När boysen är borta dansar tjejerna på bordet

Var på Åland med Sissel igår. När vår pojkar är utomlands så måste man ju ha lite roligt=) Och mycket trevligt blev det.

Resan in bestod av exalterade tanter, haha, och dom är inte att leka med. Shit vad dom snattrade, värre än mina arbetskamrater:P Sen började resan bra men efter ett tag började det gunga som bara den. Vi stod på tax free och luktade på parfymer och helt plötsligt  måste man hålla sig i väggen för att hålla balansen ;) Det blev inte bättre heller när man precis luktat sig igenom allt som finns:P Så vi gick upp på däck istället. Sjukt mycket mysigare och man mår inte lika illa när det gungar :P

Hemresan var lite bekvämare. Först var det smörgåsbord som gällde och sen in på tax free för att köpa alla de saker vi tittat ut. Som tur var så gungade det inte lika mycket den här gången. Det gungade mer åt sidorna än upp och ner. Men bussen hem var det värsta. 20 fulla grabbar längst bak i en buss och vi precis framför kan bara sluta i katastrof.

Kvällen blev lugnare och mysigare. Först tittade vi på tv, sen gick vi och handlade mat. Mums! Sen när vi satt och åt så kom Steffi och hälsade på =)

En underbar dag helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0