Åh herre gud

Insomnia måste nog vara något av de värsta som finns. Har sovit 5,5 timmar i natt. Förstår inte vad som är problemet... Har aldrig haft problem med att sova förut. Det är något som jag annars är bra på.

Snart snart

25 jobbtimmar tills jullov. Men vem räknar?

Grå dag

Den här dagen är inte helt överens med mig och det blir inte bättre heller. Så vi hörs när jag har kommit hem och har piggat på mig lite.

Jag får liksom ingen ordning...

..."på mitt liv".

Eller jo på mitt liv får jag ordning. (Om man inte räknar med att det skulle behövas göra en ordentlig storstädning här hemma). Men mina bilder är det fullkomligt kaos på. Just nu har jag dem sorterade på månad och namn, men jag har fortfarande svårt att hitta vissa bilder. Någon som har ett system som är hyfsat enkelt att fixa till?

Stark

Nu har jag suttit här hur länge som helst och varit sugen på en japp. Men jag är stark och stod emot! Istället tog jag en apelsin med Kesella vanilj på. Tar lite längre tid att göra, men är nästan minst lika gott och tusen gånger nyttigare.

Jag klappar mig själv på axeln och går vidare.


Tisdag igen då.

Ja, Tisdag. Känns fortfarande som om det är den första dagen på veckan men redan imorgon så har ju halva veckan gått. Idag känns det också som om jag verkligen inte har gjort någonting. Kanske för att jag har fastnat i att spela igen. Men det kanske var dags eftersom att det är dags att nörda hemma hos föräldrarna igen i helgen.

Ett par saker kan jag i alla fall konstatera om idag:

1. M var med och "inskolades" idag. Jätteroligt att få ha med honom på jobbet.

2. T Kom med fasanfulla, bedrövande och skrattretande nyheter på samma gång.

3. Jag åt en riktigt god soppa till middag. Från kelda var den och tog två minuter att laga.


Kul dag! Haha.



Bild från ett par veckor sedan. Man måste nästan ha varit där för att se det svindlande i alla färger som var där. (Inte alls för att försöka liva upp inlägget, inte alls)

Kom och ta mig!

Är det bara jag som tycker att jag har sen snyggaste systern ever?


Seg, jag vet.

Hej! Vi har ju inte hörts på ett tag. Var död hela söndagen, plus att det var adventsfika hos mamma och pappa. Så jag orkade verkligen inte blogga. Nu idag så har jag verkligen inte haft tid. Har varit helt körd hela dagen med massor av saker att göra. Blir nog inte bättre imorgon heller. Det blir så svårt att få till det nu när min dator är på lagning igen.

Men här kommer då de efterlängtade bilderna från i lördags.



Katten hade varit och handlat på bolaget.

     

  

Jag hade lite kläder på mig också.



Jag och snygg T.

     

Lite juldricka är ju alltid gott när det närmar sig jul.

  

Äckeldricka enligt mig, men inte enligt JE.

     

Sen spårade det en smula.

Tack alla för en grym kväll!


Välkommen lördag

En ny dag, men inte vilken dag som helst. Det är lördag. Helt fantastiskt. Har sovit 9,5 timme inatt så att jag har sovit ut på första gången på väldigt länge känns det som. Nu har jag även ätit en tallrik med gröt till frukost så jag känner mig redo för mycket. Dock så har jag lite tryck i bihålorna men jag hoppas att det släpper under dagen.

Men nu, börjar uppladdningen. Musik, vatten och gott humör. För ikväll gäller det!

It's like music to my ears

Detta råkar vara den bästa låten just nu. Får mig på så jukt bra humör.



Att älska fredag

Att komma hem och se att älsklingen har städat, är inte det bara för underbart så här på en fredag?

Då passade jag på att fixa lite fina blommor som får stå på köksbordet. Hoppas bara att de får vara ifred från katterna.




Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Underbara fredag

Idag känns det inte som en bra dag. Har fått litet bakslag på min förkylning igen och huvudet är så tungt att jag bara vill koppla bort det från kroppen. Sen dessutom så kanske jag måste lämna tillbaka min dator igen! Alla felen som jag lämnat in den för har dom fixat men nu fungerar inte högtalarna. M tror att det är så att de glömt att koppla in dem eftersom att ljudet fungerar med hörlurar. Men det är ju så surt. Hade ju sett fram emot att ha datorn i helgen.

Sen blir jag lite ledsen i ögat eftersom att all den fina frosten och vinterkänslan är borta. Nu regnar det igen och allt är trist. Det är tur att det är fredag och att jag ska träffa älsklings T efter jobbet. Annars hade jag inte ens velat gå upp imorse.

Det är ju så fint att det gör ont.




Dags att ta sig an torsdagen

Goddag mina vänner. Åh vad bra jag mår när det är så fint ute. Att bara få slippa allt detta slask gör mig en ny människa. Det gör ingenting att jag knappt har sovit någonting i natt och håller på att få bihåleinflammation. Det spelar ingen roll bara jag får frost och julstäming.

Det blir nog ingen träning idag heller. Tråkigt nog, men det är ju inte riktigt värt det om jag blir sjuk igen av det. Men det betyder ju inte riktigt att jag kommer få en lugn stund, snarare motsatsen. Först ska jag hämta ut min dator som äntligen är klar. Ska bli så skönt att få tillbaka den. Hoppas verkligen att de fixat alla problem.

Sen blir det att hoppa på bussen och åka hem. Hemma sen finns det massor med saker att fixa:

- Tvätten. Det är helt sjukt hur mycket tvätt det finns just nu. Slängde på en här om dagen. Maskinen blev helt proppfull men ändå kändes det som om jag inte rört tvätthögen. Jag undrar om den förökar sig själv?

- Håret. Sak försöka att färga det igen. Sist jag gjorde det blev det inte riktigt så mycket färg i som jag ville. Så jag ska försöka att göra om det och se om det blir bättre.

- Städa. Försökte ju plocka undan lite här om dagen men det blev tydligen inte tillräckligt. Nu är det nya saker som måste tas bort och fixas. Vill ju att ha fin om man ska ta hem folk i helgen.

Nu kanske man skulle ta och jobba lite.



Enkla och sköna kläder idag.

Är det redan onsdag? Sjukt.

Det är faktiskt läskigt hur tiden går fort. Känner mig lite gammal när jag säger så men det är ju sant. Nu har ju mer än halva veckan gått och det är ju läskigt. Fast man måste ju medge att så kändes det inte i måndags.. Det kan ju vara så att det har gått så fort för att jag har haft så mycket att göra den här veckan.

Nu står jag på mitt funkisjobb och har tråkigt. Snart kommer det komma in lite mer folk och då blir det lite roligare men just nu är det helt dött. Täcker upp för den som ska stå med mig egentligen så jag är verkligen själv här. Men det är ju inte så farligt för då kan jag ju passa på att kolla mailen och uppdatera här.

Visst är det härligt att det är så fint ute. Har ju verkligen varit super väder idag. Sol, kallt och friskt. Var länge sedan man såg solen så då blir det extra härligt. Men är det bara jag som får världens julfeeling när det är frost och kallt överallt? På med en halvmeter snö nu så skulle allt vara perfekt!

Nu kör vi på tisdag

God morgon.
Nu sitter jag i bilen och skriver igen. Är skönt att få något gjort på den tiden. Idag så blir det nog ingen cireklfys. Har sovit lite dåligt i natt men blir i alla fall gym. Får se hur jag känner mig när det är dags.

Idag blev det kjol för att göra dagen lite roligare.




RSS 2.0