Lördag

Dålig uppdatering, jag vet. Men så blir det ibland. Igår somnade jag på soffan när jag kom hem och släpade mig sedan till sängen. Idag har det varit en sån dag som man bara inte vill sitta vid datorn. Har bland annat tittat på mina duktiga systrar när de tävlat.

Nu vankas det pizza, film och chips.


Återkommer senare, då kanske med bilder från min lyckade shopping igår.


Gårdagen

Här kommer lite bilder från igår. Orkade inte lägga upp dem igår eftersom att jag kom hem mycket senare än jag beräknat.

     

Jobbar skorna var på. Hela stället ser ju verkligen ut som en byggarbetsplats så jag fick ha skor inne. Busigt.

  

Men badrummet blir fint. Vi får väl se hur det blir med bastu i veckan eftersom att hela projektet blev avblåst. Med rörmockare och sånt. Så det kanske får blir utan dusch och lampa...

        

Sen blev det kalas. Min kompis after eight var självklart bjuden!



Sen efter lite mer jobb blev det thai. Woho! Var riktigt längesen. Så himla supergott! Thaien här i Rimbo är grym!

Det var igår det. Idag blir det också massa att göra. Först nu täby centrum, ska åka dit med pappa. Eller han ska göra massa andra ärenden. Sådana roliga saker som att köpa duschkabin osv. Men vi får i alla fall sällskap på vägen in. Var riktigt längesedan som jag bara spenderade tid med min far. Känns som att det enda han gör när han är hemma är att köra hästar. Efter täby blir det Norrtälje och träffa S. Vi ska sola, promenera och äta middag. Får se om vi hinner med allt. Men sola ska vi iaf göra. Måste få lite färg så att jag ser fresh ut på min födelsedag. Trodde ju att man skulle kunna sola ute vid det här laget. Men nej, så då får man ta saken i egna händer. Efter solningen blir det hem och träffa M.

Så mycket att göra och så lite tid. Jag har verkligen fått en nykick i livet och jag älskar det!

Love sex magic

Alltså den här låten har jag alltid tyckt är helt fantastiskt. Men när jag gick in på tuben så tappade jag andan. Dessa två alltså. De är ju sex personifierat. Det blir lite mycket efter ett tag, men början är ju så het att jag inte vet var jag ska göra av mig själv. Tänk om man kunde röra sig som henne. Man skulle få precis som man ville.


En bra dag

Gud vilken underbar morgon jag har haft. Har verkligen bara njutit. Vaknade tidigt, men låg kvar i sängen och läste, gosade med katten. Somnade om, drömde om världens härligaste badrum. Vaknade av att mamma ringde. Kunnat göra som jag själv vill.

Blir en lugn dag idag. Som ni kanske förstod av mig morgon. Ska hem till mamma och pappa om en liten stund. Pappa är nämligen hemma den här helgen så då måste man passa på. Mormor är på besök också. Tror hon åker hem idag eller imorgon. Jag och pappa ska skruva ihop bastun. Äntligen! Eller ja, vad ska man säga. Vi ska tömma hela skiten på saker först. Vi har nämligen haft det som ett förråd. Sen ska vi skruva fast plankorna som man ska sitta på. Själva bastun står ju redan där. Jag är inte så händig att jag bara skruvar ihop en bastu bara sådär, än. Längtar något sjukt efter att basta och har gjort det ett tag nu. Sist när det skulle vankas bastu så lyckades jag glömma kläder... Men nu så ska det väl ändå fungera. Det är nämligen så att det är några gubbar där som har renoverat badrummet precis. De är inte riktigt klara än eftersom att det fattas en dusch. Men de säger att det ska blir klara senast tisdag. Så på fredag blir det invigning. Passar så grymt bra eftersom att min föräldrar är borta då. Så det blir lite uppladdning innan min födelsedag. Jag hoppas på att det blir grymt bra.

