...

Åh herregud vilket dåligt avslut det blev på den här dagen då

Awsome

Idag mår jag bra och är glad. Har egentligen ingen anledning utan allt bara är bra idag. Nu längtar jag bara tills jag få komma hem och mysa med min man så kommer det bli helt perfekt.

Jobbvecka

Så nu är det äntligen lite jobb på gång. Sitter här i receptionen och sliter ut mig. Haha, sanningen är att jag gör nästan inget alls. Riktigt nice att få betalt för det alltså. Har städat lite men det tog max 45 minuter. Så nu sitter jag mest här och pillar med annat. Ska ta och läsa lite i min bok snart. Den börjar faktiskt bli lite spännande. Den förlorade symbolen av Dan Brown. Gillar hans andra böcker riktigt mycket men de har jag läst på engelska så jag får se vad jag tycker om den här. Kan ju faktiskt medge att Angels&Deamons var lite krånglig i början med alla fysiktermer.

Nu är det bara en timme kvar sen ska jag hoppa in på gymet här. Skönt att slippa transportsträckan mellan gymet och jobbet. Men sen efter det ska jag hem och gosa med min älskling och gosa med mina underbara katter!

Sammanfattning

Idag har det varit en bra dag. Lagom tempo, lagom att göra. Var först inne i Danderyd och hälsade på gamla jobbet. Riktigt trevligt att träffa barnen och busa lite med dem. Så mycket roligare när man står på andra sidan och inte behöver göra allt som jobbet verkligen innebär utan bara kan hänga med dem.

Sen har det varit träning och ditten och datten. Nu börjar jag bli riktigt trött. Ska bara kolla klart på SATC så ska jag däcka sen.

Grrr

Ah, skulle precis fixa ett inlägg men all teknik strular så jag orkar inte. Ska gå och lägga mig istället. Bjuder på världens finaste bild först.Jag vill bara äta upp den. Sjukt söt.

Äventyr

Idag ska jag iväg och göra lite spännande saker. Är nästan lite nervös. Dock har jag lite spänningshuvudvärk, tror att det är vädret som är boven.

Look of the day

     

Fräscht hår

Var hos frisören idag så nu känns håret luftigt och härligt igen. Precis som det ska vara.


Ibland blir man tokig

Nu har jag suttit uppe alldeles för länge igen. Har suttit och pillat med min banner till min nya blogg. Har tagit minst en timme längre än vad jag hade tänkt mig, men kan bli så när man försöker sig på saker man inte kan. Kommer inte överens med det helt än. Var tvungen att komprimissa och fixa ihop det i paint. Men jag kommer nog lära mig snart. Hoppas jag...

Kommer att länkar och presentation om den nya bloggen imorgon. Måste fixa till lite mer saker innan den är presentabel. God natt

RSS 2.0