när jag lärt mig hur man ska göra för att få det snyggt så kanske det låter annorlunda. Ska försöka få upp en bild i helgen. Om jag orkar:P

Är ju som sagt Mias fest imorgon. Nu låter det som om Thilde ska med också. Stört roligt=)

Var ute och sprang också som jag sa att jag skulle. Det var så underbart skönt. Det börjar gå bättre och bättre. Snart kanske jag kan springa med Markus om han har tur. Fick ont lite här och där som vanligt, men vad kan man göra.

Ska börja om på nytt med måbra lättviktarna med mamma. Får se hur många veckor det håller i sig den här gången... Hoppas att det blir ett tag i alla fall eftersom att man snart ska visa sig i bikini igen. haha.

Nej men nu ska jag verkligen sova så att jag är utvilad imorgon. Vill nämligen orka vara uppe lite längre än till 23 imorgon. Nu när det är fest och allt. Natti!

Rimbo

Sitter i RImbo på caféet utanför Konsum. Riktigt mysigt faktiskt. Sitter ju och väntar på att få klippa mig, är lite nervös. Försåtr ju inte på mig själv. Vill ju klippa av håret, men samtidigt inte. Vet inte vad jag ska göra med mig själv. Men jag tror bara att jag ska gå in där och säga: klipp av skiten. :P Nej inte allt kanske, skulle vara skönt men skulle nog inte palla. Även om det är jobbigt att ha långt hår så är det mysigt också. Kan göra så mycket med det.

I alla fall så sitter jag här med en latte och tittar på folket i rimbo, Dom är ju en klass för sig, hehe. Känner mig som en sån som jag ser ut nu. Vet inte hur jag ska förklara det, men en sån som sitter ute på stan med sin dator och dricker kaffe. En sån som har en riktigt liv och mycket att göra så att man tar med sig datorn ut:P Haha, så är ju inte riktigt situationen, eller hur?

Vet i alla fall vad jag ska ha på mig imorgon på 20-års festen. Får hoppas bara att det ser lika bra ut ihop som jag hoppas. Kommer inte att ta på mig något 80-tals inspirerat. Skulle kunna göra det men det skulle bara se konsitigt ut. Har hellre på mig lite mer normala kläder så att markus och corinne slipper skämmas för mig. hihi. Om jag orkar kanske jag sätter inte en bild på slutresultatet. Brukar ju nämligen bli motsatsen mot vad jag planerade. Men jag har tänkt ut några reserv outfits om det skulle behövas:P

Nu är det frisören som gäller och sen ska jag ut och springa. Återkommer med bild på frisyren senare.

Nytt försök

Nu har jag en ny blogg som i ett försök att hålla igång den (: I den gamla fastnade jag i ett mönster som inte alls kändes bra. Kanske kommer skriva i den andra igen om jag känner mig poetisk och filosofisk någongång. Den är mer lämpad till det. Anledningen till att jag starar en ny blogg är att jag har skaffat en ny bärbar dator. En riktigt älskling. Perfekt att ha när man pendlar så mycket som jag gör. Lägger in en bild så att ni kan se hur den ser ut.


Annars händer det inte så mycket. Jobbet flyter på som vanligt. Det blir faktiskt fortfarande roligare och roligare för varje dag. Jag tycker tydligen bättre om barn än jag trodde;) Dom här är i alla fall underbara.

Tänkte gå och klippa mig imorgon. Hur jag ska har råd med allt nu när jag har köpt ny dator också är helt ofattbart men det får gå på något sätt. Tänkte i alla fall klippa av en del av håret. Alla säger att det får jag inte göra. Speciellt markus kommer bli galen på mig. Inte så mycket att göra älskling;) Jag tänkte nog ha det lite längra än axellångt och spetsiga toppar. Hoppas verkligen att det blir bra, men ska höra lite med frisören också vad hon tycker. Får lägga in en bild imorgon kanske när det är klart.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0