Vi ska även passa på att fira min födelsedag tror jag. Vet inte om detta blir det enda firandet eller om det blir något mer innan nästa helg. För som jag sa så är mina föräldrar borta nästa helg. Och så är ju mormor här nu och hon ville så gärna fira mig. Så mamma har lovat att fixa en after eight tårta. Låter så sjukt gott. Måste nog ut och springa sen då om man ska kränga en sån.

Kommer med bilder sen när jag kommer tillbaka.

Fresh face

Nu är jag hemkommen från mamsen. Fick mumsig pasta, peso och sallad. Det som är roligt när man är hos mamma är att man får rota i det roliga skåpet. Det skåp där hon förvarar alla sina produkter från Mary Key. Det är som julafton där man själv får välja vad man ska få. Idag fick jag med mig en tvål, en lotion, en ögoncreme och en fonduation. Köpte även ekologisk bomull på ica på vägen, har inte sett det förut. Sjukt kul att det finns att köpa. Känns lite mer vänligt för både naturen och ansiktet. Nu kommer jag bli så där härligt fräsch i ansiktet igen.


Onsdag?

Nej nu kryper vi upp i soffanmed en kaffe, tittar på dålig tv och kallar det fredag. Det är ju för sjutton sista arbetsdagen den här veckan!

Snart middag hos mamma. Mormor är på besök också.

Ny musik

Har vänt trenden lite och fått in lite nya låtar i huvudet. Kan inte riktigt släppa de svenska underbara låtarna än. Är inte mogen nog att låta dem vila. Svensk pop är en riktig guldgruva och den träffar mig alltid rakt i hjärtat.

Men nu har jag som sagt hittat lite mer musik som jag lyckats lyssna på. Jag vet heller inte om det är bra eller dåligt, men den musik som nu och hörs är den typen som får mig att vilja vifta mina lurviga ben, skaka fetrumpa och bara dansa tills benen går av och natten blir till morgon. Att bara dyrka varje sekund och leva. Att längta efter sommaren. Att få en bekymmersfri tid. Nej, jag ska vänta till min födelsedag med sånt. Tills dess får jag bara peppa upp stämningen och må så bra som möjligt.

No more sadness!

Konstiga frågor

Sitter och gör en undersökning. Får några sådana på mailen ibland. Den här var full med tråkiga frågor om vad man tycker om olika myndigheter. Och så kommer den här frågan:

Vissa människor tycker att de inte lägger märke till saker som händer runt dem. Känner du så?
- Ja
- Nej

What's up with that?

Eftermiddag i godan ro

En eftermiddag ledigt. Det är inte alltid man får det på mitt jobb, men mamma skulle ha ledigt imorgon så jag fick det idag. Eller ledigt och ledigt vet jag inte om man kan kalla det. Jag får ju betalt, så det är ju inte som om jag har gått och ansökt om ledighet. Det har även kommit två paket i brevlådan när jag kom hem. I den ena var det filmer från Love-film. Filmerna Déjà Vu och Doktor Zjivago del1. Så nu har jag bunkrat upp i soffan med dator och dricka. Ska kolla på Déjà Vu nämligen. Hade tänkt att se den i söndags då den gick på fyran men eftersom att den slutade så sent blev det så att jag beställde den istället. Så nu får vi hoppas att den är bra!



I det andra paketet låg mina efterlängtade t-shirts. Grymma var de också. Satt precis som jag ville. Ska använda dem jämt. Funderar också på att köpa några fler tills jag fyller år i present till mig själv.

                 

Men nu blir det att fokusera på filmen i mitt underbara sällskap av knäpphunden och kattfan.

     
 


Översvämning

Det svämmar över med tankar i mitt huvudet. Här kommer några som fastnat extra mycket under förmiddagen:

" Tänk hur mycket som helst,
planera i en evighet,.
Det blir ändå aldrig som man tänkt sig"

"Kan man få träningsvärk i hjärtat?
När man vet att man har gjort rätt
men det gör ont ändå."

"Att få ligga i soffan en timme eller två
med en gullunge på magen.
Det gör mitt jobb underbart bra."

