Floppdag helt enkelt

Hej.

Ville bara säga att det är en värdelös dag idag och jag vill bara gå och lägga mig igen. Ska försöka stå ut några timmar på jobbet och sen åka hem och lägga mig. Det enda som är ett litet problem är att jag måste bege mig till friskis. JAg borde verkligen göra en genomkörare på gymet och sen prata med dem där om att bli receptionsvärd.

Nu ska vi åka till jobbet och sen blir det efterlängtad frukost.

God morgon

God morgon mina vänner. Underbart fint väder det är idag. Hoppas att det blir lite varmt också. Ska nämligen spendera hela förmiddagen i skogen så då r det ju alltid skönt med lite värme. Lång dag blir det idag också. Först jobba hela dagen och sen föreläsning ikväll. En bra dag till er alla!

Några tankar idag

- Det är riktigt dåligt att hoppas på regn för att få slippa springa

- Halv sju är en risig tid att komma hem.

- Jag måste bli bättre på att fokusera.

- Epic flying är sinnessjukt dyrt


Idag har det varit en lite halvnegativ dag. Vet inte om det är för att jag var och badade för första gången den här terminen eller om jag helt enkelt bara har sovit dåligt. Var i alla fall inte sött trött igår när jag kom hem. Att ha med sig 12(!) barn till ett badhus är inte det lättaste, men det gick faktiskt riktigt bra. Nu ska jag försöka att göra klart det jag satte mig vid datorn för 1,5 timme sen och skulle göra.Bilden är från ett tidigare tillfälle men skulle lika gärna kunna varit från idag. Känner mig lika sliten som jag ser ut på bilden, haha.

GratisBio

Blev medlem idag på gratisbio.se. Verkar vara en riktigt bra hemsida. Genom att bland annat gå in på hemsidor, vara aktiv medlem och värva fler medlemmar så får man poäng som man kan byta ut mot presentkort som fungerar i väldigt många butiker.

Klicka på länken så får du poäng av mig att starta med.RSS 2.0