Är i bilen på väg till elmstanatta

0-7fdbece306f500363e1ad8a97e65c359.png

Är i bilen på väg till elmstanatta. Jag ska köpa massa skit, titta på folk och umgås. Vänta inte uppe.


God morgon

Sitter här och försöker få i mig lite frukost. Far mest runt som ett yrväder och städar, plockar och fixar.
 Anticimex kom och väckte mig imorse. Det kom en man och tittade på mina myror. Sen la han lite puder på dem och sa att det var en myrstack under huset. Inte så intressant, men så är det.

Baka baka liten kaka

Jag bakade igår när jag inte hade så mycket annat att göra. Så här fina blev dom.

Är det bara jag eller ser de inte ut som prinsessdrömmar?

Hemma

Har nu kommit hem och har haft grymt trevligt. Nisse och Corinne följde med och höll oss sällskap. Fick dock inte så mycket handlat. Eller jag fick i princip det viktigaste handlat, men hade heslt velat gått igenom H&M och några andra affärer. Det hann vi inte eftersom att jag var så slö i de andra affärerna. Sen satt vi och åt ganska länge också. Men trevligt hade vi.


Åka iväg

Ska iväg en stund. Först förbi M och titta på lite saker. Sen till Norrtälje. Massa saker som ska fixas. Så här ser jag ut idag.

  

Lite suddigt, men jag har bråttom så jag hinner inte ta nya.

Jag gör ett ryck

Yes, nu så ska jag försöka komma igång igen. Jag försöker gå tillbaka så mycket som möjligt till gamla rutiner så att det inte blir som en chock att börja jobba igen. Händer inte så mycket här en så länge. Har dock en ganska tajt dag med mycket planering så jag måste nog börja med den snart.

En bild på kattungarna tänkte jag bjuda på först. Riktigt vilda har dom blivit nu.

     

Sen har jag tydligen twitter också numera. Vet inte hur mycket jag kommer att använda den men den finns.

Nu laddar vi om och kör igen

Har laddat upp alla bilder, men gjort det på facebook. Vill ni se dom så får ni gå in där. Orkar inte lägga in dom här också;)

Ikväll blir det poolparty så ska iväg nu och handla och fixa.

Hemma

 Nu är jag hemma igen. Jag har överlevt Hultsfred utan större men oh bekymmer. Bjuder på bilder lite senare. Nu är jag hungrig.

Jag har sovit tre timmar, varit på

6869f8924c5e109ea22c119ab6618978.png

Jag har sovit tre timmar, varit på bajamaja och grabbarna har druckit öl i två timmar. Nu gör vi hultsfred gott folk.


Att må eller inte må.

Man saknar inte kon förän båset är tomt


Eller


Man vet inte vad smärta är förän man bir slagen i ansiktet, stucken bakifrån och sparkad på när man ligger ner.

Konsten att planera

Åker en sväng til Norrtälje. Måste köpa saker till Hultsfred. Åker ju imorgon, hur sjukt är inte det egentligen. Har fyra olika listor med olika saker som ska fixas. Kontrollfreak? Vem då? Inte jag inte...

Ur balans

Det händer så mycket just nu. Människor rör sig. Jag vet inte om jag ska skratta, gråta eller spy. Vem ska man lita på i den här föränderliga världen.

Jag är glad att jag har vissa fasta punkter  att hålla fast vid just nu.

Problem?

Gah, det är problem med elen idag igen... Jag förstår inte. Det lyckas också alltid bli när jag är inne på blogg.se. Undrar om jag kan skylla hela problemet på dem...

Lördag

Ja då var det fest ikväll då. Hade hoppats på att man skulle kunna grila, men får se hur det blir eftersom att det verkligen öser ner just nu...

Aja, kanske ska masa mig ur sängen och snygga på mig lite innan det trillar in folk här. Eller man kanske ska ta emot i sängen som man gjorde förr i tiden. Sängen är i alla fall tillräckligt stor för en mindre fest. Haha, varför inte liksom.

Mina bebisar

0-6e1b806f48df26e01b80ff4c9b305fb8.png

Mina bebisar


Slapp

Nu ligger jag här igen. I soffan. Men den här dagen är som gjord för det. Regn, åska imorse. HAr till och med varit problem med elen till och från. Tur att man har laptop. M svär lite mer när elen försvinner eftersom att då dör hela hans dator. Haha, nu blev det så igen.

Synd bara att jag har en miljon saker att fixa. Så snart måste jag hoppa upp.

Vi lever det goda livet. Är på väd

0327b664e5dfc4fb7600a613a1a9d405.png

Vi lever det goda livet. Är på väddö och gör ingenting. Smakar saltvatten och tittar på myror. Nu känner jag mig ett med verkligheten.


Tar det lugnt

Som ni kanske har märkt så har både jag och bloggen tagit semester. Om sanningen ska fram så är det kanske för att jag inte gör några intressanta saker. Men det känns helt enkelt bra att ta lite ledigt. Några inlägg kommer säkert under sommaren, men inte varje dag.

På fredag kommer dessutom T babe hem. Det blir att fira det på lördag. Nästa helg är jag i hultsfred och är galen. Jag avlägger rapport när möjlighet ges.

Ha nu en galet rolig sommar. Jag vet att jag kommer ha det.

Full fart framåt och ingen ånger.

RSS 2.0