"Tänk fort!
I need you."


Kanske förvirrande, men jag måste tömma huvudet.

Måndag

Är på väg under ytan.
Hör av min när jag lyckats ta mig tillbaka
och kippa efter luft

8 fakta om mig

Inspirationen till detta kom från detta inlägget av Egoina.

1. Jag måste sova minst åtta timmar per natt. Annars blir jag helt knäpp och arg. Speciellt på barnen och det förtjänar de inte. Det är ju inte deras fel. Så därför försöker jag sova ordentligt.

2.  Jag försöker att inte ha smink på mig på jobbet. Jag tycker att barnen kommer se tillräckligt med smink senare när de växer upp så jag försöker att inte ha det. Om jag alls har det använder jag bara lite mascara. Men sen blir det också billigare för mig eftersom att det inte tar slut lika fort och så behöver jag inte fixa mig nästan alls på morgonen.

3. Men något som jag alltid försöker göra på morgonen är att tvätta mig ordentligt. Alltså med speciell tvål, tonic och lotion. Sen gör jag det på kvällen också. För bästa resultat. Har nämligen haft problem med min hy, men detta gör underverk.

4. Jag har alltid tyckt att jag har varit rund. Nu när jag ser tillbaka ser jag ju att jag inte var rund då. Nu däremot vet jag att jag är det. Mitt BMI ligger just nu på 26 vilket är övervikt. Se skala här. Men jag tar det inte med ro utan jag kämpar varje dag.

5. På pappret är jag en mambo (bor hemma hos föräldrarna). Egentligen bor jag ju i mitt egna hus med katten men jag är skriven hos mamma. Vet inte varför det är så, har bara varit lättare.

6. Jag har jättesvårt att köpa solglasögon. Jag har nämligen riktigt kraftiga käkar så att jag måste ha riktigt stora brillor. Har jag små ser nederdelen av mitt ansikte helt svullen ut.

7. Jag fullkomligt älskar t-shirts och linnen. Har en hel garderob med bara dessa underbara skapelser. Just nu är mina favoriter de som jag köpt på Avanna

8. Jag hittar inte i Stockholm. Kanske okej om man aldrig har varit där, men inte för mig. Jag har bott i olika förorter dit i 15 år. När vi flyttade så flyttade vi bara 40 minuters resa från stan. Jag har även jobbat i Stockholm i nästan 2 år. Men ändå kan jag inte hitta någonstan och kan inga namn eller butiker. Jag hittar till city och kanske till tekniska. Hittar nästan bättre i London där jag endast varit fyra gånger. Det är ju riktigt pinsamt.


Live your life

Idag är det en bra dag. Har snyggjeansen på mig, inget kan gå fel med dem. Man kan jämföra det med Mirandas "skinnyjeans" i SATC. Det var ett bra tag sen jag hade dem på mig. Har bara kännt mig fet, ful och fel när jag haft dem på mig. Nu skiter jag i det och har på mig det jag vill. Jag kämpar mot de små kilon som inte ska vara där och jag är på väg åt rätt håll. Snart kommer byxorna sitta perfekt. Tills dess nöjer jag med det som är.

        

Bilderna gör inte byxorna rättvisa men det är svårt när man måste ta kort själv och inte har den bästa kameran direkt.

Har sovmorgon idag. Sjukt skönt kan jag tala om. Sen att man vaknar tidigt i alla fall, det är inte så mycket att göra åt. Men det är skönt att bara ligga kvar i sängen och känna att man inte behöver gå upp, även fast alla andra måste jobba. Gosa lite med katten, sträcka på sig. Värre kunde det vara. Ikväll blir det bastu också. Ska bli så skönt att värma upp kroppen lite. Är ganska stel i benen efter att ha varit ute och sprungit flera dagar den här veckan. Det var så länge sen jag basta. Har nog också med att göra att jag känt mig totalt osnygg förut. Nu är det ändring på gång så då kör vi på bastu. Kanske man ska slå till på en grill också. Bara för att känna på det fina vädret.

