Fullt ös medvetslös!

Shit, grym kväll igår! Det tråkiga var bara att vi inte kunde sitta ute så länge eftersom att myggen var stora som fåglar. Sådär trevligt... Men det var ju faktiskt ett riktigt mysigt ställe. Asnice pool=) Markus, Smekis och Zackris höll sig på sitt hörn hela kvällen. Vem vet vad dom höll på med :) Dom säger att dom lyssnade på Ne. Men vem vet? Vi andra hade stört roligt iaf. Lunda gav som vanligt några citat som kommer hänga med ett tag...

Sen är det ju fullt drag ikväll igen. Får se hur det går... Men ja, det är ju inte varje dag Anna kommer till stan så då får man väl bjuda till lite:P Men ja. Nu ska jag spela lite, kanske vila lite och sen äta lite. Ta en dusch och sen är man redo för nya tag=)

NeRadio, Woho!

Tack och lov för NeRadio. Det kan få vem som helst att komma i feststämning=)

www.neradio.se

Det är det enda som jag och Thilde är osams om:P Jag kan lyssna hur länge som helst, bara det inte är hard trance hela tiden, medan T får nog efter en liten stund. Men jag tycker om dig ändå=)

Men nu bli nog Markus galen på mig snart om vi inte åker. Hungrig börjar jag bli också. Men jag har med mig min Barcardi Coconut och då kan ju inget som helst gå fel=)


Det var jobbigt

Pust! Fy fan! Blä! Varför plågar man sig själv helt frivilligt...

Var precis ute och sprang, så då kanske det blir mer förståligt att jag tycker att livet är allmänt jobbigt. Men en timme så är det borta. Tur att det är en fin färg på skorna, det göra att det hela blir snäppet roligare. Idag var dock det extra jobbigt eftersom att jag sprang mitt på dan. Brukar ju springa på kvällen när det är lite svalare. Men ikväll ska jag ju iväg på fest. Inte ens Elsa orkade springa fort och hon börjar ju få in tekniken och ständigt ligga före mig =)

Måste raka benen också om det var någon som var intresserad. Förmodligen inte, haha. Eller egentligen borde jag använda epilatorn, men orka. Haha, hur ytlig får man bli?

Annars då? Jo, Ryssland sög igår. Dom förtjänade inte att vinna så det var bra att dom inte gjorde det. Eller jo, på det stora hela gjorde dom det, men inte den här matchen.

Jag är så sjukt sugen på att åka till London innan semestern är över. Hälsa på Pia=) Måste ju få se dig i action baby! Någon som är sugen på att hänga med? Blir ju liksom roligare om man är fler=)

Sommar

Nu känns det äntligen som om sommaren har kommit igen. Den var ju här lite tidigare men det känns inte som om det har varit riktigt varmt sen Corinne tog studenten. Hon är så duktigt. Men hon blev lite för full eller vad säger ni? Hihi. Men i allmänhet var det en trevlig upplevelse. Faktiskt så var det riktigt trevligt att gå på programmet, att möta så många som man inte har träffat på länge. Speciellt Pia baby!

Thilde den skurken är ju på Kos. Saknar dig darling. Skulle vilja vara där med dig nu:P Om man bara hade haft råd och ork:P

Ikväll är det ju fotbolls-EM som gäller. Ryssland - Spanien. Självklart så håller jag på Ryssland. Vore ju så roligt om dom vann för då har dom ju typ vunnit varenda sak som går att vinna i år=)

Låter som om det blir en trevligt helg också. Imorgon blir det poolparty och sen får vi se vad som händer på lördag. Är sugen på att dra till Smekis faktiskt. Det verkar ju som om det kommer massor med folk dit. Men vi får se vad Markus vill hitta på. Han den skurken ska ju till Malta på söndag så han kanske vill göra något själva. Känner jag honom rätt så bangar han dock inte på en fest =)

Frågan är ju dock vad man ska ha på sig imorgon på poolparty? JAg har aldrig varit på ett:P Är väl så där sugen på att ha bikini på mig måste jag erkänna. Man får väl försöka komma dit lite senare så att  man kan komma undan med att ha riktigta kläder på sig. Blä, jag hatar att noja om sånt.

Nej men nu har fotbollen börjat så då måste jag väl titta ordentligt.
Ciao!

RSS 2.0