Blä

 HUr svÅRT SKADET VARA  ATT FÅ BLOGGA  MED  MOBILEN?  JAG  KAN INTE SUDDA ELLER SKRIVA SMÅ BOKSTÄVER. JAG GER UPP. MITT HUVUD KLARAR INTE DET HÄR.

Onsdag

Nu sitter jag på bussen på väg in till jobbet. Har precis varit på gymet ch pressat lite axlar och rygg. Känns riktigt bra. Vet inte riktigt vad som har hänt men jag har träningsvärk i princip hela tiden just nu. I helgen kunde jag knappt gå för jag hade så ont i benen. Nu är det magen som är drabbad. Vet inte om det är så att jag tar i och satsar mer nu än jag gjorde tidigare eller om jag bara har tappat muskler och nu bygger upp dem igen.

Hinner inte skriva så mycket mer idag, har en mycket stressig dag framför mig.

Det är svårt att klaga på att man

2a77daccbad9686dcd9940367da94260.png

Det är svårt att klaga på att man fryser när man får jobba i så fint väder och fåglarna kvittrar.


Veckans upplägg

Den här veckan hade jag inte gått ner något i vikt. Lite synd men har ju haft en stadig nedgång de sista veckorna och man kan ju inte gå ner hela tiden. Men det gör mig i alla fall sporrad att satsa lite extra nu under den kommande veckan. För helgen har ju ärligt talat inte var så bra som den kunde ha varit.

Måndag - Jobb, gymma armar och mage.

Tisdag - Jobb, spinning

Onsdag - Gymma innan jobbet blir fokus på rygg och axlar, jobb

Torsdag - Jobb, träning blir nog att springa på bandet, eller någon annan konditionsträning

Fredag - Gymma innan jobbet fokus på ben, jobb, kanske bio på kvällen?

Lördag - vilodag men öppen för förslag

Söndag - städdag? core och springa på bandet på kvällen


Det här är i alla fall planen. Får se hur det blir med det hela. Känner mig lite snuvig just nu, men hoppas att det inte blir värre.

Outfit

Så här ser jag ut idag.


God förmiddag

Då var det måndag igen då. Riktigt svårt var det att komma ur sängen imorse. Ändå så sov jag ca nio timmmar så jag förstår inte varför. Tur i alla fall att det är lite blå himmel och sol ute annars hade den kunnat gått hur som helst idag.

Sen var det också tur att jag hade lite tid att röra mig med. Hade sovmorgon så jag kunde ligga kvar i sängen och lyssna på radion. Men det tråkiga är att jag då inte hann göra de saker som jag hade planerat att göra.

Nu blir det thaimat. Så fantastisk

0-75a4c29ad9202bebe90eb014c0eb24bd.png

Nu blir det thaimat. Så fantastiskt gott!


Snälla!

Kan någon snälla göra något åt stylisten på melodifestivalen. Alla kläder känns helt fel. Ser ju ut som om alla är någon slags nödlösning. Förutom programledarna dåra, de var skitsnygga.

Nej, gör om gör rätt.

Utsmyckad

Jag kollade igenom mina lådor här om dagen och jag har så mycket smycken. Det är bara tråkigt att man inte använder dem. Jag använder dem mest när det är fest eller man ska iväg på något. OCh då använder jag mest bara dem som man är van vid och trivs mest i. Så jag har nu gjort ett ryck och försöker använda lite smycken även i vardagen, även om det bara är en myslördag.

Så detta har jag på mig idag.Vänster hand. Ring från H&M, armband från Guldfynd.Höger hand, ring från H&M, vitt armband från glitter, silvrigt armband är en present.Halsband. Ett ihopplock av olika hängen.Örhängen, är en present. Suddig bild men det är svårt att ta bild på sitt eget öra ska ni veta.


Shopping spree

Haha, nej kanske inte riktigt så illa är det inte. Men några saker fick jag med mig hem igår när jag var i Norrtälje och handlade.Tröja från Lindex.Sportbh från Åhlens.Jeanslegging från H&M. Vet dock inte riktigt om jag ska ha dem kvar då jag tycker att de är något för korta i benen och lite för vida i midjan. Men jag ska gå runt lite med dem här hemma och känna efter.Vanliga svart leggings från H&M. Behövdes verkligen då det är hål i mina gamla.

Sen blev det lite hårfärg och nya ringar också.

God morgon

Hejsan.

Sitter i soffan och tittar på en film så det blir inget långt inlägg. Tänkte bara säga god morgon.

Idag klär jag mig i Avanna och myser.
Om vi blundar och önskar riktigt mycket kanske det blir sant

Det kan ju inte bara vara jag som längtar efter värme, fina dagar och lätta kläder.

Myskväll

Sitter här i soffan och myser. Har tittat på film och ätit subway med älsklingen. Nu sitter jag och tittar på dålig fredagstv och planerar att gå och sova snart. Har nämligen en riktig hemsk träningsvärk. Fast det är skönt att känna att man kan påverka sin kropp till något positivt.

Äntligen fredag

Hej vänner.

Äntligen har jag lite paus, men det blir inte länge. Har inte hunnit vila på hela dagen i princip. Började dagen med ett riktigt hårt benpass. Så jäkla skönt. Har fortfarande nästan problem med att gå. Benen bara skakar.

Sen på bussen hem tänkte jag lägga in ett litet snabbt inlägg, men var tungen att fixa lite jobb saker. Men nu är barnen hämtade, matade och disken diskad. Så om fem minuter är det bara att sätta igång igen. Mellis, på med alla kläderna och sen ut i pulkabacken.

Grymt skönt att det är fredag idag. Tror inte att jag hade klarat en dag till, måste få vila snart. Men det blir nog inte fören ikväll. För först ska jag in till Norrtälje och träffa T!


Pust.

Nu är jag tillbaka från gymet. Ruskigt bra gick det. Det bara flöt på och minuterna försvann under bandet.4,5 km känns inte så illa för att vara första gången.

Hej hej!

Ja, jag vet att jag har försummat bloggen ett bra tag nu. Men jag ska försöka ändra på det. Om jag så bara ska skriva en rad per dag så ska jag göra det. För jag tycker ju att det är roligt. 

Just nu strö tittar jag på tv medan jag laddar över nya låtar som jag har fixat. Lagligt självklart! Jag ska ha dem när jag pallar mig ner till gymet och ställer mig på det där fantastiska bandet.


RSS 2.0