Nu är det dags att röra sig mot jobbet. Hörs nog där för det är en sjukt lugn dag idag. Funderar på att lägga upp "8 fakta om mig". Har tänkt att göra det länge, men med den här ångest veckan har det inte riktigt blivit så.

Spenderar byxorna på? Check!

Mina skivor kom idag. Beställde dem igår och nu låg de i brevlådan när jag kom hem från parken. Det blev "Melissa Horn - Långa Nätter", "Lars Winnerbäck - Vatten under broarna" och "Lars Winnerbäck - Dans med svåra steg". Kan ju inte bara lyssnar på låtarna på youtube. Ville ha dem i handen och nu har jag det.



Så idag har jag också lagt in en beställning på Avanna. Den här gången blev det två t-shirts. Visar sen kanske när de kommer. Har varit sugen på dem en längre tid så nu gjorde jag det banne mig.

Hann inte göra ett inlägg imorse för jag var tvungen att laga lunchen. Så jag tänkte att jag skulle visa mig idag.

           

Nu ska jag snart väcka lite barn så att eftermiddagen börjar och sen i eftermiddag så ska jag äntligen träffa Jenny. Ska bli underbart! Får försöka få ner en middag i Täby centrum innan vi ses också.

Trött, ont och ångest i vågor.

God förmiddag.
Här är läget så där, som kanske rubriken talat om redan. Är fantastiskt trött igen. Hade ju en släng av det förra veckan. Men nu är det så att jag vaknar varje natt för att katt-fan får något ryck vid fyratiden. Sen när jag väl fått henne att sluta så kan jag inte somna om. Och om jag inte får ordentligt med sömn blir jag helt knäpp. Har fått en ordentlig släng av mensvärk också. Vilket inte gör hela saken bättre. Det är inte ens meningen att jag ska ha mens den här veckan. Jäkla hormoner, hate you!


Ångesten kommer och går. Just nu är det värre. Kom in på en ny tankebana imorse och blev nojig igen. Och då har jag inte ens lyssnat på någon musik idag. Om man inte räknar "Fem myror är fler än fyra elefanter" som går i bandspelaren just nu. Det måste nog nästan vara den enda jag kan lyssna på utan blir förstörd.

Det är så mycket jag vill säga.
Så lite som kan göras.

Jag vet att min blogg är väldigt negativ just nu. Men det här är min terapi, måste få ur mig skiten någonstans. Imorgon ska jag i alla fall gå och träffa Jenny. Det var allför länge sedan vi sågs. Saknar henne som en tok. Då kan jag få hjälp att prata av mig. Så kanske jag mår bättre på torsdag. Jag kan inte fejka. Om mitt liv är skit så blir det skit här.

Här är jag idag. Iklädd all min ångest.

  


Jag har Tröjan på mig. Din doft ligger kvar i den.

Jag har verkligen perioder i mitt liv där jag kan ta till mig musik extra mycket. Just nu har jag en sådan. Det känns som om varje låt jag hör handlar om mig. Det bara gör ont i mig vad jag än hör. Spelar ingen roll om det är hardstyle eller Lasse. Jag skulle kunna lägga upp hur mycket låtar som helst från youtube för att få dela med mig av de känslor som sprutar i mig. Men jag struntar i det och lägger upp några textrader istället.

"Där går Klara.
Hon tindrar som en stjärna för att bara,
med sin Fabian få vara.
Få gå hem till varan'
och älska som bara kära kan."


"Att ha någon att ty sig till.
När långa nätter inte blir som man vill."

Melissa Horn - Långa nätter

"Fast båda vill.
Så står det skrivet i pannan
att man väcker en ångest om släcker en annan."

"När jag går därifrån

och du håller kvar.

Så vet vi båda två,

att det är så här man mår,

när man hemligheter har."

Melissa Horn - New York

"Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där.
Jag vill inte tänka frammåt
men livrädd att fastna här.
Hur kan det vara försent
att säga som det är."

"Jag vet att det är svårt
över telefon.
Men när jag har dig nära
så vill du därifrån."

"Jag har försökt,
att tänka bort dig på alla sätt.
Det är dags och lägga på,
men stanna känns så rätt.
Jag vill ha dig nu,
som jag hade dig förut."


Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut


Hur ska man kunna gå vidare när man bränt alla chanser man fått?


 


Why do I want you, now that I can't have you?

Jag bara älskar den här låten. Kan lyssna på den i timmar. Hörde den på radio imorse och blev så glad. Detta är riktigt bra musik.


Ny morgon

God morgon! Idag känns det mycket bättre. Kunde till och med stå ut med tanken att se på mig själv i spegeln nu på morgonen. Det är väl det som är det bästa med ångest. Jag kan verkligen inte äta. Så med gott humör blev det fint linne från Avanna idag. Till det har jag min underbart mysiga London-tröja. Fick ingen bild på den men den är med i det här inlägget.



Idag blir det skogen med jobbet. Hoppas att det inte regnar allt för mycket på oss. Just nu är det inget regn men det ser farligt ut. Får väl helt enkelt se hur det blir. Ska i alla fall bli skönt att komma ut när man varit inne större delen av helgen. So long.


Godnatt

Så nu tar jag min ångest och går och lägger mig. Ska lägga mig och läsa en stund och på så sätt försöka få in nya tankar i omlopp. Imorgon är det en ny dag som gäller. Då borde jag försöka städa det här stället så att det inte ser ut som ett råttbo. Jacob och Nicklas kom förbi en sväng nyss och det var ju nästan så att man skämdes för att släppa in dem. Har ju inte ens packat upp att från London än. Haha, jag är så sämst.

Men nu blir det som sagt sängen.

Gårdagen

Här kommer bildkalas från igår.



Min outfit. Kjolen köpte jag i London och jag älskar att den är sydd så att det ser ut som om det är ett par omsydda byxor.



Värden hade däckat redan innan vi kom dit.  Snygg jobbat!



Sen var han så här pigg när han vaknade.



Öl och kort. Kännetecknet för kvällen.

           

Lunda gillar öl.            Jacob tar en funderarare.   Nicklas super för att komma ikapp.



Manlig kärlek när den är som bäst.

          



Kill the dealer. Jag fick största smällen den här gången.



Nicklas och Markus sitter och kokar ihop något bus.



Utanför Mobergs.


Så det var väl hela kvällen iprincip. Nu blir det glass med M.

Helvete

Varför måste jag alltid krypa i skiten. Det blir aldrig som man tänkt sig. Lyssnar lite på Lasse och känner mig ännu mer sämst.


Kan vara vanligt söndagsångest. Vi får se om det blir bättre imorgon.

Vi fortsätter med lördag

Yes, the day goes on och därför har jag nu installerat mig i norrtälje. Här blir det dricka med vänner och goa tider. Vi hörs imorgon med bilder och då lär jag må som jag förtjänar.

Det är lördag

Vilket är en av de bästa dagarna i veckan. Helt enkelt underbart. Har äntligen också fått sova ut, första gången sedan jag var i London. Har nästan gått som i dvala hela den här veckan. Men nu är det slut på det. Vilket är ganska bra eftersom att man aldrig vet vad som händer. Det jag vet är att jag ska snart äta lite frukost och sen ska jag försöka tvinga M att ge sig ut och cykla med mig en liten tur så att man kommer igång ordentligt.

   

Hjärtat har bunkrat upp i soffan. Ser ni honom i all bråte som finns i soffan. Jag börjar min dag med en latte.

Nu säger vi god natt

Nu måste det väl ändå vara dags att sova. Har sagt att jag ska gå och lägga mig i 1,5 timme nu. Men som vanligt så fastnar jag någonstans. FInns för mycket att göra, höra och se. Men nu börjar mina blinkningar bli en aning för långa och stavningen kass. Det enda att göra är att styra stegen mot sängen. Jag hoppas att jag bara får bra med sömn inatt och inte vaknar av att jag hostar som jag gjort de senaste nätterna.

Tar med mig den här låten in i drömmarnas värld. Just nu är den det enda jag sjunger på. Inte för att jag tycker att det är den bästa låt jag har hört, men den har verkligen allt.


Kvällsfika

Glass är faktiskt inte alls dumt på en fredag. Att sitta i soffan med laptopen gör det inte sämre.


Fredag

Nu är jag hemma. Eller jag har varit hemma ett tag, men det första jag gjorde var att bara slänga mig i soffan. Nu är jag tillräckligt levande för att skrapa mig upp och fixa lite mat. Har verkligen fredagskänslan i kroppen. Och inte den som är bara bra utan jag är helt enkelt bara slut. Tror det beror på att det krisade lite på jobbet. Vi hade planerat allt så att det inte skulle bli några problem på vägen, men trots det så blev det inte alls bra. Bara stressigt.

Har i alla fall fått hem första avsnitten på C.S.I. från Lovefilm så att jag har något att syssla med ikväll. Älskling kommer hit snart också och myser.

Nu blir det snabblagad budgetmat. Nudlar, nuggets och vitlöksbröd. Kanske får dra en Malibu-Cola på det så blir det nog lite roligare.

Fin förmiddag i parken

Så nu har vi kommit hem från parken och nu börjar den lugnare delen av dagen. Här är en bild från fruktstunden. Notera att myströjan är på även idag. Haha.



Knappt hann jag skriva det så började det vakna barn. Och på det så var det vår lill-minsting som skulle upp. Så nu blir det bara att jobba igen. Får i alla fall sluta lite tidigare. Så jag ska hem och köpa något gottis till min underbara älskling. Är så stolt över honom. Idag har han verkligen lyckats.

Nu ska jag och lill-killen leta efter något att dricka. Syns hemma sen.

God morgon.

Ny morgon, nya möjligeheter, men det är ändå inte som vanligt för det är fredag. Åh, vad jag älskar fredagar. Det är inte mycket som blir fel på fredagar. Nog för att det kommer bli mycket jobb idag. Men det är fint väder och vi ska vara ute större delen av dagen. Ska bara slänga i mig min macka, borsta tänderna och så är vi på väg. Lunchen har vi redan gjort och nedpackad.

To parken we go!

Kväll

Jag älskar kombinationen av solsken och mörka moln. Speciellt den underbara färg som det ger träden utanför mitt fönster. Effekten blir dessutom dubbel när det är solnedgång.

   

Är det inte fantastiskt fint?

Nu ska jag gå och tvätta av mig dagens damm från lekparken och sen kasta mig i sängen så att jag hinner läsa lite också innan jag ska sova. Har helt fastnat i den faktiskt. Vi får höras mer imorgon.

Kvällen i bilder



Min underbara middag. Körde på både kyckling och rökt lax. Varför välja när man kan ta båda. Haha.



Myskläder på. Vad mer kan man kräva på en torsdag? (Snygg påse i bakgrunden om det nu var någon som inte visste var jag bor. Haha.)



Mys i soffan. M kommer nog döda mig för den här bilden, men det bjuder vi på.



Elsa ville också vara med och gosa.



Och Cops på tv. Bättre kan det nästan inte blir. Ett av mina favoitprogram. Gillar den brittiska varianten bättre men just nu när betalkanalerna är nere får man nöja sig med det som finns.

Nu ska jag titta på Shan Atchi - Blattefierad med katten. Får se om jag står ut med honom i mer än en halvtimme...

Äntligen hemma!

Så skönt att vara hemma! Sitter och njuter med en kopp te för att värma mig. Blev riktigt kallt ute nu, men teet fungerar öven bra för den rethosta som jag lyckats dra på mig. M är här också så att jag ska bara byta om till kvällskläderna à la Amerikansk hemmafru och hoppa ner i soffan och gosa lite.

Snart ska jag ta mig i kragen och fixa middag också. Är stört hungrig.

Alltid dessa saker

För någon dag sedan gick min diskmaskin sönder. Det kom inget vatten till den och den luktade bränt. Mamma tycke att det skulle komma någon och titta på den. Istället körde jag mitt egna trick. Jag slog lite på den och svor så blev den som vanligt igen. Vem behöver vara händig när man kan vara bitchig?


Underbar morgon

Helt underbar dag idag. Känns fantiskt att kunna vara ute på jobbet. Lite kallt är det än, men hoppas att det ändrar sig snart. Kändes som om jag var helt fel ute när jag var ute och gick innan sju imorse. Som om det inte var helt mänskligt. Fast det är ju en helt klart en förbrättning mot gårdagens hagel och åskväder!

Har egentligen inte så mycket tid att skriva, tänkte bara säga god morgon!


Trötter

Off to bed we go, jag och katten. Ska bli riktigt skönt. Katten har redan däckat i soffan men ska försöka locka med henne till sängen så att jag får lite sällskap i min stora säng.

Har haft en riktig slappareftermiddag och bara myst i soffan och läst ut min bok. Slö tittat på tv har jag också lyckats med, men det var inte något som jag riktigt ville se. Betalkanalerna hade tydligen bestämt sig för att inte fungera, så det fanns inte så mycket att se.

Ska börja läsa på en ny bok. Tänkte försöka läsa "Snabba Cash". Har inte läst den förrut men vill verkligen läsa den. Tror dock inte att det är min typ av bok, men jag vill också försöka läsa så mycket som möjligt. Låter kanske lite motsägelsefullt men jag vill inte fastna helt och hållet i mitt chick-lit/romantik träsk som jag gärna gör. Jag ska i alla fall försöka ge boken en ärlig chans.

Sleep tight, imorgon blir det lekparken i regnet och förhoppningsvis ut och springa. Minst en promenad i alla fall, om det inte ösregnar. Måste komma igång igen.

Baby!

Jag saknar dig redan som en tok!


Lägeskoll

Så kan det gå.


Today I'm wearing this

Haha. Idag var jag, om möjligt, ännu tröttare när jag vaknade. Fast jag känner mig inte lika mycket som en levande död idag. Klarar i alla fall hålla ögonen öppna och koncentrera mig på jobbet. Det som är skönt är att det är en ganska slapp dag, bara fyra barn idag och så tar vi nog bara en sväng till skogen.

Det som är lite surt är att jag fortfarande är förkyld. Hostar verkligen som en tok. Är nämligen sugen på att ge mig ut och springa igen, men får vänta någon dag till.

Idag är det detta som gäller.



Ett av mina nya, underbara linnen från Avanna. Fullkomligt älskar det.

   

Till det min nya myströja. Helt underbart stor som är skönt när man känner sig lite hängig.

Nu blir det skogen.

Nästa hållplats: Sängen!

Nu ska jag verkligen gå och lägga mig. Måste få minst 8 timmars sömn. Känns som om jag kommer somna på vägen dit. Haha.


Jag vet att jag har varit väldig slarivg med att uppdatera. Har bara varit en period där det känns jobbigt. Men nu känns det som om jag har saker att berätta igen och så försöker jag sänka kraven på mig själv här i bloggen. Ska bli bättre på bilder också. Jag har sett att det är flera som läser här fast jag inte skriver. Kan inte vara så kul, men nu kommer det bli bättre.

So long sleepyhead.

Allt är som det ska vara

Herregud vad underbart livet kan vara. Inte alls trött idag. INTE ALLS. Bara går och blundar hela tiden. Nu ska jag titta på Heroes.

Haha, måste bara säga att jag har nog skrivit om detta inlägg ca fyra gånger. Så pigg är jag. Man har en underbar dygnsrytm när man haft lite ledigt.

RSS 2.0